Novinky z Garabandalu

_____________________________________________________________

Conchita van Garabandal

_____________________________________________________________

De Heilige Moeder voorspelde aan vier jonge meisjes van Garabandal:

“Twee kometen in de lucht die zullen botsen, de hele wereld zal beven, de lucht zal terugrollen, mijn kruis zal verschijnen in de lucht die door de hele wereld zal worden gezien. Dit is de beschrijving van het teken dat de Waarschuwing zal beginnen, alle mensen vanaf het tijdperk van de rede zullen een één-op-één bezoek met Jezus hebben, Hij zal ons de toestand van onze ziel laten zien zoals God ze ziet. We zullen een kans krijgen om ons met hem te bekeren, maar sommige mensen zullen hem afwijzen.

Sommigen kunnen van de schok sterven; onze Heer wil dat we niet bang zijn, want Hij komt niet als een rechter, maar om ons te redden van de zonde, een geschenk van barmhartigheid van God onze vader. Dit zal veel zielen een kans geven om zich te bekeren en gered te worden van de hel en te leven met Gods familie in het Koninkrijk der Hemelen.”

_____________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.