Luz de Maria, 30 Iulie 2022

________________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
30 IULIE 2022

Poporul Meu iubit:


VĂ IUBESC, VĂ CĂLĂUZESC ȘI VĂ REUNESC CA PĂSTOR AL SUFLETELOR.


Popor iubit al Inimii Mele:


VIN CU IUBIREA MEA PENTRU A VĂ BINECUVÂNTA ȘI A VĂ OFERI CRUCEA MEA DE GLORIE ȘI MAIESTATE.


Copiii Mei, continui suferind pentru fiecare dintre voi, vă privesc îndepărtându-vă mai mult și mai mult de Staulul Meu, cufundați în doctrine false din cauză că nu Mă recunoașteți.


Poporul Meu acceptă păcătosul, falsul și rușinosul; întâmpină nepotrivitul și se familiarizează cu răul.


VĂ CHEM LA CONVERTIRE!


Este momentul exact pentru ca să nu vă ghideze interesele voastre, dar cele ale Casei Mele.


Este momentul semnelor ce anticipează Avertismentul și Poporul Meu continuă fără a se examina pe sine însuși, fără a pătrunde în interiorul lui și fără a se privi fără măști.


Copiii Mei acționează în afara Iubirii Mele. Îndepărtați de înfăptuirea și acțiunea creștinului adevărat, vă permiteți să fiți atrași de cei care cunoscându-Mă, Mă disprețuiesc căutând interesele lor și nu ale Mele. Mizeriile umane v-au dus să gustați din păcat, iubind puterea pământească, ajungând să cufundați Biserica Mea în tenebre și reduceți la tăcere cu un ciocan altarele Sacrificiului Euharistic.


O, MOMENT DE DURERE! SUFĂR ÎNCĂ O DATĂ ȘI ÎNCĂ O DATĂ…


Și Poporul Meu orbit se privește pe el însuși, disprețuiește umilința și cu mare mândrie hrănește egoul lui încrezut și prost crescut.


COPII, ATÂT V-AM DAT!… ATÂT CEREȚI DIN MÂNDRIE până când fără a găsi mulțumire, nici deplinătate spirituală, vă prosternați din nou înaintea Mea, pentru ca Eu să vă eliberez de atâta cangrenă ce ați lăsat să cadă asupra a ceea ce este al Meu!


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, Dreptatea Mea vine pentru ceea ce este Proprietatea Mea.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, orașul luminilor este stins, zarva redusă la tăcere și copiii Mei strigă.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă pentru Argentina, suferă înaintea omenirii uimită.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, natura acționează cu mai mare forță.


Dușmanii Mei se ridică împotriva copiilor Mei. Fără teamă continuați cu Credință, legiunile Mele angelice îi vor face să fugă pe asupritori.


Poporul Meu, mândria și nesăbuința umană trebuie să fie alungate ca pregătire pentru a pune pe fugă opreliștile ce trăiesc înăuntrul fiecăruia dintre voi.


DĂRUIȚI-VĂ MIE FĂRĂ REZISTENȚE UMANE, ASTFEL EU VOI FI ÎN VOI ȘI VOI VEȚI FI MULȚUMIREA MEA.


Copii, grăbiți-vă, desprindeți-vă de atâta zdreanță care vă împiedică să mergeți spre Mine…


Fiți iubire, fraternitate, caritate, iertare, speranță și fiecare să fie suportul fratelui.


Îndepliniți Poruncile, iubiți Sacramentele, împăcați-vă cu Mine și primiți-Mă cu iubire pentru cei care nu Mă iubesc. Astfel veți fi mulțumirea Mea, astfel înfăptuiesc și acționează copiii Mei, pentru a gusta din Iubirea Mea și Iubirea Mea să fie în voi semnal al Prezenței Mele.


Vă binecuvântez și vă întăresc.


POPORUL MEU, FĂRĂ TEMERI CONTINUAȚI DE MÂNA MEA ȘI DE MÂNA MAMEI MELE.


Inima Mea bate pentru fiecare dintre voi. Vă iubesc.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Iubirea Divină cuprinde tot, impregnându-se în cine se dăruiește să fie mai mult al Lui Cristos și mai puțin al lumii.


Acesta este un cuvânt foarte profund, să reflectăm asupra lui încă o dată și încă o dată.


Domnul nostru Isus Cristos ne amintește că vom fi examinați de propria noastră conștiință. Este necesar a continua pregătindu-ne, căindu-ne, mărturisind păcatele și menținându-ne într-un act constant de reparare și de iubire, de iubire și de rugăciune.


Ne cheamă să lăsăm zdrențele nesăbuinței umane, acea mândrie ce dăunează sufletului și împiedică să ne vedem exact așa cum suntem.


Fraților, sunt momente urgente, de vreme ce Domnul nostru, Isus Cristos, ne spune că este momentul exact pentru ca cei care nu L-au căutat, să-L caute.


Putem înțelege că îi este urgent creaturii umane să caute convertirea, să caute acea întâlnire personală cu Cristos pentru ca să fie o creatură unde locuiește acea Iubire Divină, la care suntem toți chemați.


Atenți și în alertă spirituală, așa să rămânem înaintea Cuvintelor Divine care ne spun: este momentul semnelor și al îndeplinirii. De aceea suntem chemați să ne pregătim, pentru că fiecare zi ce trece este o zi mai aproape de Avertisment, sau o zi în care putem fi chemați înaintea Prezenței Divine.


Fraților, Cristos suferă continuu și fiecare dintre noi poate fi un suflet reparator al durerii iubitului nostru Domn, Isus Cristos.


Atenți pentru a nu fi prada răului, care se ridică împotriva Bisericii Domnului nostru, Isus Cristos, și împotriva Trupului Mistic al Lui Cristos!


Atenți că altarul Sacrificiului Euharistic a fost lovit ce cei care-L cunosc pe Cristos, dar voiesc să posede Biserica Lui Cristos!


Fraților, este necesară purificarea creaturii umane, cum ne-a menționat Domnul nostru, dar să ne amintim că în mijlocul purificării rămâne mereu Ajutorul Divin. Acel Ajutor cu care Poporul Lui Dumnezeu a continuat și va continua până la consumarea timpurilor.


Biserica poate fi lovită, dar rămâne precum Cristos rămâne.


Amin.

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.