Uutisia Garabandalista

____________________________________________________________

CONCHITA

____________________________________________________________

Siunattu äiti ennusti Garabandalin neljälle nuorelle tytölle:

“Kaksi komeetta törmää taivaalla, koko maailma tärisee, taivas vierii taaksepäin, ristini ilmestyy taivaalle, jonka koko maailma näkee. Tämä on kuvaus siitä merkistä, että Varoitus alkaa, kaikki ihmiset järjen iästä lähtien käyvät henkilökohtaisesti Jeesuksen luona, Hän näyttää meille sielumme tilan sellaisena kuin Jumala sen näkee. Meillä on mahdollisuus tehdä parannus hänen kanssaan, mutta jotkut ihmiset hylkäävät hänet.

Jotkut saattavat kuolla shokkiin; Herramme haluaa, että emme pelkää, koska hän ei tule tuomarina, vaan pelastaa meidät synnistä, armon lahja Jumalalta, isältämme. Tämä antaa monille sieluille mahdollisuuden tehdä parannus ja pelastua helvetistä ja elää Jumalan perheen kanssa taivasten valtakunnassa.”

____________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.