Petrus Romanus, 19. MÄRTSIL 2022

______________________________________________________________

PÜHA JOOSEPH SÕNUM, SAATUD WILLIAM COSTELLIALE

19. MÄRTSIL 2022

Püha Joosepi püha

WILLIAM: Täna pärastlõunal kell 17.00 tuleb püha Joosep ja seisab laual, ilus ja noor ning on umbes 6 jalga pikk. Püha Barakiel ja püha Gabriel seisavad tema kõrval; ka Püha Miikael, kes on väga suur ja hoiab käes Valget Risti.

Püha Joosep õnnistab mind:

PÜHA JOOSEF: „Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

„Tulen täna, teie viimase avaliku sõnumi peale mitu kuud ja nädalaid, sest olete pärast seda, kui nad teid novembris arreteerisid, väga palju kannatanud. See ei olnud jumalik tahe, vaid Antikristuse kuri plaan – aga tema aeg iseenda suhtes saab peagi läbi ja see on viimane kord, kui sind paigutatakse sellisesse organisatsiooni nagu vangla või vanglasüsteem. Need, kes selle raske patu tegid, maksavad selle eest jumaliku õigluse kaudu. Palveta nende eest, armas laps, sest sinu halastusteo järgi toimitakse.

„Täna, mu püha poeg, tähistad sa minuga seotud püha ja mind on määratud sinu eestkostjaks ja kaitsjaks. Mul on väga hea meel, kuidas olete ohverdanud end Jumala auks ja Jumala laste päästmiseks.”

„Mu armas tulevane Püha Ema Kiriku vikaar, teie aeg on käes. Püha isa, paavst Benedictuse elu on peagi läbi ja märgiks, et see hakkab juhtuma, on see, kui Vatikan tungib sisse ja põleb, kui sirp ja vasara lipp lendab oma tipust. Palvetage tema poja eest, sest sündmused on väga lähedal.

„Palvetage Franciscuse eest , et ta mõistaks, mis juhtus ja miks. Franciscuse haaratakse peagi kohutavasse lõhesse.

” Hispaaniasse tungivad moslemiriigid , kes üritavad vabasid rahvusi kapituleerida, kuna sõda siseneb ÜROsse. Euroopasse saabub suurte katsumuste ja kannatuste aeg , sest Venemaa invasioon Ukrainasse toob esile palju kurbaid sündmusi, mis viivad Euroopa ja kogu ülejäänud maailma Kolmandasse maailmasõtta .

” USA tõmmatakse sõtta, sest Hiina hakkab üle võtma väikese riigi Taiwani ning liigub üle Vaikse ookeani ja isegi Euroopa . Kuid mis veelgi hullem, liigub see üle USA riigi , kuid see tõmbab USA rahvast veelgi rohkem kokku – kuigi paljusid USA osariike rünnatakse.

“Mu maailma lapsed, kui te lubate oma patusel elul jätkuda, unustades Jumala armastuse ja halastuse, jätkatakse maailma karistamist teie enda põhjustatud.”

„Palvetage, mu armsad lapsed, sest praegu ripub kõik kaalul. Palvetage Venemaa pühitsemise eest Maarja Pärispatuta Südamele , sest on aeg, et maailma lapsed pöörduksid Maarja, jumaliku armu ema poole. Palvetage, et Venemaa kuulaks Jumala rahvast – neid inimesi, kes kannatavad praegu Ukrainas –, sest see maa on pühitsetud Neitsi Maarjale. Praegu on vaja palvet ja ohvreid. Mina, püha Joosep, on saadetud Ukraina rahva juurde seda toetama ja võidule üle minema.

„Ma armastan teid, kõige pühama Looja lapsed, ja mind on teie juurde saadetud teie tugevuseks. Ma armastan sind ja õnnistan sind: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

“Pidage meeles oma Püha Ema Maarjat , sest see on Tema laitmatu võidutund.”

„Ja sina, mu armas poeg, kes oled Õnnistatud Ema eriline kaitsepoeg, palveta ja ole tugev, sest sinu aeg on väga varsti käes. Ma armastan sind ja õnnistan sind: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

„Teie Püha Ema õnnistab teid: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen; ja Püha Jumala Poeg õnnistab teid: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

“Ma armastan sind, armas poeg, ja ma mäletan, et Jumal on andnud mulle väga hinnalise sõnumi ja see on sinu valvamine.”

“Ma jään, püha Joosep – ma armastan sind mõõtmatult.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Eesti and tagged . Bookmark the permalink.