Een oproep tot gebed voor William Costellia

_______________________________________________________________

WILLIAM COSTELLIA IN DE GEVANGENIS

Op 15 november 2021 werd William opnieuw gearresteerd. Hij werd beschuldigd van het overtreden van zijn beperkingen op sociale media. Hij is onschuldig aan deze beschuldiging. Zijn juridische team werkt aan deze situatie. Jezus en Maria komen vaak naar hem toe, maar hij lijdt onder zoveel kwaad in het rechtssysteem.

Toen Sint-Pieter in de gevangenis zat, was de hele gemeenschap in Jeruzalem voortdurend in gebed voor hun plaatsvervanger van Christus. God heeft hem vrijgelaten om zijn missie als paus Peter I te vervullen. Nu is het tijd om in gebed verenigd te blijven met paus Peter II die in de gevangenis zit. De Moeder van God reikt uit naar Haar kinderen, om hem te helpen. Haar zoontje is als een mooie roos, die (jarenlang) ontdaan is van al zijn uiterlijke menselijkheid. Voor de wereld wordt William openlijk veracht en beschouwd als de grootste zondaar. Zelfs gewelddadige handen worden naar hem gegooid. Wie zou er ooit aan denken om Gods profeet in een gevangenis te zoeken. Toch heeft God Zijn profeet altijd verdedigd. Onze Heer heeft een groot deel van de ongerechtigheid van de wereld op zijn schouders gelegd. Gods aangestelde lijdende dienaar – is voorbestemd om de Laatste Plaatsvervanger van Christus te zijn. Hij is nu zo geïdentificeerd met Christus, dat het Christus is die in hem leeft. William deelt in het mysterie van Christus’ verlossingswerk. Is het een wonder dat de Moeder van God ons roept om hem te helpen?

Uittreksel uit bericht 845 – 16 juli 2022

ONZE DAME: “Ik groet u, Mijn geliefde zoon van voorliefde, William, bemind door Mij, uw Hemelse Moeder en ik zegen u, Mijn dierbare zoon, toekomstige Plaatsvervanger van Mijn Heilige Zoon Jezus en Zijn Heilige Kerk op aarde. Mijn heilige zoon, die wacht op Jezus om hem te bevrijden van de ketenen die hem in de gevangenis van goddeloosheid houden. Wees in vrede, want deze gevangenschap van Mijn dierbare zoon zal zeer binnenkort voorbij zijn, omdat alles wat zij u hebben opgelegd, wat onwettig en zondig is, zeer spoedig zal worden omvergeworpen en degenen met een slecht karakter en bedoelingen zullen zien wat het betekent om gebruik het systeem om zielen tegen het goede te keren. Vrees niet, mijn zoon.”

Australië zal veel kastijdingen ontvangen tegen het land en zijn mensen en ze zullen beseffen wat ze hebben veroorzaakt tegen Mijn zoon, waardoor de mensheid zorgvuldig gaat nadenken over waarom ze jullie zoveel lijden hebben aangedaan. Er zullen nog meer verwoestende overstromingen zijn en Sydney zal verwoest worden, omdat het land zal verdelen en de grote monumenten zal verwoesten. De stad zal instorten en de Harbour Bridge zal instorten met het Opera House en veel mensen zullen omkomen en de autoriteiten zullen gaan geloven en begrijpen wat ze je hebben aangedaan.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.