Luz de Maria, 29. Lokakuuta 2022

_______________________________________________________________

HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN VIESTI HÄNEN RAKASTELLE TYTTÄREELLE LUZ DE MARIA

29. LOKAKUUTA 2022

[Katso verkkosivusto: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Rakkaat kansani, pyhän sydämeni ihmiset:

Siunaan sinua uskolla…
siunaan sinua toivolla…
siunaan sinua rakkaudella…

ELÄT HENGELLISESTÄ SODASSA: HYVIN JA PAHAN VÄLINEN SOTA, SOTA SIELUISTA, SIELUSTASI.

Olet osa ihmiskuntaa ja pelastushistoriaa, joten sinun on oltava tietoinen intensiivisistä ajoista, joita elät, etkä anna hengellisen muutoksen, jonka on vallitseva tällä hetkellä, jäädä huomaamatta.

On tärkeää, että tunnet Vanhan testamentin, jotta se, mitä tällä hetkellä tapahtuu, ei olisi sinulle outoa. Ole tietoinen todellisen läsnäoloni rakkauden ihmeestä eukaristisessa ruoassa ja ihmisissäni, joita suojelen.

Joillakin lapsillani on suuret älylliset kyvyt, mutta he eivät kuitenkaan taistele henkilökohtaista egoaan vastaan ​​muuttaakseen itsensä uskon, rakkauden, ystävällisyyden, tyyneyden, lohdutuksen ja rakkauden olemuksi lähimmäisilleen – niin välttämättöminä tällä kriittisellä hetkellä, jolloin löydät itsesi.

Ilmasto säilyttää vaihtelunsa ja kiihkeän toimintansa kaikkina vuodenaikoina, mikä johtaa julmimpiin talviin.

Rukoilkaa lapset, rukoilkaa Venäjän, Yhdysvaltojen, Ukrainan ja Kiinan puolesta.

Rukoilkaa lapset, rukoilkaa Intian puolesta: se kärsii luonnon vuoksi.

Rukoilkaa lapset, rukoilkaa: aseet pysäyttävät ihmiskunnan.

Rukoilkaa lapset, rukoilkaa: tulivuoret lisäävät toimintaansa.

Rukoilkaa lapset, rukoilkaa, Latinalainen Amerikka tulee kärsimään; kärsin siitä. Puolusta uskoa, rukoile sydämellä.

Minun kansani, rakkaat kansani:

YDINENERGIAN KÄYTTÖÖN YMMÄTTYY SINÄ, JOKA SAATTAA MINUN KÄYTTÖÖN OIKEUDELLEENNI.

EN SALLI IHMISROTUN TUHOTTAA ITSEÄÄN TAI LUOMUSTA.

Herää, älä nuku! Herätkää, lapseni!

Kaikkein pyhin äitini pitää sinut tahrattomassa sydämessään. Tämä lapsiaan rakastava äiti antaa sinulle rohkaisuaan ja suojaa.

Minun kansani: USKO, USKO, USKO!

MINÄ PYSYN KÄYTTÄJÄNNE, PÄÄSTÄN SINUT PAHJASTA.
SINUN TÄYTYY SALLI MINUN TEHDÄ NIIN: PYYDÄ SITÄ USKOLLA.

Rukoile, kansani tulee rukoilla ihmiskunnan puolesta.

Rakkauteni pysyy jokaisessa teistä. suojelen sinua.

Sinun Jeesus

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

LUZ DE MARIAN KOMMENTIT

Veljet ja siskot:

Herramme antaa meille hyvin tärkeän viestin; Hän kehottaa meitä täydelliseen elämänmuutokseen, olemaan myötätuntoisia, armollisia, rakastavia, ymmärtämään, että me itse joskus aiheutamme ongelmia, koska emme muutu, emme näe itseämme, pidämme kiinni vahvasta luonteestamme, esim. hengellinen ylimielisyys, anteeksiantamattomuus, kateus, ylpeys, itsemme pakottaminen muille ja muut juurtuneet asiat, joita kannamme sisällämme ja joita emme päästä irti.

Meidän on kiireellisesti ymmärrettävä, että kun pyydämme Herraamme auttamaan meitä olemaan parempia, sisäiseen muutokseen liittyy vastuumme ja omatuntomme riippuen siitä, missä määrin pidämme egostamme kiinni ja suuntaamme sen olemaan Kristuksen kaltaisempia. missä määrin pyrimme lopettamaan itsemme pakottamista muille, missä määrin meistä tulee joustavampia veljiämme ja sisariamme kohtaan. Ei siinä mielessä, että hyväksymme syntiin ja osallistumme siihen, vaan saavuttamme sen yhdentymisen, joka johtaa meidät tietämään, kuinka elää yhdessä ja kuinka olla veljellisiä toisiamme kohtaan. Siinä määrin ymmärrämme, että Herramme auttaa meitä olemaan parempia, mutta vastuu on täysin meidän, koska me olemme niitä, joilla on egomme, ja meidän on johdettava se kohti hyvää, kohti veljeyttä.

Herramme Jeesus Kristus on läsnä ruumiissaan, sielussaan ja jumaluudessaan pyhässä eukaristiassa, mutta ymmärrämmekö tämän rajattoman rakkauden ihmeen? Olemmeko valmiita olemaan kieltämättä sitä? Sillä Kristus rukoilee meidän puolestamme aina, ettemme lankeaisi; loppu on meidän vastuullamme.

Jumalan ihmiset, tämä hyvän ja pahan välinen sota, jota emme näe, mutta joka on läsnä, kutsuu meitä olemaan menettämättä sieluamme jatkamalla maailman häiriötekijöitä ja kiintymällä sen nautintoihin. Tästä sisäisessä muutoksessa on kyse: kääntymisestä. Kyse ei ole siitä, kumpi on katolisempi, vaan siitä, että heistä tulee yhä enemmän Jumalan luomuksia – inhimillisempiä, veljellisempiä.

Jos olemme tutkineet Vanhaa testamenttia, muistamme, että sotaan tällä hetkellä osallistuneet kansakunnat, samoin kuin muut kansat, jotka ovat vielä mukana, ovat olleet niiden monien kansojen joukossa, jotka ovat vastustaneet Jumalan suunnitelmaa ja vastustaneet Uuden testamentin sanomaa. Herramme Jeesus Kristus, joka saarnasi, kuinka meidän tulee käyttäytyä Jumalan tahdon mukaan.

Tämä on pelastushistoriaa: Jumalan kansa kokee sen, mitä he ovat kokeneet menneisyydessä – ilmeisesti eri tavalla. Olemme Jumalan kansa, joka on matkallamme, siksi olemme myös osa Pelastushistoriaa.

Herramme Jeesus Kristus vakuuttaa meille, että Hän puuttuu asiaan, kun Hänen Tahtonsa sen päättää, koska Hän ei salli valtamiesten tuhota muuta ihmiskuntaa eikä tehdä loppua luomakunnalle.

Mitä Pyhin Kolminaisuus odottaa meiltä, ​​on, että annamme takaisin maan, jonka Jumala on meille testamentannut, ja että Jumalan tahto toteutuisi sellaisena kuin se täyttyy taivaassa. Tästä syystä jumalallinen väliintulo tapahtuu tässä sukupolvessa puhdistaakseen meidät, ei vedellä, vaan tulella. Siksi Pyhän Hengen tuli elävöittää meitä ja pitää lamppumme palamassa, jos sallimme sen.

Veljet ja sisaret, älkäämme taantuko osallistumalla pakanalliseen Halloween-juhlaan, vaan tehkäämme sinä päivänä hyvitystä ja muistakaamme, ettei meidän tarvitse vetää puoleensa erilaisia ​​pimeyden mielikuvia, joita maapallolla on.

Olkaamme yhdessä Herramme Jeesuksen Kristuksen ja Siunatun Äitimme kanssa, ja sen sijaan olkaamme valoja valaistaksemme siellä, missä on pimeyttä.

Aamen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.