Garabandali Uudised

_____________________________________________________________

Conchita Garabandalist

_____________________________________________________________

Õnnistatud Ema kuulutas neljale noorele Garabandali tüdrukule ette:

“Taevas põrkuvad kaks komeeti, kogu maailm väriseb, taevas veereb tagasi, minu Rist ilmub taevasse, mida näeb kogu maailm. See on hoiatuse alguse märgi kirjeldus. kõik inimesed alates mõistuse east saavad üks-ühele külaskäigu Jeesusega, Ta näitab meile meie hingeseisundit nii nagu Jumal neid näeb.Meil on võimalus koos temaga meelt parandada, kuid mõned inimesed lükkavad ta tagasi.

Mõned võivad šokist surra; meie Issand tahab, et me ei kardaks, sest ta ei tule kohtunikuna, vaid päästaks meid patust, halastuse kingitusena Jumalalt, meie isalt. See annab paljudele hingedele võimaluse meelt parandada ja põrgust päästetud saada ning elada koos Jumala perekonnaga Taevariigis.”

_____________________________________________________________

This entry was posted in Eesti and tagged . Bookmark the permalink.