Luz de Maria, 22 August 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
22 AUGUST 2022

Iubiți copii ai Mei,


PRIMIȚI BINECUVÂNTAREA MEA DIN PREASFÂNTA MEA INIMĂ. SUNTEȚI POPORUL MEU . . . CEL PE CARE ÎL IUBESC ȘI DORESC SĂ-L SALVEZ.


Popor iubit al Meu, vă invit să veniți cu Mine. Așa cum râul este o singură curgere și toți afluenții care derivă din râul principal duc aceeași apă, dând viață la tot ce este lângă ea, așa copiii Mei trebuie să dea ce poartă pe dinăuntru: iubirea față de Mine și a o duce fraților lor în fiecare moment al vieții.


FĂRĂ TEMERI, FIȚI NEOBOSIȚI ȘI CONTINUAȚI ÎN CALEA SIGURĂ CARE VĂ CONDUCE SPRE MINE. ÎNTÂLNIREA PERSONALĂ CU MINE ESTE O NEVOIE PRIMORDIALĂ PENTRU FIECARE DINTRE COPIII MEI.


Copiii Mei, nu vă dispersați, mențineți-vă în unitate. Evenimentele vă marchează cursul viitorului.


TREBUIE SĂ AVEȚI ÎN VEDERE CĂ ANUMITE EVENIMENTE SE POT PETRECE ÎNTR-O ZI ȘI ÎN ACEST FEL SE SCURTEAZĂ LINIA MOMENTULUI.


PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU AVERTISMENT, examinați-vă interior, fiți umili, îndepliniți ceea ce vă chem să îndepliniți și întâmpinați cu iubire Cuvântul Meu.


Avansarea războiului continuă, acela care nu se vede, acel război care a trezit momentul marii stingeri, acel război ce duce să cadă economia mondială în curând. Acel război care a fost plănuit și condus de interesele elitei și care apoi va ieși să impună legile ei, guvernul ei, economia ei, religia ei și educația ei, popoarelor.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru America Centrală, suferința sosește cu cutremuratul pământului.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, boala nouă este foarte serioasă și contagioasă până ajunge să fie mortală. Protejați sistemul vostru imunitar și să aveți pregătită crema de gălbenele și moringa pentru ca să o luați.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Vaticanul marchează momentul care se apropie.


Italia, cât vei suferi!
Franța, cât Mă doare pentru această țară iubită!


Iubiții Mei, Poporul Meu, vulcanii intră în activitate mai mare, intensitatea este puternică și copiii Mei suferă.


POPORUL MEU, CONVULSIA CREȘTE.


Priviți cât se agită omenirea motivată de rău și creând conflicte.
Priviți cum suferă ai Mei, lipindu-se de zei falși fabricați de om.


Copii, un lider menține aspirații mondiale pentru a prezida guvernul unic și din acest motiv, se va da o bătălie puternică și mare.


CASA MEA SE GĂSEȘTE COMPROMISĂ… COPIII MEI SE SIMT NEAJUTORAȚI, DEȘI NU ESTE AȘA, „EU SUNT CEL CARE SUNT” (Ex 3,14) ȘI NU VĂ LAS SINGURI.


Atenți, copiii Mei, atenți! Fără a fi prada fricii, discerneți, nu vă înaintați în fața variantelor de boli, nu este necesar să vă grăbiți.


SĂ AVEȚI CREDINȚA FERMĂ. IUBIREA MEA ESTE PENTRU FIECARE DINTRE VOI. COPIII MEI, VĂ GĂSIȚI ÎN MOMENTUL UNDE DIAVOLUL SE NĂPUSTEȘTE ÎMPOTRIVA POPORULUI MEU. VEȚI SUFERI, DAR NICIODATĂ NU VEȚI FI ÎNVINȘI PENTRU CĂ EU SUNT CU POPORUL MEU (Mt 28, 16-20)


Vă binecuvântez, Iubirea Mea este puternică. Fără frici iubiți pe Mama Mea.
Binecuvântarea Mea este cu fiecare.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

(1) plante medicinale, citiți…

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Iubirea Domnului nostru, Isus Cristos, este de neegalat și plină de minuni. Ni se oferă cu mare Iubire Divină și trebui să întâmpinăm atâta Har în aceste momente, să-l prețuim pentru ca să ne ducă să fim puternici și adevărați Credința noastră.


Fraților, ca și cum natura s-ar fi săturat de a da necesarul pentru creatura umană, ni se înaintează marea scumpire alimentară, de apă și de necesarul pentru a furniza tehnologia, echipamentele medicale și celelalte. Aceasta din cauza crizei ce crește cu țara asiatică. Nu se poate ignora marea scumpire ce dezlănțuie, la nivel global, expansiunea războiului.


Sunt numite diverse țări. Nu numai aceste țări vor avea de suferit, este pentru ca toți să ne menținem în stare de alertă spirituală și să nu ne rușinăm cu a noastră Credință.


Să primim apelurile spirituale și să fim frați uniți în Credință.


Preasfânta noastră Mamă este cu noi, ca Mamă a Bisericii care este: Regina și Mama Ultimelor Timpuri.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.