Upozorenje Govornicima Bosanskog Jezika

_______________________________________________________________

Pozdrav,

Moja dva najbolja prijatelja su Arap i Jevrej, ja sam rimokatolik, vjera nikada nije bila problem između mene i njih, i vjerujem da ljudi uglavnom slijede vjeru svojih roditelja.

Sveti Duh je komunicirao sa mnom na govornom engleskom, putem telepatije i unutrašnjih govora. Prvo me je zamolio da napišem Paket upozorenja o predstojećem Upozorenju i Osvetljenju savesti na pet jezika: engleskom, portugalskom, španskom, francuskom i filipinskom. Ove pojave će iskusiti svaka osoba razumne dobi bez obzira na njihovu vjeru. Sigurno ćete doživjeti te pojave, a Duh Sveti me je zamolio da vam ih navijestim.

Sljedeći neki umjetni otključci poslani su na MARIJU do Proroka ENOH 3. marta 2021. godine. MARIJA je majka na Hristos.

“Djeco moja, ponovo vas podsjećam: pripremite se za dolazak Upozorenja, jer je blizu, mnogo bliže nego što mislite. Moje Srce pati videći da ogromna većina čovječanstva nije spremna; ovaj veliki događaj će potpuno promijeniti razumijevanje koje mnogi imaju o duhovnom životu. Čovječanstvo će ući u stanje ekstaze koje će trajati između petnaest i dvadeset minuta vašeg zemaljskog vremena, u kojem će vam se pokazati stanje vaše duše u odnosu na Boga i vašu braću.”

„Svakom smrtniku će biti suđeno, samo će moji mališani kojima nedostaje razum biti izuzetak; sve će biti suđeno čak i tvojim praznim rečima. Kako sam tužna kada vidim da će mnoge duše vječno nestati zbog težine svojih grijeha. Zato vas, dječice, molim da se duhovno pripremite, kako biste mogli izdržati ovaj test koji će vam otvoriti razumijevanje i znanje o postojanju vječnosti i Boga.”

„Deca moi, vie veče ste u vremenima na mrak, gde treba da se molite ujutru i večer, jer silite na zloto vi atakuvat. Ako vie, malite mi, ne suprotstavite te atake, riskirajte da padnete u kapanite i izmamite svog protivnika, koji će se duhovno oslabiti i odvojiti od Boga, a sljedeću to će biti otkradna duša vi.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Bosanski and tagged . Bookmark the permalink.