Luz de Maria, 9 September 2022

_______________________________________________________________

BOODSKAP VAN DIE HEILIGSTE MAAGD MARIA AAN LUZ DE MARIA

9 SEPTEMBER 2022

[Sien webwerf: https://www.revelacionesmarianas.com/index.htm]

Geliefde kinders:

EK HOU JOU VERBORG IN ELKE KLAS VAN MY HART.

ONTVANG MY SEËNINGE SAAM MET MY GESTANDIGE BYSTAND VIR DIE BEHOEFTES VAN ELKEEN VAN JULLE EN WAT JY OP JOU DAAGLIKSE STAPIE KOM.

U is die Mense wat ek aan die voet van die Kruis van heerlikheid en majesteit ontvang het. Sommige van daardie kinders het gegaan en gaan weg van hierdie Volk wat My Seun My gegee het: hulle leef in losbandigheid en het by die hordes van die Duiwel aangesluit. My Goddelike Seun ly as gevolg hiervan en ek roep hulle tot bekering.

Kinders:

DIE ELITE KOM KRAG AAN! Die veranderinge sal nie lank wag nie; hulle versprei deur die mensdom en is nie vir die beswil van My kinders nie, ook nie vir die beswil van hulle geestelike lewens nie.

Kinders:

EK ROEP JOU OM OP WAARSKUWING TE BLY! Bly binne in die ware Magisterium sodat jy nie van My Seun af wegdwaal nie. Moenie van die Gebooie afdwaal nie , en wees kinders wat God se Wet onderhou.

My kinders:

BLY OP WAARSKUWING! Bly in alle opsigte wakker, want daar is verskeie sentrums van gewapende konflik op Aarde, wat van woorde tot dade sal gaan. Die mensdom leef in gevaar as gevolg van moderne wapentuig en wapens wat aan die mensdom onbekend is.

BLY OP WAARSKUWING!   Kyk op: ‘n Hemelse Liggaam kom nader.

Bid, My kinders, bid vir China en Taiwan.

Bid, My kinders, bid vir Rusland en Oekraïne; bid, kinders – dit is nodig.

Bid, My kinders, bid vir die Verenigde State: die natuur sal haar laat ly voordat mans dit doen.

Bid, My kinders, bid vir Argentinië, kommunisme het in hierdie nasie ingekom.

MY SEUN SE MENSE IS NIE BEWUS DAT MET BEKERING EN GEBED GROOT STRYE GEWEN WORD NIE (Mt.7:7-11; Judith 9:11-14). Die middelmatige Geloof van sommige van My kinders verhoed hulle om hulle harte vir My Seun oop te maak.

Op hierdie oomblik vind ek mense wat ware toevlugsoorde van vertroosting vir My Seun is in die aangesig van die heiligmaking, oortredings en dade van minagting wat teen My Seun gepleeg is.

My kinders:

Soek jy toevlugsoorde? Wil jy ‘n fisiese toevlug bereik vir die mees deurslaggewende tye?

Wees eerstens toevlugsoorde waar My Seun rus en tevredenheid vind in hierdie tyd en in tye wat kom. Wees liefde. Wees daders van God se Wil.

EK HET JOU LIEF EN BESKERM JOU.

MOENIE VREES NIE, KINDERS, MOENIE VREES NIE. EK IS SAAM MET ELKEEN VAN JULLE.

Ek seën jou.

Moeder Maria

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

KOMMENTAAR VAN LUZ DE MARIA

Broers en sisters:

Ons Geseënde Moeder, Heilige Tabernakel van Haar Goddelike Seun, verseker ons van Sy Liefde en Sy Verdediging.

Sy waarsku ons oor die misbruik van moderne wapentuig en dit wat ons ons nog nie kan voorstel dat die mens gebou het om sy eie soort kwaad aan te doen nie. Dit is moeilik om te verteer, broers en susters: ons staar die misbruik van wetenskap in die gesig wat die mens self gaan verpletter.

Dit is nie iets wat maklik geassimileer word nie, daarom roep Ons Moeder ons op tot bekering, om met die hart te bid en om moeite te doen om ons Geloof voortdurend te laat groei. Kom ons streef daarna om ‘n skuilplek te wees waar ons geliefde Here kan skuil en ‘n kind kan vind wat Hom tevredenheid sal gee.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.