Petrus Romanus, 16 Juli 2022

_______________________________________________________________

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE LADY AAN WILLIAM COSTELLIA

16 JULI 2022

WILLIAM: Het is ongeveer 16.00 uur. Sint-Michiel staat voor me en hij zegt smekend te wachten op de Koningin van de Hemel.

Het Witte Kruis lijkt erg helder op de Heilige Gronden. Het Heilige Kruis lijkt heel helder te zijn, het gaat op en neer, aangezien het niet ver is van waar ik me bevind. Om me heen zijn ongeveer 20.000 aartsengelen gekleed in het wit, van het Sint-Michielskoor. Het gebied om me heen tot aan de hemel, licht op.

Onze Heilige Moeder komt naar beneden in een stromend wit licht en staat ongeveer 15 voet van de grond – ongeveer 1,5 voet van mij. Onze Lieve Vrouw buigt zich over me heen en kust mijn hoofd – Onze Lieve Vrouw van de berg Karmel. Onze Heilige Moeder is erg mooi en lacht als ze me begroet en zegt:

ONZE DAME“Ik groet u, Mijn geliefde zoon van voorliefde, William, geliefd door Mij, uw Hemelse Moeder en ik zegen u, Mijn dierbare zoon, toekomstige Plaatsvervanger van Mijn Heilige Zoon Jezus en Zijn Heilige Kerk op aarde. Mijn heilige zoon, die wacht op Jezus om hem te bevrijden van de ketenen die hem in de gevangenis van goddeloosheid houden. Wees in vrede, want deze gevangenschap van Mijn dierbare zoon zal zeer binnenkort voorbij zijn, omdat alles wat zij u hebben opgelegd, wat onwettig en zondig is, zeer spoedig zal worden omvergeworpen en degenen met een slecht karakter en bedoelingen zullen zien wat het betekent om gebruik het systeem om zielen tegen het goede op te zetten. Vrees niet, mijn zoon.”

Australië zal veel kastijdingen ontvangen tegen het land en zijn mensen en ze zullen beseffen wat ze hebben veroorzaakt tegen Mijn zoon, waardoor de mensheid zorgvuldig gaat nadenken over waarom ze jullie zoveel lijden hebben aangedaan. Er zullen meer verwoestende overstromingen zijn en Sydney zal verwoest worden, omdat het land zal verdelen en de grote monumenten zal verwoesten. De stad zal instorten en de Havenbrug zal instorten met het Opera Huis en veel mensen zullen omkomen en de autoriteiten zullen gaan geloven en begrijpen wat ze je hebben aangedaan.”

“Jullie zullen tot grote hoogte stijgen omdat de mensheid dan zal geloven in de Woorden van Mijn Goddelijke Zoon Jezus en de Woorden die Ik jullie 40 jaar lang heb overgeleverd, om de mensheid te waarschuwen, omdat de mensen van Australië hadden geweigerd te geloven in de Goddelijke Boodschappen gegeven aan hen. Geloof me, Mijn heilige zoon, de mensen van dit land zullen zien wat ze jou hebben aangedaan, Mijn heilige Echtgenoot van de Eindtijd.”

“Als de lucht wordt blootgesteld aan licht dat heel helder zal schijnen, zal dit een actie zijn die wordt veroorzaakt door de reflectie van een asteroïde , die heel dicht bij de atmosfeer zal komen. Deze steen zal de oorzaak zijn van veel verstoring in de atmosfeer, omdat de asteroïde erg groot zal zijn en als hij de aarde zou raken, zou hij de vernietiging van de aarde veroorzaken. Bescherm je ogen tegen het Licht en blijf waar je bent en bid.”

“Mijn kinderen, jullie accepteren nog steeds niet de Waarschuwingen die Wij van de Hemel jullie hebben gestuurd.”

Spanje zal zeer binnenkort worden gestraft, aangezien de landen uit het Midden-Oosten het zullen aanvallen en angst over de naties zullen brengen.”

“Ook Frankrijk zal worden getroffen, waardoor de natie van streek zal raken, omdat het de moslims zal doen opstaan ​​en verdeeldheid in de naties zal veroorzaken.”

“Mijn kinderen vallen in slaap en realiseren zich niet dat Rusland, de Beer, ontwaakt en over de noordelijke landen van Europa zal stromen en zeer, zeer binnenkort oorlog zal brengen tegen de naties Zweden, Denemarken, Noorwegen en Oost-Duitsland. Ze doen alsof er niets aan de hand is, maar de aanval op Oekraïne is het begin van de Grote Oorlog. Het begon in 2014. Word wakker, Mijn kinderen, terwijl de wereld zich voorbereidt op de Derde Wereldoorlog.”

Engeland, een land dat gelooft dat het niet zal worden aangeraakt, zal verrast zijn, omdat er zeer binnenkort een zeer droevige en droevige gebeurtenis zal plaatsvinden met het Koninklijk Huis. Bid, Mijn kinderen.”

China bereidt zich voor om Taiwan aan te vallen, wat een duidelijke weg zal banen voor de VS, zal komen om de natie te verdedigen, maar het zal grote verdeeldheid brengen voor de VS. Bid, Mijn kinderen, want de mensheid maakt veel vorderingen.”

“Bid, Mijn kinderen, voor Zuid-Amerika en de kleinere naties tussen Zuid- en Noord-Amerika, want er komen grote golven om de kleine naties, Cuba, Jamaica, Haïti, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en de Maagdeneilanden te verdelen . Zuid-Amerika zal uiteenvallen en het communisme over sommige naties brengen, maar het zal de mensen verdelen en grote verdeeldheid brengen – en het gebrek aan voedsel zal ook grote verdeeldheid brengen – over de mensen. Bid kinderen, bid, want alleen veel gebed zal de manier waarop dingen gaan veranderen.”

“Bid voor paus Benedictus, want hij probeert het, want zijn leeftijd is een teken dat zijn tijd zeer nabij is. Het Vaticaan zal in grote vlammen opgaan en de vijand zal de vlag van het communisme op de basiliek plaatsen om de wereld te laten zien dat het communisme heeft gewonnen.”

Vulkanen zullen overal uitbarsten en een grote verstoring van de wereld veroorzaken.”

Japan, hoor me nu: een enorme aardbeving zal de eilanden verdelen. Ik vraag veel mensen om gebed, want alleen gebed zal de harten van Onze kinderen veranderen.”

“Let op Mijn Woorden, Mijn geliefde kinderen, want de oorlog is gekomen en binnenkort zal een persoon aan de macht worden gedood , wat groot lijden voor de wereld zal veroorzaken.”

“Ik zal spoedig terugkomen, aangezien ik onze kinderen wil spreken, aangezien de tijden zeer ernstig zijn. Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik geef jullie een engel van het koor van de aartsengelen. Bid, Mijn kinderen en vrees niet. Draag het bruine scapulier – het is een teken van bescherming voor je ziel. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik zegen je, mijn heilige zoon: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Vrees niet, want er is heel snel hulp onderweg en je werk zal doorgaan, want jij bent degene die Wij van de Hemel hebben gekozen. Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik hou van je, mijn lieve kind William.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.