Petrus Romanus, 31 Mei 2022

_______________________________________________________________

  • Opmerking: bericht gegeven op 31 Januari 2022 en geschreven op 31 Mei 2022

WILLIAM : Ik weet niet waarom, maar ik deed wat Jezus had gevraagd.

Om 04.35 uur vroeg ik Jezus om met mij te spreken. Het Witte Kruis schijnt aan mijn linkerkant, want mijn kamer is recht voor me uit, waar de Heilige Grond is. Jezus staat voor me, helemaal in het wit gekleed. Hij staat in een helder Licht en geeft me de opdracht om te luisteren. Jezus zegt:

ONZE HEER : “Ik groet u, Mijn geliefde zoon, zeer aangenaam voor de Hemel! Het was Mijn Goddelijke Wil dat je deze Boodschap vandaag op het Feest van de Heilige Moeder ontving. Mijn kind, het is heel belangrijk dat je Mijn volk zegt dat ze gereed moeten zijn, omdat de Goddelijke Akte van Barmhartigheid vanaf dit moment zal worden gedaan, aangezien de wereld heeft besloten Mijn Liefde en Barmhartigheid opzij te zetten, de Wil van Satan accepterend in plaats van Mijn Heilige Wil, maar Mijn Heilige Barmhartigheid is beschikbaar in dit uur, wat zeer ernstig is. Mijn kinderen, aangezien jullie niet willen luisteren naar Mijn Hart van Liefde, zal Ik naar vele grote naties een kastijding zenden , die de slaperige zielen zal wekken die zich in de wereldaangelegenheden hebben begraven.”

“Dit jaar, dat het volgende jaar ingaat, zal groot lijden ervaren, omdat Mijn kinderen zich niet naar Mij hebben gekeerd, ook al zijn Mijn kinderen niet naar Mij toegegaan – ook al heeft de mensheid de afgelopen drie jaar drie grote kastijdingen ontvangen.”

“ Europa zal geschokt zijn vanwege de luchtaanvallen die zullen worden ervaren door veel noordelijke landen die zich dringend wensen te verenigen met de NAVO voor de Europese Unie van Naties , om Europa te beschermen.”

“Mijn kinderen, waarom laten jullie je kinderen lijden als jullie een Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt? Ben je vergeten wat het zal doormaken? Mijn kinderen, waarom vergeten jullie Mij die jullie zeventig jaar speciale genaden en vrede hebben gegeven? Is het veel dat ik van Onze kinderen vraag? Ik vraag u van elkaar te houden en goede werken te doen voor uw medemensen. Wat moet ik doen, Mijn kinderen? Het enige wat ik vraag is dat u de Heilige Rozenkrans en het Kroontje van Goddelijke Barmhartigheid bidt , om Mij om vergeving te vragen voor uw zondig leven – en van elkaar te houden.”

“ Italië , al meer dan tweeduizend jaar mijn uitverkoren ras, heeft zichzelf verkocht – net als degene die mij kruisigde. Hoeveel heiligen heb ik in uw natie grootgebracht? Het Vaticaan zal vernietigd worden door de Antichrist , omdat hij het Teken van Verlossing haat. Onthoud, Mijn kinderen, jullie leven in de Einddagen, waar de wereld zal worden vernietigd door Satan, maar Ik zal de wereld redden en reinigen en uiteindelijk zal de Antichrist worden verwijderd en de wereld worden veranderd.”

“Het Midden-Oosten moet zich voorbereiden om Europa binnen te vallen en een verschrikkelijke vernietiging aan te richten op het Geloof van Europa – bid dus, Mijn geliefde kinderen. Veel plaatsen op aarde zullen door een Grote Zuivering gaan.”

“ China is het andere grote land dat veel pijn en lijden zal veroorzaken. Er zal zeer binnenkort oorlog uitbreken in Taiwan , dan zal China het overnemen, waarbij de VS erbij betrokken raken. China zal veel landen binnenvallen, maar het zal worden tegengehouden door India , omdat China zich snel zal verplaatsen naar de Californische kust van de VS, die zal worden overspoeld door Russische en Chinese militairen .”

“In Indonesië zal de wereld lijden onder de ring van vulkanen en dit zal het wereldklimaat beïnvloeden . Veel van de naties die – van de eilanden in de Stille Zuidzee – zullen lijden, omdat de zeeën zullen stijgen – en de Chinezen zullen binnenvallen.”

“Vele, vele Naties zullen vele kastijdingen ondergaan en wanneer de mensheid in hun leven de vernietiging heeft gezien die ze hebben gebracht, zullen ze op hun knieën vallen en Mij om hulp en troost vragen. Het zal dan zijn dat de tijd stopt en het Glorieuze Witte Kruis zal neerdalen op een wereld om de mensheid te wekken. De wereld zal de Grote Waarschuwing ontvangen en de Drie Dagen van Duisternis zullen worden gestuurd en degenen die in grote duisternis zijn en geen vergeving van hun zonden zoeken, zullen op dat moment naar de Hel gaan. Dus, ik geef de waarschuwing, sta jezelf niet toe in zonde te blijven.”

“De wereld zal in groot lijden gaan, omdat de mensheid Mij is vergeten. Daarom vraag Ik elke ziel ouder dan zeven om zich nu tot Mij te wenden, terwijl je nog tijd hebt in Mijn Goddelijke Barmhartigheid. Ik smeek jullie, lieve kinderen, denk heel goed na over wat jullie doen. Bid, bid, bid en ga biechten , ontvang het sacrament van de heilige communie en vergezel Mij waar je kunt, zeer eerbiedig, want de tijd dringt.”

“Ik vraag Mijn kinderen om te bidden voor Mijn Laatste Plaatsvervanger voor de Heilige Moeder Kerk, want de Plaatsvervanger, die de Plaatsvervanger is van de Heilige Moeder de Kerk, paus Benedictus – hij staat op het punt de aarde te verlaten. Dus, denk eraan om te bidden voor de laatste plaatsvervanger, die paus Peter II zal zijn, en denk eraan om voor Franciscus te bidden , zodat hij gered zal worden.”

“Ik weet het, Mijn zoon, de Boodschap die wordt gegeven lijkt veel op veel van het verleden, maar het is heel ernstig en Mijn kinderen moeten nu handelen. Vandaag, op het Feest van Mijn Heilige Moeder, geef Ik aan elke ziel die vandaag Mijn instructies zal opvolgen, een Serafijnse Engel , die hen zal beschermen en bij hen zal zijn tot ik terugkom.”

“Mijn kinderen, ik hou enorm veel van jullie en ik zegen jullie en Mijn Allerheiligste Moeder, Die van jullie houdt, zend jullie een Zegen met de Grote Engel die jullie vandaag zullen ontvangen – en jij, Mijn dierbare zoon van Mijn Heilig Hart, vandaag zul je ontvangen verschillende grote engelen: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.