Petrus Romanus, 19. Septembril 2022

_______________________________________________________________

SÕNUM, PÄRAST MEIE DAEMI WILLIAM COSTELLIALE

19. SEPTEMBRIL 2022

La Salette’i Jumalaema püha

WILLIAM: Täna sängitatakse kuninganna Elizabeth oma hinge puhkama ning tema üle on mõistetud kohut ja ta on päästetud. Tema hing on puhastustules. Ta oli hea hing ja suri meie Püha Ema sünnipäeval. Meie Issand Jeesus armastas teda väga avaliku märgiga – vikerkaarega –, et näidata maailmale, et taevas on teda õnnistanud. Jumal õnnistagu kuninganna Elizabethi!

Valge Rist ilmus pühale maale ja vibreeris minu poole laskuvatest valguskiirtest. Kell on umbes 16.36. Valge Rist näib mulle peegeldusena ja Meie Püha Ema tuleb läbi Püha Risti, väga hiilgavalt ja Meie Püha Ema ütleb:

Jumalaema: „Rahu olgu teiega, sest mina olen Õnnistatud Neitsi, Maarja, Kõigi Südamete Kuninganna, Kes on Minu Jumaliku Poja Jeesuse Kristuse Ema. Olge rahus, sest ma tean, et teil on praegu palju segavaid tegureid, kuid tea, et ma hoian Sõnumit selge ja täpse, nii et jääge rahule. Püha Miikael, püha Gabriel ja püha Rafael on teiega, et kaitsta sõnumit.”

WILLIAM: Jumalaema kuulub Pontmaini Jumalaema tiitli alla. Püha Miikael seisab minu kohal ja ma tunnen tema jõudu. Jumalaema tuleb mulle südamele lähemale. Ta annab mulle suudluse, mis vibreerib mu kehal ja õnnistab mind:

Jumalaema: „Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

„Tervitan sind, mu armas poeg. Ma asetan risti, mida kannan, teie peale. Olge rahus, sest see rist tugevdab teid, et saaksite täita Jumala püha tahet.

„Mu armsad lapsed, varsti antakse teile avalik märk, et näete Jumala plaani rullumas. Ma õnnistan teid, mu lapsed, et te valmistaksite end ette, sest rahuaeg maailmas on möödas ja maailm on täielikus sõjas. Mu lapsed, valmistage end ette, sest see on teile väga raske, ja, nagu ma olen korduvalt öelnud, valmistage oma majapidamine konserveeritud toiduga destilleeritud veega ja valmistage ravimeid nii palju kui võimalik.

“ Prantsusmaa, esimene riik, mida karistatakse; riik läbib suure segaduse. Riik langeb anarhiasse ja revolutsiooni. Just selles etapis on Suur Püha Monarh valmis juhtima Minu lapsed võidule. Meie lastel on aeg mõtiskleda enda ja selle üle, mida Jumal teilt palub, sest Prantsusmaal tuleb läbi suur segadus. Maailm läbib ka suuri katsumusi .

” Inglismaal toimub suur murrang, sest kuninglik maja läbib suure muutuse ja Inglismaal on suur segadus. Palvetama. Palvetage, sest igal maal võib tekkida probleeme.

” Euroopa peab valmistuma kolmandaks maailmasõjaks Venemaalt ja Hiinast , sest kõik see, mida näete ja kuulete, ei vasta tõele, sest Venemaa tekitab kamuflaaži, eksitab läänt, sest Venemaa tungib varsti Euroopasse, alustades riigid, mis olid NSVLi all . Venemaa riigid, mida ta kontrollis pärast Teist maailmasõda.

«Ärge usaldage enam Venemaad, sest Ukraina on alles algus, sest kõik Balti riigid ja põhjamaad tungivad sisse. Ma palun kõigil lastel palvetada ja ohverdada oma elu, et Jumala jumalik püha tahe täituks.

„Täna on Minu Sõnum suunatud Minu lastele Prantsusmaal. Palvetage Prantsusmaa pühade poole, et see pöörduks tagasi Minu jumaliku Poja, Jeesuse ja Minu juurde. Minu Jeesus ja mina armastame sind väga. Mõelge kõikidele Prantsusmaa pühakutele, sest minu Püha Tahe on, et nendel aegadel sünnitaks palju-palju rohkem pühakuid. Pariisi suur iidol tasandatakse , nagu ka Marseilles Palvetage, armsad lapsed, palvetage oma Ingli, püha Ameronitise poole , kes on teie Prantsusmaa ingel. Ma armastan sind väga ja palun sinult palveid.

WILLIAM: Jumalaema õnnistab meid Püha Ristiga, mida Ta on hoidnud:

Jumalaema: „Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

“Mu armastatud poeg William, see on väga lühike sõnum, kuid see oli mõeldud peamiselt Prantsusmaale ja meie Pühale Monarhile, kes on teie abi ja kaitse.”

WILLIAM: Meie Püha Ema suudles mind ja õnnistas mind:

Jumalaema: „Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

“Ma tulen varsti uuesti, sest ma tahan teile öelda nii palju. Olge rahus. Ma armastan sind ja me õnnistame sind: Isa ja Poja ja Püha Vaimu nimel. Aamen.”

WILLIAM: Nagu meie Püha Ema räägib, tulevad armastussüdamed temalt. +++

________________________________________________________________

This entry was posted in Eesti and tagged . Bookmark the permalink.