Petrus Romanus, 19. Maaliskuuta 2022

______________________________________________________________

SAINT JOSEPHIN VIESTI WILLIAM COSTELLIALE

19. Maaliskuuta 2022

Pyhän Joosefin juhla

WILLIAM: Tänä iltapäivänä klo 17 Saint Joseph tulee ja seisoo pöydällä, komea ja nuori ja on noin 6 jalkaa pitkä. Pyhä Barakiel ja Pyhä Gabriel seisovat hänen vieressään; myös pyhä Mikael, joka on erittäin iso ja pitelee valkoista ristiä.

Pyhä Joosef siunaa minua:

PYHÄ JOOSEF: “Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Tulen tänään, monta kuukautta ja viikkoja viimeisimmän julkisen viestisi erolla, koska olet kärsinyt erittäin paljon sen jälkeen, kun sinut pidätettiin marraskuussa. Se ei ollut jumalallinen tahto, vaan Antikristuksen paha suunnitelma – mutta hänen aikansa itseäsi kohtaan on ohi hyvin pian ja se on viimeinen kerta, kun sinut asetetaan sellaiseen organisaatioon kuin vankilaan tai vankilajärjestelmään. Ne, jotka tekivät tämän vakavan synnin, maksavat siitä jumalallisen oikeudenmukaisuuden kautta. Rukoile heidän puolestaan, rakas lapsi, sillä sinun armosi tekosi tullaan toimeen.”

“Tänään, pyhä poikani, vietät itseäni koskevaa juhlaa, ja minut on nimitetty suojelijaksesi ja suojelijaksesi. Olen hyvin iloinen siitä, kuinka olet uhrannut itsesi Jumalan kunniaksi ja Jumalan lasten pelastukseksi.”

”Rakas tuleva Pyhän Äitikirkon kirkkoherrani, sinun aikasi on tulossa. Pyhän Isän, paavi Benedictuksen elämä on pian ohi , ja merkkinä siitä, että tämä on tapahtumassa, on se, kun Vatikaaniin hyökätään ja se palaa, kun Sirppi-vasaran lippu lentää huipultaan. Rukoilkaa hänen poikansa puolesta, sillä tapahtumat ovat hyvin lähellä.”

“Rukoile Franciscuksen puolesta , jotta hän ymmärtäisi, mitä on tapahtunut ja miksi. Franciscus joutuu hirvittävään jakautumiseen hyvin pian.”

” Espanjaan hyökkäävät muslimimaat , jotka yrittävät antautua vapaille kansakunnille, kun sota astuu YK:hun. Suurten koettelemusten ja kärsimyksen aika tulee Eurooppaan hyvin pian, sillä Venäjän hyökkäys Ukrainaan tuo esiin monia surullisia tapahtumia, jotka vievät Euroopan ja muun maailman kolmanteen maailmansotaan .

” USA vedetään sotaan, koska Kiina siirtyy ottamaan haltuunsa pienen Taiwanin kansan ja siirtyy Tyynenmeren ja jopa Euroopan yli . Mutta mikä pahinta, se siirtyy Yhdysvaltojen maan yli , mutta se vetää USA :n kansaa yhteen vielä enemmän – vaikka useiden Yhdysvaltojen osavaltioiden kimppuun joutuukin.”

“Maailman lapseni, vaikka sallitte syntisen elämänne jatkua, unohtaen Jumalan Rakkauden ja Armon, maailmaa rangaistaan ​​edelleen teidän itsenne aiheuttamana.”

“Rukoilkaa, rakkaat lapseni, sillä kaikki on nyt vaakalaudalla. Rukoile Venäjän pyhittämistä Marian tahrattomalle sydämelle , koska on aika, että maailman lapset kääntyvät Marian, jumalallisen armon äidin puoleen. Rukoile, että Venäjä kuuntelee Jumalan kansaa – näitä ihmisiä, jotka nyt kärsivät Ukrainassa – koska tämä maa on pyhitetty Neitsyt Marialle. Nyt tarvitaan rukousta ja uhrauksia. Minä, pyhä Joosef, olen lähetetty Ukrainan kansakunnan luo tukemaan sitä, siirtämään voittoon.”

“Rakastan teitä, Kaikkein Pyhimmän Luojan lapset, ja minut on lähetetty teidän luoksenne vahvuutenne vuoksi. Rakastan sinua ja siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

“Muista pyhää äitiäsi Mariaa , sillä se on Hänen tahraton voittohetki.”

“Ja sinä, rakas poikani, joka olet Siunatun Äidin erityinen suojeluksen poika, rukoile ja pysy vahvana, koska sinun aikasi on hyvin pian. Rakastan sinua ja siunaan sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

”Pyhä Äitisi siunaa sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen; ja Pyhän Jumalan Poika siunatkoon sinua: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen.”

“Rakastan sinua, rakas poika, ja muistan, että Jumala on antanut minulle erittäin kallisarvoisen viestin ja se on sinun valvominen.”

“Minä pysyn, pyhä Joseph – rakastan sinua suunnattomasti.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.