Petrus Romanus, 15 April 2022

______________________________________________________________

MEDDELANDE SOM VÅR HERRE GIVT TILL WILLIAM COSTELLIA DEN 15 APRIL 2022

LÅNGFREDAGEN

WILLIAM: I morse hade jag en vision, som uppfyllde en del av den vision som jag hade igår på heliga torsdagen. Jag förväntade mig budskapet från Jesus, som jag fick veta för några dagar sedan att jag skulle ta emot, men som jag hade glömt.

I går kväll var jag i Irland på ett möte med Siaren, Christina Gallagher . När mötet var slut gick hon bort från folkmassan. Hon stannade och ringde mig förutom alla. Jag var med min fru och biskop Broussard. Det var ett extraordinärt möte. Christina sa att jag skulle bli den siste påven på mycket kort tid. Hon pratade med mig om många frågor, om ett mycket djupt möte. Det var bra. Visionen fortsatte på morgonen när jag pratade med henne klockan 6.45. Jesus talade till mig och sa att jag inte hade glömt att ha uppenbarelsen, för det var Hans vilja. Idag kommer Jesus att ge mig ett budskap för världen.

Klockan är 4.39. Sankt Mikael närmar sig. Två stora änglar står med honom – Saint Gabriel och Saint Raphael. Saint Michael hälsar mig och säger:

SAINT MICHAEL: “Jesus kommer snart.”

WILLIAM: Saint Michael, Saint Gabriel och Saint Raphael gör korstecknet:

SAINTS MICHAEL, GABRIEL & RAPHAEL: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM:   Vita korset lyser väldigt mycket. Jesus kommer igenom det och änglarna knäböjer.

Jesus är klädd i rent vitt. Jag ser hans händer och fötter med öppna sår, också hans heliga hjärta. Jesus hälsar mig och säger:

VÅR HERRE: “Fortsätt att skriva, min helige Son.”

WILLIAM: Jesus gör korstecknet:

VÅR HERRE: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM:   Jesus ler mot mig och säger:

VÅR HERRE: “Jag välsignar dig: + Jag kysser ditt sorgsna hjärta fyllt av mycket sorg, men vet väl, Mitt barn, din sorg kommer att fyllas med glädje, mycket snart, för din frigivning och uppståndelse kommer mycket snart.”

“Min älskade son, världen går in i passionen och den fullständiga förändringen, där mänskligheten kommer att söka fred, eftersom de inte har fått den som man hoppats, och tror att mänskligheten har sann frid, utan att förlita sig på Jesu hjälp. Mina älskade barn, har jag inte gett mänskligheten vägen att få ett liv i frid och lycka – trots de olika kors de får i livet – att följa vägen för att nå den gudomliga heliga viljan.”

“Mina barn, Mina barn: ni har valt att följa världens väg, söka allt som leder mänskligheten bort från Gud – bort från Mig, din gudomliga Frälsare – men barn, ni behöver reflektera över era liv, för ni når en mycket viktig tid för mänskligheten.”

“Jag älskar er, Mina barn och söker er lycka och ett liv fullt av glädje och frid. Klockan är NU – inte imorgon – så fråga nu, eftersom tiden rinner ut för mänskligheten.”

“Jag lever Min Passion igen, eftersom så många av dem har övergivit sig själva för frestelser som har getts till människan, av de onda. Snälla, kära barn, ni behöver bara be och fråga Mig. Världen kommer snart att gå in i ett världskrig , för många länder kommer att vara inblandade – inte bara av Ryssland, utan mer så av de onda andarna som nu kontrollerar världen och förbereder mänskligheten för Antikrists kontroll .”

“Vet detta, Mina barn, när världen är i krig, kommer Mina barn att vända sig till Mig, men då kommer den stora varningen att komma till mångas överraskning. Kriget kommer att bryta ut i Polen och alla nordliga länder , med Frankrike som går i krig, med Spanien som invaderas och Tyskland konfronteras.”

“Se upp för Italien , för de kommunistiska styrkorna kommer att överraska det. Rom kommer att attackeras hårt. Vatikanen kommer att tas över.”

” Länderna i Mellanöstern kommer att invadera Spanien , men de kristna kommer att dödas. Kriget kommer att bryta upp i Afrika , i Sydamerika ; kriget kommer att bryta ut i Asien , där Kina kommer att flytta mot Ryssland och många länder och ditt land, Australien .”

“Men vet att när länderna i USA och Kanada väl invaderats, kommer du att veta att världen kommer att vara i allvarliga problem; att tredje världskriget kommer att fortsätta en kort tid och världen kommer att stormas av en asteroid . Inte långt efter det kommer tecknen att ges för den stora varningen . Den stora varningen kommer att ge mänskligheten sex veckor på sig att konvertera till Mig, eller kommer att gå förlorad.”

“Satan kommer att tas bort från tiden för varningen och han kommer inte att kunna fresta mänskligheten på sex veckor .”

“Mänskligheten måste ändra sina sätt, eller gå vilse. Efter sex veckor kommer Satan att släppas igen och Antikrist kommer att ta form av en stor och mild ledare. Mänskligheten kommer att kunna övervinna honom.”

“Kom ihåg, mina söta barn, tiden för ditt svar är nu. Glöm aldrig den mäktigaste kvinnan som kan hjälpa dig och det är min älskade mor , Maria och alla hjärtans drottning . Jag ber Mina barn att tänka noga och be.”

“Min helige son, William, jag gav dig en vision i går kväll och tidigt i morse, där du träffade Siaren, ( Christina Gallagher ). Denna vision är att stärka dig, för hon är en mycket sann Siare. Hon tror starkt på dig. Du kommer att träffa henne när ditt fall har upphävts, eftersom du kommer att resa till Irland och många länder i Europa för att förbereda dem för de kommande händelserna.”

“Be, Mina barn, för ni måste läsa Budskapen, till och med de gavs till Christina och följa vad jag och Min Heliga Moder har gett henne.”

“Mina älskade barn, läs om budskapen som ges till er över hela världen och ta mod. Be för människorna som lider i krigsländer – Ukraina – och ta mod till dig, för du vet att Jesus och Maria älskar dig.”

“Snart kommer en mycket stor jordbävning att skaka Indonesien och Kina . Be för mina barn så att de vaknar.”

“Min älskade son, jag älskar dig oerhört mycket. Frukta inte, för vi i himlen älskar dig mycket och vakar över dig. Du kommer att få goda nyheter inom kort och du kommer att bli befriad och skickad hem.”

“Jag välsignar dig och alla de du älskar och de som älskar dig. + Jag välsignar dig, mitt heliga barn – jag sänder dig en välsignelse. + Min heliga moder sänder sin kärlek till dig. Håll dig stark och förbli i frid: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

“Jag är din Jesus, era hjärtans kung. Var inte rädd, för du kommer att få många sådana visioner. Jag älskar dig, min ängel av gudomlig kärlek .”

“Snart kommer många människor att förstå varför jag kallar dig denna viktigaste titel.”

WILLIAM: Jesus välsignar mig tre gånger:

VÅR HERRE: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. (tre gånger). Frid vare med dig +. Jag älskar dig så mycket.”

[Se Christina Gallaghers webbplats: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

______________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.