Petrus Romanus, 13 Augustus 2022

_______________________________________________________________

ONZE HEER“Ik groet u, mijn geliefde William en ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Vrees niet, want je hart staat open voor Mijn besluit en je behaagt Mij het meest. Vrees niet, Mijn zoon, want je hebt nog maar een zeer korte tijd om in de gevangenis te blijven.”

WILLIAM: Jezus is in het wit gekleed met een rode mantel over hem heen.

ONZE HEER“Ik groet u, mijn lieve zoon, wachtend op uw vrijlating uit de gevangenis, maar weet, mijn heilige zoon, het zal zeer spoedig zijn.”

“Mijn geliefde kinderen, vandaag is het grote Driedaagse Feest waar Mijn Heilige Moeder Maria op aarde bleef om te wachten op Haar Onbevlekte aankomst in Haar Bestemming, van Haar Kroon die Haar op 15 augustus werd gegeven. Gedurende deze tijd van de Drie Dagen wordt elke ziel die voorbijging [over de sluier] gered als beloning, vanwege het Feest van Mijn Allerheiligste Moeder.”

“Mijn lieve kinderen, dit is een zeer ernstige tijd in de geschiedenis voor de mensheid, omdat de mensheid niet beseft hoe ernstig de tijd is. Er zijn nog maar een paar jaar over en de mensheid moet zich wenden tot Mijn Goddelijke Vader Die op Zijn kinderen wacht, om zich af te keren van hun zelfzuchtige leven en zich tot God te wenden en Hem om vergeving te vragen, omdat hun zonde hen tot eeuwige verdoemenis zal brengen. Mijn kinderen, Mijn kinderen: ik smeek jullie om je af te keren van je slechte wegen van zoveel zonden. Ik zal doorgaan met het aanbieden van Mijn leven voor jou, maar je moet nu veranderen, alsjeblieft. Ik hou heel veel van je.”

“Er zal een andere ziekte over de mensheid komen, om jullie terug te brengen naar Mijn Vader. De landen van Zuid-Amerika en de naties van Afrika: Ik en Mijn Allerheiligste Moeder hebben al Mijn kinderen geroepen om hun leven te veranderen, terug te keren naar de Waarheid en onophoudelijk te bidden voor jullie broeders en zusters, omdat veel van jullie landen communistisch zullen worden en breng grote vernietiging over uw naties.”

Zuid-Afrika zal worden gestraft en Nigeria en alle landen in het noorden zijn al verminderd in hun geloof, omdat veel landen hun geloof hebben omgezet in het moslimgeloof. Er zal oorlog zijn die daar zeer binnenkort zal ontbranden. De Gazastrook en Israël zullen oplaaien tot een Grote Oorlog, die de landen Iran en Libanon zal doen ontbranden , die zal volgen naar Spanje, en grote ontberingen en verdeeldheid zal brengen, Mijn kinderen.”

“Bid de Heilige Rozenkrans en het Kroontje van Goddelijke Barmhartigheid, want het is erg belangrijk.”

“De zon zal mijn kinderen veel warmte blijven geven, omdat Mijn Heilige Schepping handelt om de mensheid te laten zien dat ze God erg beledigen.”

“Bid voor Frankrijk, want het is klaar om zijn weg te veranderen en een opening te laten voor een land dat niet meer in Mij gelooft. Ik roep Mijn Heilige Monarch op om verandering in Frankrijk te brengen , omdat het spoedig zal capituleren voor de Burgeroorlog en Hij de weg zal bereiden voor Mijn Heilige Plaatsvervanger, William, om de Zetel van Peter II in te nemen . Paus Benedictus zal spoedig naar de hemel worden gebracht. Ik zend Mijn Vaderlijke Zegeningen naar hem en naar jou, Mijn heilige zoon.”

“Ten slotte wens ik dat Mijn volk in Taiwan zich tot Mij, uw Liefdevolle Verlosser, wendt, omdat uw natie spoedig zal worden binnengevallen, waarbij vele naties betrokken zullen zijn en een Grote Oorlog zal ontstaan ​​in de Stille Oceaan, waarbij Australië en de VS betrokken zullen zijn. zal zegevieren, omdat ik, Jezus Christus, de Zoon van de levende God, van je hou. Wees niet bang, Mijn kinderen, maar keer je tot Mij, want alleen Jezus zal jullie kracht zijn.”

“Mijn kind, er is zoveel dat ik je zou kunnen onthullen over de naties, maar voor nu zal ik alleen kleine voorwerpen voor de mensheid geven, maar ik smeek al Onze kinderen om alsjeblieft te reageren, aangezien de tijd dringt. Ik hou van jullie allemaal.”

WILLIAM: Onze Heilige Moeder komt eraan – Ze is zo lieflijk naast Jezus – Ze kijkt [naar Hem] zo teder. Onze-Lieve-Vrouw is in het wit gekleed met een rode sjaal om Haar heen. Met al haar liefde zegt ze:

ONZE DAME“Ik groet u, Mijn geliefde zoon en kinderen. Ik ben vandaag alleen gekomen om Jezus te ondersteunen met Zijn Goddelijke Woorden, maar ik zal op de 15e terugkeren om jullie een diepere Boodschap voor Mijn kinderen te geven.”

“Mijn kinderen; Mijn heilige zoon van Mijn Onbevlekt Hart, ik weet dat je bedroefd bent, omdat je nog steeds in de gevangenis zit, maar ik verzeker je, net zoals Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, je heeft verteld, dat je heel snel vrij zult zijn. Ik hou zoveel van je, mijn toekomstige paus – en de allerlaatste voor de Heilige Moederkerk. Bid Mijn zoon, voor de Pastoor, want zijn tijd is erg kort. Bid, Mijn kinderen, want de Kerk zal zeer binnenkort uiteenvallen in de grootste scheiding van Gods kinderen, omdat het Schisma zeer nabij is, waar mensen zullen verdelen, de Kerkhiërarchie in verwarring achterlatend en angst zal de harten van de mensheid binnenkomen.”

“Bid, Mijn kinderen, want er is minder dan 5% van de wereld die luistert naar Gods Heilige Woord. Mijn kinderen, bid – en het is het belangrijkste dat jullie nu moeten doen, want de mensheid nadert grote droefheid en oorlog. De Derde Wereldoorlog zal over de hele wereld stromen. Veel landen zullen in oorlog zijn, waarbij uw land, Australië, betrokken zal zijn . De regering heeft het te laat gelaten om de krachten op te bouwen die u zullen beschermen. Wees niet verbaasd, Mijn zoon, want je zult geroepen worden om hen te helpen een beslissing te nemen, om je natie te helpen.”

“Zeer binnenkort zal China veel naties gaan overnemen. Lees alstublieft The Apocalypse, het zal u laten zien wat er zeer binnenkort op de wereld zal komen. Mijn kinderen, ik vraag jullie allemaal om in overweging te nemen wat er in jullie wereld gebeurt.

“Ik hou van jullie, lieve kinderen en vraag jullie om te bidden – ik hou van jullie, lieve kinderen en plaats Mijn Heilige Mantel over degenen die zich tot Mij en Mijn Goddelijke Zoon, Jezus hebben gekeerd. Ik geef je Mijn Bescherming en Ik zegen je: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Ik hou van je, mijn heilige zoon. Houd moed, want alles wat we je de afgelopen 40 jaar hebben verteld, kun je er zeker van zijn dat ze zullen gebeuren. Je bent Mijn dierbare zoon en alles wat Ik je over privézaken heb verteld, zal zeer spoedig in vervulling gaan. Ik hou van je en zie je op de 15e.”

‘Ik zegen u: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Jezus zendt hun liefde en zegent mij:

ONZE HEER“In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Jezus en Maria gingen naar de hemel met het Witte Kruis, vertrekkend en groot Licht.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.