Petrus Romanus, 15 April 2022

______________________________________________________________

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE HEER AAN WILLIAM COSTELLIA OP 15 APRIL 2022

GOEDE VRIJDAG

WILLIAM: Vanmorgen had ik een visioen, dat een deel van het visioen vervulde dat ik gisteren op Witte Donderdag had. Ik verwachtte de Boodschap van Jezus, waarvan mij enkele dagen geleden werd verteld dat ik die zou ontvangen, maar die ik was vergeten.

Gisteravond was ik in Ierland bij een ontmoeting met de Ziener, Christina Gallagher . Toen de vergadering afgelopen was, liep ze apart van de menigte. Ze stopte en riep me apart van iedereen. Ik was met mijn vrouw en bisschop Broussard. Het was een buitengewone bijeenkomst. Christina zei dat ik binnen zeer korte tijd de laatste paus zou worden. Ze sprak met mij over veel zaken, over een zeer diepgaande ontmoeting. Het was geweldig. Het visioen ging door in de ochtend toen ik om 6.45 uur met haar sprak. Jezus sprak tot mij en zei dat ik niet vergeten was de Verschijning te hebben, omdat het Zijn Wil was. Vandaag zal Jezus mij een Boodschap voor de wereld geven.

Het is 4.39 uur. Sint Michaël nadert. Twee grote engelen staan ​​bij hem – Saint Gabriel en Saint Raphael. Sint Michaël begroet me en zegt:

SAINT MICHAEL: “Jezus zal spoedig komen.”

WILLIAM: Sint-Michiel, Sint-Gabriël en Sint-Raphaël maken het kruisteken:

SAINTS MICHAEL, GABRIEL & RAPHAEL: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM:   Het Witte Kruis schijnt heel erg. Jezus komt er doorheen en de engelen knielen.

Jezus is gekleed in zuiver wit. Ik zie Zijn Handen en Voeten met open wonden, ook Zijn Heilig Hart. Jezus groet me en zegt:

ONZE HEER: “Ga verder met schrijven, Mijn heilige Zoon.”

WILLIAM: Jezus maakt het kruisteken:

ONZE HEER: “In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM:   Jezus lacht naar mij en zegt:

ONZE HEER: “Ik zegen je: + Ik kus je droevige hart gevuld met veel verdriet, maar weet goed, Mijn kind, je verdriet zal heel snel opvullen met vreugde, omdat je verlossing en opstanding heel snel zullen komen.”

“Mijn geliefde zoon, de wereld gaat de Passie en complete verandering binnen, waar de mensheid vrede zal zoeken, omdat ze het niet hebben ontvangen zoals gehoopt, in de overtuiging dat de mensheid ware vrede zal hebben, zonder te vertrouwen op de hulp van Jezus. Mijn geliefde kinderen, heb Ik de mensheid niet de weg gegeven om een ​​leven van vrede en geluk te ontvangen – ondanks de verschillende kruisen die ze in het leven ontvangen – om het pad te volgen om de Goddelijke Heilige Wil te bereiken.”

“Mijn kinderen, Mijn kinderen: jullie hebben ervoor gekozen om het pad van de wereld te volgen, op zoek naar alles wat de mensheid van God wegleidt – weg van Mij, jullie Goddelijke Verlosser – maar kinderen, jullie moeten nadenken over jullie leven, want jullie bereiken een zeer belangrijke tijd voor de mensheid.”

“Ik hou van jullie, Mijn kinderen en zoek jullie geluk en een leven vol vreugde en vrede. De tijd is NU – niet morgen – dus vraag het nu alstublieft, want de tijd dringt voor de mensheid.”

“Ik beleef opnieuw Mijn Passie, omdat zovelen van hen zich hebben overgegeven aan de verleidingen die aan de mens zijn gegeven, door de bozen. Alsjeblieft, lieve kinderen, je hoeft alleen maar te bidden en Mij te vragen. De wereld zal spoedig in een Wereldoorlog terechtkomen , want er zullen veel landen bij betrokken zijn – niet alleen door Rusland, maar vooral door de boze geesten die nu de wereld beheersen en de mensheid voorbereiden op de controle van de Antichrist .”

“Weet dit, Mijn kinderen, wanneer de wereld in oorlog is, zullen Mijn kinderen zich tot Mij wenden, maar dan zal de Grote Waarschuwing tot verbazing van velen komen. De oorlog zal uitbreken in Polen en alle noordelijke landen , waarbij Frankrijk oorlog zal voeren, waarbij Spanje wordt binnengevallen en Duitsland wordt geconfronteerd.”

‘Pas op voor Italië , want de communistische strijdkrachten zullen het verrassen. Rome zal zwaar worden aangevallen. Het Vaticaan zal worden overgenomen.”

“De landen uit het Midden-Oosten zullen Spanje binnenvallen , maar de christenen zullen worden gemarteld. De oorlog zal openbreken in Afrika , in Zuid-Amerika ; de oorlog zal uitbreken in Azië , waar China zich zal verplaatsen naar Rusland en vele landen en jouw land, Australië .”

“Maar weet dat als de landen van de VS en Canada eenmaal zijn binnengevallen, je weet dat de wereld in ernstige problemen zal komen; dat de Derde Wereldoorlog nog korte tijd zal voortduren en dat de wereld zal worden bestormd door een asteroïde . Niet lang daarna zullen de tekenen voor de Grote Waarschuwing gegeven worden . De Grote Waarschuwing zal de mensheid zes weken geven om zich tot Mij te bekeren, of zal verloren gaan.”

“Satan zal verwijderd worden uit de tijd van de Waarschuwing en hij zal zes weken lang niet in staat zijn om de mensheid te verleiden .”

“De mensheid moet haar wegen veranderen, of ze gaat verloren. Na zes weken zal Satan weer worden vrijgelaten en zal de Antichrist de vorm aannemen van een grote en zachtaardige Leider. De mensheid zal hem kunnen overwinnen.”

“Denk eraan, Mijn lieve kinderen, de tijd van jullie antwoord is nu. Vergeet nooit de machtigste vrouw die je kan helpen en dat is Mijn geliefde Moeder , Maria en Koningin van alle Harten . Ik vraag Mijn kinderen om goed na te denken en te bidden.”

“Mijn heilige zoon, William, ik heb je gisteravond en vanmorgen vroeg een visioen gegeven, waar je de ziener hebt ontmoet, ( Christina Gallagher ). Deze Visie is om jullie te versterken, want zij is een zeer ware Ziener. Ze gelooft sterk in je. Je zult haar ontmoeten zodra je zaak is vernietigd, aangezien je naar Ierland en vele Europese landen zult reizen om hen voor te bereiden op de komende gebeurtenissen.”

“Bid, Mijn kinderen, want jullie moeten de Boodschappen lezen, zelfs aan Christina gegeven, en volgen wat Ik en Mijn Heilige Moeder haar hebben gegeven.”

“Mijn geliefde kinderen, herlees de Boodschappen die jullie over de hele wereld zijn gegeven en vat moed. Bid voor de mensen die lijden in oorlogslanden – Oekraïne – en schep moed, want je weet dat Jezus en Maria van je houden.”

“Binnenkort zal een zeer grote aardbeving Indonesië en China op zijn kop zetten . Bid voor Mijn kinderen, zodat ze wakker zullen worden.”

“Mijn geliefde zoon, ik hou enorm veel van je. Vrees niet, want Wij van de Hemel houden heel veel van je en waken over je. U zult zeer binnenkort goed nieuws hebben en u zult worden vrijgelaten en naar huis gestuurd.”

“Ik zegen jou en al degenen van wie je houdt en degenen die van je houden. + Ik zegen je, mijn heilig kind – ik stuur je een zegen. + Mijn Heilige Moeder zendt Haar Liefde naar jou. Blijf sterk en blijf in vrede: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik ben je Jezus, Koning van je hart. Wees niet bang, want je zult veel van dergelijke visioenen hebben. Ik hou van je, mijn engel van goddelijke liefde .”

“Binnenkort zullen veel mensen begrijpen waarom ik je deze belangrijkste titel noem.”

WILLIAM: Jezus zegent me drie keer:

ONZE HEER: “In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. (drie keer). Vrede zij met u +. Ik hou zoveel van je.”

[Zie website van Christina Gallagher: http://www.christinagallagher.org/en/ ]

______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.