Warta Garabandal

____________________________________________________________

Conchita saka Garabandal

____________________________________________________________

Ibu Rahayu ngramal marang papat bocah wadon Garabandal:

“Komet loro bakal tabrakan ing langit, jagad kabeh gonjang-ganjing, langit bakal muter maneh, Salibku bakal katon ing langit sing bakal katon ing jagad kabeh. Iki minangka katrangan saka tandha manawa Pèngetan bakal diwiwiti, kabeh wong wiwit umur nalar bakal nemoni Gusti Yesus, dheweke bakal nuduhake kahanan jiwa kita kaya sing dideleng dening Gusti Allah. Kita bakal duwe kesempatan kanggo mratobat karo dheweke, nanging sawetara wong bakal nolak dheweke.

Sawetara bisa mati amarga kejut; Gusti kita kepengin supaya kita ora wedi amarga Panjenengane rawuh ora minangka hakim nanging kanggo nylametake kita saka dosa, sih-rahmat saka Gusti Allah, bapak kita. Iki bakal menehi akeh jiwa kesempatan kanggo mratobat lan disimpen saka neraka lan manggon karo kulawargane Gusti Allah ing Kratoning Swarga.

____________________________________________________________

This entry was posted in Basa Jawa and tagged . Bookmark the permalink.