Varoitus Suomenkielisille Ppuhujille

______________________________________________________________

Terveisiä,

Kaksi parasta ystäväni ovat arabit ja juutalaiset, olen roomalaiskatolinen, uskonto ei ole koskaan ollut ongelma minun ja heidän välillään, ja uskon, että ihmiset yleensä noudattavat vanhempiensa uskontoa.

Pyhä Henki on kommunikoinut kanssani puhutulla englannin kielellä, telepatian ja sisätilojen kautta. Hän pyysi minua aluksi kirjoittamaan varoituspaketin tulevasta varoituksesta ja omantunnon valaistuksesta viidellä kielellä: englanti, portugali, espanja, ranska ja filippiiniläinen. Nämä ilmiöt tulevat kokemaan jokainen ajattelun iässä oleva henkilö uskonnosta riippumatta. Tulet varmasti kokemaan ilmiöt, ja Pyhä Henki pyysi minua ilmoittamaan niistä sinulle.

He noudattavat joitain asiaankuuluvia otteita MARIAN sanomasta profeetta EENOKILLE 3. maaliskuuta 2021. MARIA on Kristuksen äiti.

“Lapseni, muistutan teitä jälleen: valmistautukaa Varoituksen saapumiseen, koska se on lähellä, paljon lähempänä kuin luulette. Sydämeni kärsii nähdessään, että ihmiskunnan valtava enemmistö ei ole valmistautunut; tämä suuri tapahtuma muuttaa täysin sen ymmärryksen, joka monilla on henkisestä elämästä. Ihmiskunta astuu ekstaasin tilaan, joka kestää 15-20 minuuttia maallisesta ajastanne, jolloin sinulle näytetään sielusi tila sekä Jumalaa että veljiä kohtaan.”

“Jokainen kuolevainen tuomitaan, vain minun lapseni, jotka eivät käytä järkeä, ovat poikkeus; kaikki tuomitaan, jopa turhat sanasi. Kuinka surullista olenkaan nähdessäni, että monet sielut menehtyvät ikuisesti syntiensä vakavuuden vuoksi. Tästä syystä, lapset, pyydän teitä olemaan hengellisesti valmistautuneita, jotta voitte kestää tämän koetuksen, joka avaa ymmärryksenne ja tietonne ikuisuuden ja Jumalan olemassaolosta.”

“Lapseni, te olette jo pimeyden aikoja, jolloin teidän on rukoiltava aamuin illoin, koska pahan voimat hyökkäävät kimppuunne. Jos te, pienokaiseni, ette torju näitä hyökkäyksiä, olette vaarassa joutua vastustajani ansoihin ja petokseen, joka heikentää teitä hengellisesti ja erottaa teidät Jumalasta ja sitten varastaa sielusi.”

______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen. Bookmark the permalink.