Luz de Maria, 12 Iunie 2022

________________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
12 IUNIE 2022

Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


TRĂIȚI LA ADĂPOSTUL VOINȚEI DIVINE, AȘA ÎNFĂPTUIREA ȘI ACȚIUNEA VA FI ÎN ACORD CU DISPOZIȚIILE REGELUI NOSTRU ȘI NU LA DISPOZIȚIILE PUTERILOR LUMEȘTI.


Ca Principe al Oștirilor Cerești vă cer să predați toată înfăptuirea și acțiunea de fiecare moment, Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, ÎN REPARARE PENTRU OFENSELE OMENIRII ȘI PENTRU MÂNTUIREA SUFLETELOR.


Cu cât se unesc mai mulți acestei oferiri, mai puternic și înalt este zidul și mai rezistent înaintea bătăliilor diavolului.


Sunteți fericiți cunoscând pe dinainte ceea ce așteaptă Cerul și dorește de la copiii Lui…


Sunteți fericiți cunoscând pe dinainte pe unde trebuie să vă conduceți și să vă rugați pentru aceasta, așa vă mențineți înăuntrul Voinței Divine.


Când momentul se va scurta, răul se va face mai prezent și vizibil înăuntrul omenirii sub diverse forme. Aceasta s-a întâmplat în istoria omenirii.


În acest moment diavolul și emisarii lui s-au încrustat înăuntrul instituțiilor societății, înnegrindu-le și dându-le o întorsătură foarte departe de Voința Divină.


Ca Principe al Oștirilor Cerești vă chem să vă uniți în rugăciune pentru ca așa să fie diminuată intensitatea marelui seism care se va da curând pe Pământ, în punctele ce converg mari falii tectonice.


VĂ CONVOC SĂ VĂ RUGAȚI PENTRU 7 ZILE SFÂNTUL ROZARIU ȘI SĂ ADORAȚI PE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, PREZENT ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT AL ALTARULUI.


Aceste acte de iubire sunt oferite pentru:


– toată omenirea orbită de diavol
– pentru creaturile umane bolnave cu trupul sau duhul
– și pentru ca să fie fermă Credința în fiecare copil al Lui Dumnezeu.


Această formă de a vă ruga va combate răul și va uni fraternitatea copiilor Lui Dumnezeu, întărind Credința și încrederea în Protecția Divină.


Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos:


Vouă vă vorbesc, vouă care ați auzit și ați închis urechile ca majoritatea omenirii, vouă pe care Împărăția Lui Dumnezeu v-a instruit și negați să înțelegeți, VOUĂ VĂ VORBESC…


Vă găsiți înaintea biciului lipsei de alimente, economică, de iubire față de aproapele, de caritate și înaintea lipsei de Credință.


E urgent, copii ai Reginei și Mamei Noastre!
E urgent ca Poporul Lui Dumnezeu să se găsească pregătit în duh și în material.


Marile țări vor fi încercate precum crisolitul și țările mici vor suferi.


Trebuie să înmagazinați după posibilitățile fiecăruia, trebuie să fiți discreți pentru ca să nu fiți pradă a lupilor.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Argentina, agitația societății vine, solul ei este cutremurat.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Chile, se cutremură solul lui cu forță.


Rugați-vă pentru America Centrală, se cutremură, rugați-vă!


Rugați-vă pentru evenimentele lamentabile în Statele Unite.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Japonia, se cutremură solul ei.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Spania, este cutremurată.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, Franța este pradă a terorii.


Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru toată omenirea pentru ca să predomine Credința și teama să nu pună stăpânire pe nici un copil din Poporul Lui Dumnezeu.


CU SABIA MEA ÎN ÎNALT PUN PE FUGĂ EMISARII RĂULUI ȘI PROTEJEZ POPORUL REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, CUM MI S-A ORDONAT.


Continuați în unitate, fără a da înapoi, rugând, copii, rugând, fără a provoca rău aproapelui și fiind mesageri de iubire.


Vă binecuvântez, vă protejez și vă convoc în Iubirea Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților în Credință,


Sfântul Arhanghel Mihail, protector al Poporului Lui Dumnezeu, cu ale sale cuvinte ne permite să întrezărim evenimentele grave ce se vor da pe Pământ și care vor genera durere omenirii.


Niciodată nu este târziu, niciodată. Să fim la timp cât avem viață, la timp de a rectifica și a ne întoarce la calea Lui Dumnezeu.


Sfântul Mihail cu suavitatea sa, ne explică că această generație, ca generațiile anterioare, a avut binecuvântarea de a fi alertată din Cer și ca generațiile anterioare, cei ce au văzut, nu cred și cei ce au auzit, nu cred…


Alinarea pe care o găsim ca Popor al Lui Dumnezeu, este că sfântul Arhanghel Mihail, prin Ordin Divin, ne indică ce rugăciune să oferim în acest moment și ne indică să adorăm Preasfântul Sacrament al altarului, pe durata a 7 zile. Aceasta îmi aduce în minte distrugerea zidurilor Ierihonului (Ios 6, 15-27).


La fel suntem chemați să dărâmăm zidurile pe care diavolul le-a pus în jurul copiilor Lui Dumnezeu, pentru ca să nu fie candela ascunsă, dar să dea lumina pe care trebuie s-o dea pentru Gloria Lui Dumnezeu.


Fraților, vom anunța ziua în care se va începe rugăciunea sfântului rozariu și adorarea Lui Isus Sacramental, pe canalul de youtube al Revelaciones Marianas.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.