Upozorenje Govornicima Hrvatskoga

________________________________________________________________

Pozdrav,

Moja dva najbolja prijatelja su Arap i Židov, ja sam rimokatolik, vjera nikada nije bila problem između mene i njih, i vjerujem da ljudi općenito slijede vjeru svojih roditelja.

Duh Sveti je komunicirao sa mnom govornim engleskim jezikom, telepatijom i unutarnjim govorom. Zamolio me da napišem Paket upozorenja na pet jezika: engleskom, portugalskom, španjolskom, francuskom i filipinskom. Upozorenje i prosvjetljenje savjesti doživjet će svaka osoba razumne dobi bez obzira na njihovu vjeru. Pojave ćete sigurno doživjeti, a Duh Sveti me zamolio da vam ih navijestim.

Slijede neke relevantne izvatke MARIJINE poruke proroku ENOKU 3. ožujka 2021. MARIJA je majka Kristova.

“Djeco moja, ponovno vas podsjećam: pripremite se za dolazak Upozorenja, jer je blizu, puno bliže nego što mislite. Moje Srce pati videći da ogromna većina čovječanstva nije spremna; ovaj će veliki događaj potpuno promijeniti shvaćanje koje mnogi imaju o duhovnom životu. Čovječanstvo će ući u stanje ekstaze koje će trajati između petnaest i dvadeset minuta vašeg zemaljskog vremena, u kojem će vam se pokazati stanje vaše duše s obzirom na Boga i vašu braću.”

“Svaki smrtnik bit će suđen, samo će moji mališani kojima nedostaje razum biti iznimka; sve će se suditi čak i tvojim praznim riječima. Kako sam tužna kada vidim da će mnoge duše vječno nestati zbog težine svojih grijeha. Zato vas, dječice, molim da se duhovno pripremite, kako biste mogli izdržati ovaj test koji će vam otvoriti razumijevanje i spoznaju o postojanju vječnosti i Boga.”

“Djeco moja, već ste u vremenima tame, gdje se morate moliti ujutro i navečer, jer vas napadaju sile zla. Ako vi, mali moji, ne odbijete ove napade, riskirate da upadnete u zamke i prijevare mog protivnika, koji će vas duhovno oslabiti i odvojiti od Boga, a zatim ukrasti vašu dušu.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Hrvatski and tagged . Bookmark the permalink.