Luz de Maria, 29 Iunie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
29 IUNIE 2022

Poporul Meu iubit:


VĂ BINECUVÂNTEZ CU INIMA MEA, VĂ BINECUVÂNTEZ CU IUBIREA MEA.


Poporul Meu, sunteți copiii Mei și vă împărtășesc Cuvântul Meu pentru ca să vă pregătiți în spirit. Doresc ca să vă convertiți și să fiți fraterni; aceasta doresc, ca să fiți o singură inimă unită celei Mamei Mele.


Poporul Meu, în acest moment cereți discernământ în fiecare clipă Duhului Sfânt. Mulțime de creaturi umane confuze de egoul uman ce se umple de orgoliu, doresc să se îndepărteze de unde Eu le-am chemat și nu este corect.


ACEST MOMENT ESTE DE PREVENIRE ȘI DE ALEGERE TOTODATĂ:


Prevenire pentru ca să nu vă rătăciți pe alte căi, și de alegere pentru ca să reușiți să discerneți cu Duhul Meu Sfânt și să vă mențineți cu fermitate împreună cu Mine. Aveți nevoie să lucrați în Via Mea (Mt 20,4), pentru ca, cu Iubirea Mea însăși, să așteptați pe Îngerul Meu de Pace, ce se găsește în Casa Mea așteptând ca Eu să-l trimit cu Poporul Meu. De aceea nici o creatură umană nu l-a văzut față în față. Îngerul Meu de Pace va veni după ce apare anticristul și nu doresc să-l confundați cu el.


Poporul Meu, este foarte important să fiți precauți…


ÎNGERUL MEU DE PACE NU ESTE NICI ILIE, NICI ENOH, NU ESTE UN ARHANGHEL, ESTE OGLINDA MEA DE IUBIRE PENTRU A UMPLE CU IUBIREA MEA FIECARE CREATURĂ UMANĂ, CARE ARE NEVOIE.


Diavolul a lăsat foarte puțin dintre ai lui în iad. Majoritatea este pe Pământ, făcându-și treaba lor împotriva sufletelor, războiul lui e spiritual împotriva celor ce se mențin cu Mine.


RĂZBOIUL ESTE SPIRITUAL, dar totodată vă dăunează, înălțându-vă și îmbolnăvindu-vă egoul uman, făcându-vă să vă simțiți orgolioși, mândri, care tot știu, care sunt indispensabili unde sunt pentru ca frații lor să-i admire și aceasta nu este bine. Când nu sunteți umili diavolul de declară câștigător.


Poporul Meu, ascultați-Mă! Este important pentru voi să semănați umilința în inimă pentru ca mintea și gândul să vorbească de ceea ce purtați în interior.


ACEASTA ESTE ERA CELUI DE-AL TREILEA FIAT, ERA UNDE RĂUL SE GĂSEȘTE ÎN BĂTĂLIE ÎMPOTRIVA COPIILOR MAMEI MELE.


Focul impietății avansează, puterile trec să arate puterea lor și furia lor împotriva celor mici, cei pe care iubitul Meu sfânt Arhanghel Mihail îi va apăra.


Copiii Mei trebuie să rămână pregătiți pentru a înfrunta foametea care deja se menține asupra omenirii. Lipsa va fi puternică, clima în unele țări va fi extrem de caldă și în altele extrem de frig. Natura se revoltă împotriva păcatului creaturii umane. Clima variază constant și elementele se năpustesc împotriva creaturilor umane.


Pregătiți-vă! Sufletul trebuie să fie candela ce luminează (Mt 5, 14-15) înaintea întunericului pe care-l va suferi Pământul pentru câteva ore.


Fără temeri, încredințați în Protecția Mea, continuați respectând cât v-am solicitat pentru ca să fiți victorioși. Fără temeri! EU SUNT DUMNEZEUL VOSTRU. (Ex 3,14)


Vă port în Preasfânta Mea Inimă și sunteți marea Mea comoară. Vă binecuvântez.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Menținându-ne în supunere față de Apelurile Divine, iubitul nostru Isus ne detaliază evenimentele omenirii.


Mereu cu apelul la unitate ca frați și fiind o singură inimă ca Popor al Lui Dumnezeu, știm că nu suntem indispensabili, dar numai Dumnezeu este indispensabil pentru noi.


Să trăim centrați în a atinge scopul final, rezistând înăuntrul Iubirii Divine și Credința ce ne indică prezența Lui Dumnezeu în tot momentul omenirii.


Domnul nostru ne spune că vom înfrunta un întuneric, dar nu se referă la cele trei zile de întuneric. De aceea, fără ca să decadă Credința, dar să crească în fiecare, să așteptăm încredințați în Protecția Divină și în faptul că Poporul Lui Dumnezeu este iubit și apărat de Creatorul lui.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.