Petrus Romanus, 15.4.2022

______________________________________________________________

HERRAMME ANTAMA VIESTI WILLIAM COSTELLIALE 15. HUHTIKUUTA 2022

PITKÄPERJANTAI

WILLIAM: Tänä aamuna minulla oli näy, joka täytti osan näystä, jonka minulla oli eilen suurena torstaina. Odotin Sanoman Jeesukselta, jonka minulle kerrottiin muutama päivä sitten, että aioin vastaanottaa, mutta olin unohtanut.

Eilen illalla olin Irlannissa tapaamisessa näkijän Christina Gallagherin kanssa . Kokouksen päätyttyä hän käveli erillään joukosta. Hän pysähtyi ja kutsui minua erillään kaikista. Olin vaimoni ja piispa Broussardin kanssa. Se oli poikkeuksellinen kokous. Christina sanoi, että minusta tulee viimeinen paavi hyvin lyhyessä ajassa. Hän puhui minulle monista asioista, erittäin syvästä tapaamisesta. Se oli mahtavaa. Visio jatkui aamulla, kun puhuin hänelle klo 6.45. Jeesus puhui minulle ja sanoi, että en ollut unohtanut saada ilmestystä, koska se oli Hänen tahtonsa. Tänään Jeesus antaa minulle sanoman maailmalle.

Kello on 4.39. Pyhä Mikael lähestyy. Kaksi suurta enkeliä seisoo hänen kanssaan – Pyhä Gabriel ja Pyhä Rafael. Pyhä Mikael tervehtii minua ja sanoo:

PYHÄ MIKALA: “Jeesus tulee pian.”

WILLIAM: Pyhä Mikael, pyhä Gabriel ja pyhä Rafael tekevät ristinmerkin:

PYHÄT MICHAEL, GABRIEL & RAPHAEL: ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM:   Valkoinen risti loistaa erittäin paljon. Jeesus tulee sen läpi ja enkelit polvistuvat.

Jeesus on pukeutunut puhtaan valkoiseen. Näen Hänen kätensä ja jalkansa avoimin haavoin, myös Hänen pyhän sydämensä. Jeesus tervehtii minua ja sanoo:

HERRAMME: “Jatka kirjoittamista, pyhä Poikani.”

WILLIAM: Jeesus tekee ristinmerkin:

HERRAMME: “Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.”

WILLIAM:   Jeesus hymyilee minulle ja sanoo:

HERRAMME: “Siunaan sinua: + Suutelen surullista sydäntäsi, joka on täynnä paljon surua, mutta tiedä hyvin, lapseni, surusi täyttyy ilolla, hyvin pian, koska vapautumisesi ja ylösnousemuksesi tulevat hyvin pian.”

”Rakas poikani, maailma on siirtymässä kärsimykseen ja täydelliseen muutokseen, jossa ihmiskunta etsii rauhaa, koska he eivät ole saaneet sitä toivotulla tavalla uskoen ihmiskunnan saavan todellista rauhaa ilman Jeesuksen apua. Rakkaat lapseni, enkö ole antanut ihmiskunnalle tapaa saada rauhallinen ja onnellinen elämä – huolimatta heidän elämässään saamistaan ​​erilaisista risteistä – seurata polkua saavuttaakseen jumalallisen pyhän tahdon.”

“Lapseni, lapseni: olette valinneet seurata maailman tietä etsien kaikkea, mikä johtaa ihmiskunnan pois Jumalasta – pois Minusta, jumalallisesta Vapahtajastanne – mutta lapset, teidän on pohdittava elämäänne, koska tavoitatte erittäin tärkeä aika ihmiskunnalle.”

”Rakastan teitä, lapseni, ja etsin onneanne ja elämää, joka on täynnä iloa ja rauhaa. Aika on NYT – ei huomenna – joten kysy nyt, koska ihmiskunnan aika loppuu.”

“Elän jälleen Passioniani, koska niin monet heistä ovat antautuneet kiusauksille, joita pahat ihmiset ovat antaneet ihmisille. Pyydän, rakkaat lapset, teidän tarvitsee vain rukoilla ja pyytää Minulta. Maailma menee pian maailmansotaan , sillä monet maat ovat mukana – ei vain Venäjä, vaan enemmänkin pahat henget, jotka nyt hallitsevat maailmaa valmistaen ihmiskuntaa Antikristuksen hallintaan .

“Tietäkää tämä, lapseni, kun maailma on sodassa, lapseni kääntyvät Minun puoleeni, mutta silloin Suuri Varoitus tulee yllätyksenä monille. Sota syttyy Puolassa ja kaikissa pohjoisissa maissa Ranskan käydessä sotaan, Espanjan miehittämisen ja Saksan kohtaamisen kanssa.

“Varo Italiaa , sillä kommunistijoukot yllättävät sen. Roomaan hyökätään voimakkaasti. Vatikaani otetaan haltuun. 

” Lähi-idän maat hyökkäävät Espanjaan , mutta kristityt joutuvat marttyyrikuolemaan. Sota avautuu Afrikassa , Etelä-Amerikassa ; sota syttyy Aasiassa , missä Kiina siirtyy Venäjälle ja moniin maihin ja maatasi Australiaan .

“Mutta tiedäthän, kun Yhdysvaltojen ja Kanadan maat hyökätään, tiedät, että maailma on vakavissa vaikeuksissa; että kolmas maailmansota jatkuu vielä hetken ja asteroidi hyökkää maailmaan . Pian sen jälkeen annetaan merkkejä suuresta varoituksesta . Suuri Varoitus antaa ihmiskunnalle kuusi viikkoa kääntyä Minun puoleen, tai se joutuu kadotukseen.”

“Saatana poistetaan varoituksen ajasta, eikä hän voi kiusata ihmiskuntaa kuuteen viikkoon .”

“Ihmiskunnan täytyy muuttaa tapojaan tai se on eksyksissä. Kuuden viikon kuluttua Saatana vapautetaan jälleen ja Antikristus saa suuren ja lempeän Johtajan muodon. Ihmiskunta pystyy voittamaan hänet.”

“Muistakaa, rakkaat lapseni, vastauksenne aika on nyt. Älä koskaan unohda tehokkainta naista , joka voi auttaa sinua, ja se on rakas äitini , Maria ja kaikkien sydämien kuningatar . Pyydän lapsiani ajattelemaan huolellisesti ja rukoilemaan.”

”Pyhä poikani William, annoin sinulle näyn viime yönä ja varhain tänä aamuna, missä tapasit Näkijän ( Christina Gallagher ). Tämä Visio vahvistaa sinua, sillä hän on hyvin todellinen Näkijä. Hän uskoo sinuun vahvasti. Tapaat hänet, kun tapauksesi on kumottu, kun matkustat Irlantiin ja moniin Euroopan maihin valmistaaksesi niitä tulevia tapahtumia varten.

“Rukoilkaa, lapseni, koska teidän täytyy lukea viestit, jopa Christinalle annetut, ja seurata sitä, mitä minä ja Pyhä äitini olemme hänelle antaneet.”

“Rakkaat lapseni, lukekaa uudelleen viestit, jotka on annettu teille kaikkialla maailmassa, ja olkaa rohkeita. Rukoile ihmisten puolesta, jotka kärsivät sodan maissa – Ukrainassa – ja ole rohkea, koska tiedät, että Jeesus ja Maria rakastavat sinua.”

“Pian hyvin suuri maanjäristys ravistaa Indonesiaa ja Kiinaa . Rukoile lasteni puolesta, jotta he herääisivät.”

“Rakas poikani, rakastan sinua suunnattomasti. Älä pelkää, sillä Me taivaan rakastamme sinua kovasti ja pidämme sinusta huolta. Saat pian hyviä uutisia ja sinut vapautetaan ja lähetetään kotiin.”

“Siunaan sinua ja kaikkia niitä, joita rakastat, ja niitä, jotka rakastavat sinua. + Siunaan sinua, pyhä lapseni – lähetän sinulle siunauksen. + Pyhä äitini lähettää rakkautensa sinulle. Pysy vahvana ja pysy rauhassa: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen.”

“Minä olen teidän Jeesuksenne, sydämenne Kuningas. Älä pelkää, sillä sinulla on monia sellaisia ​​näkyjä. Rakastan sinua, jumalallisen rakkauden enkelini .”

“Pian monet ihmiset ymmärtävät, miksi kutsun sinua tärkeimmäksi titteliksi.”

WILLIAM: Jeesus siunaa minua kolme kertaa:

HERRAMME: “Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen. (kolme kertaa). Rauha kanssasi +. Rakastan sinua niin paljon.”

[Katso Christina Gallagherin verkkosivusto: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.