Luz de Maria, 23 Octombrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL,
LUZ DE MARIEI
23 OCTOMBRIE 2022

Popor al Regelui și Domnului Meu, Isus Cristos,


SUNTEȚI IUBIȚI DE PREASFÂNTA TREIME, IUBIȚI DE REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ, A ULTIMELOR TIMPURI.


Practica îndeplinirii Legii Lui Dumnezeu este baza solidă peste care fiecare creatură umană își întărește spiritualitatea ei și într-un final, credința ei este fermă și puternică.


Copii ai Regelui și Domnului Meu, Isus Cristos,


Modele actuale sunt abominabile. Femeia și goliciunea ei exteriorizează momentul în care se găsește omenirea. Bărbații se îmbracă ca femeile, cu haine de mătase…


OMENIREA NU ESTE CONȘTIENTĂ DE ACEASTĂ ERĂ A DUHULUI SFÂNT, UNDE CU O VIAȚĂ VREDNICĂ, UN FIU AL LUI DUMNEZEU AR REUȘI SĂ ATINGĂ UN DISCERNĂMÂNT MAI MARE ÎN ÎNFĂPTUIREA ȘI ACȚIUNEA LUI, PRIN HARUL DUHULUI SFÂNT.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


LIPSEȘTE FORMARE CREȘTINULUI pentru ca să fiți cu adevărat copii fideli ai Lui Dumnezeu și creaturi de credință.


Vă vorbesc, nu pentru a forma mari savanți, dar pentru a forma discipoli ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos (Mt 28, 19-20) cu credință întărită în relația cu Iubirea Divină infinită pentru fiecare creatură umană.


ÎN ACEST MOMENT ESTE IMPERIOASĂ PREZENȚA PREASFINTEI TREIMI ȘI A REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE ÎN VIAȚA OMULUI.


Omenirea se găsește trăind deja foametea? Aceasta merge crescând din țară în țară până când cuprinde toată lumea.


Mâna unei creaturi de putere va reuși ca omenirea să trăiască consecințele folosirii armei care duce omenirea la cel mai mare haos al ei. Moartea va străbate pe Pământ lăsând în trecerea ei dâra suferinței.


Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, pământul se menține în mișcare constantă în profunzime și aceasta va urca la suprafață.


Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă, omenirea ajunge la război. Va fi cel mai mare coșmar pe care l-a trăit creatura umană a acestei generații.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


ACEST MOMENT AL DUHULUI SFÂNT ESTE UNDE SE VOR DA CELE MAI MARI COȘMARURI PENTRU OMENIRE ȘI CELE MAI MARI BINECUVÂNTĂRI PENTRU OMENIRE (In 16, 13-14)


Cine va atenta împotriva Romei?


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, vă binecuvântez. Vă chem la căință, să vă întoarceți la calea Vieții Veșnice. Vă chem să nu vă temeți, ci la schimbare interioară călăuziți de Regina și Mama Noastră a Ultimelor Timpuri.


Nu vă temeți, fiți mai fermi în credință.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail în mod explicit ne pune înaintea privirii noastre ceea ce trăim pentru ca să fim conștienți de aceasta acum!


Ca omenire atârnăm de mâna unei creaturi umane care apasă un buton, care va aduce cel mai mare coșmar pentru omenire…


Din acest motiv sfântul Arhanghel Mihail începe să ne cheme să fim creaturi de credință și cu o adevărată relație cu Duhul Sfânt, tocmai în Era Duhului Sfânt.


„pentru că nu aţi primit un Duh de sclavie, ca să vă fie din nou teamă, ci aţi primit Duhul înfierii prin care strigăm: „Abbá, Tată!”. Însuşi Duhul dă mărturie duhului nostru că suntem fii ai lui Dumnezeu.” Romani 8, 15-16


Ne spune sfântul Arhanghel Mihail că în acest moment vom trăi de asemenea cele mai mari binecuvântări. Atunci: credință fermă, să fim creștini adevărați de uniune cu Duhul Sfânt și să fim îndeplinitori ai Voinței Lui Dumnezeu.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.