Petrus Romanus, 31. Voi 2022

_______________________________________________________________

  • Huomautus: viesti annettu 31. Tammikuuta 2022 ja kirjoitettu 31. Toukokuuta 2022

WILLIAM : En tiedä miksi, mutta tein niin kuin Jeesus oli pyytänyt.

Klo 4.35 pyysin Jeesusta puhumaan minulle. Valkoinen risti loistaa vasemmalla puolellani, koska huoneeni on suoraan edessäni, missä Pyhä maa on. Jeesus seisoo edessäni täysin valkoisiin pukeutuneena. Hän seisoo kirkkaassa valossa ja ohjaa minua kuuntelemaan. Jeesus sanoo:

MEIDÄN HERRAMME : “Tervehdin sinua, rakas poikani, miellyttävin taivaalle! Se oli minun jumalallinen tahtoni, että sait tämän viestin tänään Siunatun Äidin juhlana. Lapseni, on erittäin tärkeää, että kerrot kansani olevan valmiina, koska jumalallinen laupeuden teko tehdään tästä hetkestä lähtien, koska maailma on päättänyt jättää Minun rakkauteni ja armoni sivuun ja hyväksyä Saatanan tahdon ennemmin kuin Pyhä Tahtoni, mutta Pyhä Armoni on saatavilla tällä hetkellä, mikä on hyvin vakavaa. Lapseni, koska ette kuuntele Rakkauden Sydämeni, lähetän monille suurille kansakunnille rangaistuksen , joka herättää uniset sielut, jotka ovat hautaaneet itsensä maailman asioihin. 

“Tämä vuosi, siirtyminen seuraavaan vuoteen, tulee kokemaan suurta kärsimystä, koska Minun lapseni eivät ole kääntyneet Minuun päin, vaikka Minun lapseni eivät liikahtaneet Minua kohti – vaikka ihmiskunta on saanut kolme suurta rangaistusta viimeisen kolmen vuoden aikana.”

” Eurooppa on järkyttynyt useiden pohjoisten kansakuntien kohtaamista ilmaiskuista, jotka haluavat kiireesti yhdistyä Naton kanssa kansojen Euroopan unionia varten suojellakseen Eurooppaa.”

“Lapseni, miksi annatte lastenne kärsiä, kun olette käyneet läpi toisen maailmansodan? Oletko unohtanut mitä se tulee käymään läpi? Lapseni, miksi unohdatte Minut, joka olen antanut teille erityistä armoa ja rauhaa seitsemänkymmenen vuoden ajan? Onko se paljon, mitä pyydän lapsiltamme? Pyydän, että rakastatte toisianne ja tehkää hyviä tekoja lähimmäisillenne. Mitä minun pitää tehdä, lapseni? Pyydän vain, että rukoilette pyhää rukousta ja jumalaisen laupeuden sipulia pyytääksenne Minulta anteeksi syntistä elämäänne – ja rakastakaa toisianne.”

” Italia , minun valittu rotuni yli kaksituhatta vuotta, on myynyt itsensä – aivan kuten se, joka ristiinnaulitti minut. Kuinka monta pyhää olen kasvattanut kansakunnassasi? Antikristus tuhoaa Vatikaanin , koska hän vihaa Pelastuksen merkkiä Muistakaa, lapseni, te elätte lopun päivinä, jolloin Saatana tuhoaa maailman, mutta minä pelastan maailman ja puhdistan sen ja lopulta Antikristus poistetaan ja maailma muuttuu.”

” Lähi-idän on valmistauduttava hyökkäämään Eurooppaan ja aiheuttamaan kauhea tuho Euroopan uskolle – joten rukoilkaa, rakkaat lapseni. Monet paikat maan päällä käyvät läpi suuren puhdistumisen.”

” Kiina on toinen suuri maa, joka aiheuttaa paljon kipua ja kärsimystä. Sota puhkeaa hyvin pian Taiwanissa , sitten Kiina ottaa vallan ja USA tulee mukaan. Kiina hyökkää moniin kansakuntiin, mutta Intia hillitsee sitä , koska Kiina siirtyy nopeasti kohti USA:n Kalifornian rannikkoa , jolle Venäjän ja Kiinan armeija tulvii .”

” Indonesiassa maailma kärsii tulivuoren renkaasta ja tämä vaikuttaa maailman ilmastoon . Monet valtiot, jotka – eteläisen Tyynenmeren saarilta – joutuvat kärsimään, koska meret kohoavat – ja kiinalaiset hyökkäävät.”

“Monet, monet kansat kohtaavat monia rangaistuksia, ja kun ihmiskunta on nähnyt elämässään tuomansa tuhon, he lankeavat polvilleen pyytämään Minulta apua ja lohdutusta. Silloin aika pysähtyy ja Loistokas Valkoinen Risti laskeutuu maailman päälle herättämään ihmiskunnan. Maailma vastaanottaa suuren varoituksen ja kolme pimeyden päivää lähetetään ja ne, jotka ovat suuressa pimeydessä eivätkä etsi syntiensä anteeksiantoa, joutuvat helvettiin sillä hetkellä. Joten varoitan, älä anna itsesi jäädä syntiin.”

“Maailma joutuu suureen kärsimykseen, koska ihmiskunta on unohtanut Minut. Siksi pyydän jokaista yli seitsemän vuoden ikäistä sielua kääntymään Minun puoleeni nyt, kun sinulla on vielä aikaa Jumalallisessa armossani. Pyydän teitä, rakkaat lapset, miettimään tarkkaan mitä teet. Rukoile, rukoile, rukoile ja mene tunnustamaan , vastaanottamaan ehtoollisen sakramentti ja seuraa Minua missä voit, mitä kunnioittavasti, koska aika on loppumassa.”

”Pyydän lapsiani rukoilemaan Viimeistä kirkkoherraani Pyhälle Äitikirkolle, koska kirkkoherra, joka on Pyhän Äidin kirkkoherra, paavi Benedictus – hän on jättämässä maan. Muista siis rukoilla viimeisen kirkkoherran puolesta, josta tulee paavi Pietari II , ja muista rukoilla Franciscuksen puolesta, jotta hän pelastuisi.”

”Tiedän, poikani, annettu Sanoma on samanlainen kuin monet menneisyydestä, mutta se on hyvin vakavaa ja Lasteni on toimittava nyt. Tänään, Pyhän Äitini juhlana, annan jokaiselle sielulle, joka noudattaa opetustani tänään, Serafienkelin , joka suojelee heitä ja on heidän kanssaan, kunnes palaan.”

“Lapseni, minä rakastan teitä suunnattomasti ja siunaan teitä ja kaikkein pyhin äitini, joka rakastaa teitä, lähettää teille siunauksen suuren enkelin kanssa, jonka saatte tänään – ja sinä, pyhän sydämeni rakas poikani, saat tänään useita suuria enkeleitä: Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Aamen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomi and tagged . Bookmark the permalink.