Petrus Romanus, 31 Mei 2022

_______________________________________________________________

* Let wel: boodskap gegee op 31 Januarie 2022 en geskryf op 31 Mei 2022

WILLIAM : Ek weet nie hoekom nie, maar ek het gedoen soos Jesus versoek het.

Om 04:35 het ek vir Jesus gevra om met my te praat. Die Wit Kruis skyn aan my linkerkant, want my kamer is reguit voor my uit waar die Heilige Gronde is. Jesus staan ​​voor my geklee in wit. Hy staan ​​in ‘n helder Lig en rig my om te luister. Jesus sê:

ONS HERE : “Ek groet jou, my geliefde seun, baie aangenaam vir die Hemel! Dit was My Goddelike Wil dat jy hierdie Boodskap vandag op die Fees van die Geseënde Moeder ontvang het. My kind, dit is baie belangrik dat jy vir My mense sê om gereed te wees, want die Goddelike Handeling van Barmhartigheid sal van hierdie oomblik af gemaak word, aangesien die wêreld besluit het om My Liefde en Barmhartigheid opsy te plaas en die Wil van Satan te aanvaar eerder as My Heilige Wil, maar My Heilige Genade is beskikbaar in hierdie uur, wat baie ernstig is. My kinders, aangesien julle nie na My Hart van Liefde sal luister nie, sal Ek aan baie groot nasies ‘n tugtiging stuur , wat die slaperige siele wat hulleself in die wêreldsake begrawe het, sal wakker maak.”

“Hierdie jaar, die volgende jaar in, sal groot lyding ervaar, want My kinders het nie na My toe gedraai nie, al het My kinders nie na My toe beweeg nie – al het die mensdom Drie Groot tugtigings in die laaste drie jaar ontvang.”

” Europa sal geskok wees as gevolg van die lugaanvalle wat deur baie noordelike nasies ervaar sal word wat dringend begeer om met NAVO te verenig vir die Europese Unie van Nasies , om Europa te beskerm.”

“My kinders, hoekom laat julle toe dat julle kinders swaarkry as julle deur ’n Tweede Wêreldoorlog gegaan het? Het jy vergeet waardeur dit gaan? My kinders, waarom vergeet julle My wat vir sewentig jaar vir julle Spesiale Genade en Vrede gegee het? Is dit baie wat ek van Ons kinders vra? Ek vra dat julle mekaar moet liefhê en goeie werke vir julle medemens doen. Wat staan ​​ek te doen, My kinders? Al wat Ek vra, is dat jy die Heilige Rosekrans en die Goddelike Genadeskapel bid, om My om vergifnis van jou sondige lewe te vra – en mekaar lief te hê.”

“ Italië , my uitverkore ras vir meer as tweeduisend jaar, het homself verkoop – net soos die een wat My gekruisig het. Hoeveel heiliges het ek in jou nasie grootgemaak? Die Vatikaan sal deur die Antichris vernietig word , omdat hy die Teken van Verlossing haat. Onthou, My kinders, julle leef in die Einddae, waar die wêreld deur Satan vernietig sal word, maar Ek sal die wêreld red en dit skoonmaak en op die ou end sal die Antichris verwyder word en die wêreld sal verander word.”

“Die Midde-Ooste moet voorberei om Europa binne te val en ‘n verskriklike vernietiging op die Geloof van Europa te veroorsaak – so bid, My geliefde kinders. Baie plekke op aarde sal deur ’n Groot Reiniging gaan.”

“ China is die ander groot land wat baie pyn en lyding sal veroorsaak. Oorlog sal binnekort in Taiwan uitbreek , dan sal China oorneem, met die VSA wat betrokke raak. China sal baie nasies binneval, maar dit sal deur Indië teruggehou word , want China sal vinnig na die Kaliforniese kuslyn van die VSA beweeg, wat deur Russiese en Chinese weermag oorstroom sal word .”

“In Indonesië sal die wêreld deur die ring van vulkane ly en dit sal die wêreldklimaat beïnvloed . Baie van die nasies wat – van die eilande by die Stille Suidsee – sal ly, omdat die see sal styg – en die Chinese sal binneval.”

“Baie, baie nasies sal baie tugtigings ondergaan en wanneer die mensdom die vernietiging wat hulle gebring het in hul lewens gesien het, sal hulle op hul knieë val en My om hulp en vertroosting vra. Dit sal dan wees dat die tyd sal stop en die Glorieryke Wit Kruis op ‘n wêreld sal neerdaal om die mensdom wakker te maak. Die wêreld sal die Groot Waarskuwing ontvang en die Drie Dae van Duisternis sal gestuur word en diegene wat in groot duisternis is en geen vergifnis van hul sondes soek nie, sal op daardie oomblik hel toe gaan. So, ek gee waarskuwing, moenie toelaat dat jy in sonde bly nie.”

“Die wêreld sal in groot lyding gaan, want die mensdom het My vergeet. Daarom vra Ek elke siel bo die ouderdom van sewe om nou na My te wend, terwyl jy nog die tyd in My Goddelike Barmhartigheid het. Ek smeek julle, liewe kinders, dink baie mooi na oor wat julle doen. Bid, bid, bid en gaan na Belydenis , ontvang die sakrament van die Nagmaal en vergesel My waar jy kan, eerbiedig, want die tyd raak min.”

“Ek vra My kinders om te bid vir My Laaste Vikaris vir Heilige Moeder Kerk, want die Vicaris, wat die Vicaris van Heilige Moeder die Kerk is, Pous Benedictus – hy is op die punt om die Aarde te verlaat. So, onthou om te bid vir die Laaste Vikaris, wat Pous Petrus II sal wees en onthou om vir Franciskus te bid , sodat hy gered sal word.”

“Ek weet, My seun, die Boodskap wat gegee is, is baie soos baie van die verlede, maar dit is baie ernstig en My kinders moet nou optree. Vandag, op die Fees van My Heilige Moeder, gee Ek aan elke siel wat vandag My opdrag sal volg, ‘n Serafim-engel , wat hulle sal beskerm en by hulle sal wees totdat Ek terugkeer.”

“My kinders, ek het julle ontsaglik lief en ek seën julle en my Allerheiligste Moeder, wat julle liefhet, stuur vir julle ‘n seën met die Groot Engel wat julle vandag sal ontvang – en jy, My kosbare seun van My Heilige Hart, vandag sal jy ontvang verskeie Groot Engele: In die Naam van die Vader en van die Seun en van die Heilige Gees. Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.