Luz de Maria, 3 November 2022

_______________________________________________________________

BOODSKAP VAN ST. MICHAEL DIE AARTSENGEL NA LUZ DE MARIA

3 NOVEMBER 2022

[Sien webwerf: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Kinders van ons Koning en Here Jesus Christus:

As die gesant van die Allerheiligste Drie-eenheid sê ek vir jou dat die mensdom, gedompel in materiële dinge, dieper duik in dit wat onmiddellik en eindig is.

MENSE HET ‘N GOD VAN HULLE GEMAAK, VAN HUL STERFLIKE LIGGAME, VAN HUL EGO, VAN HUL POSISIE IN DIE SAMELEWING, BETEKENIS DAT HULLE HULLE SIELE KAN VERLOOR AS HULLE NIE ONMIDDELLIK DIE BESLUIT NEEM OM HULLE LEWENS TE VERANDER NIE.

Jy hou jou oë op die twee lande in oorlog, dit is die manier waarop jy afgelei word, wat die belangrikheid van ander lande in konflik afmaak. Hou in gedagte dat daar die dood van ‘n leier in die Balkan sal wees, wat onmiddellik tot oorlog tussen nasies sal lei.

Die kinders van Ons Koningin en Moeder ontleed nie wat skuil agter wat tans gebeur nie: die verhoog is gereed vir die Derde Wêreldoorlog.

Arme mensdom! Die herhaalde geseling van die Aarde aan die hand van die natuur word versteek onder wetenskaplike konsepte, en waaroor die Hemel gewaarsku is, word “klimaatsverandering” genoem.

WAT GEBEUR, LEI DIE MENSDOM NA DIE VERVULLING VAN WAT VOORGESPEL IS.

Groot veranderinge sal die verskyning van gebeure vir die suiwering van hierdie generasie versnel.

Nog ‘n teken verskyn voor jou: die maan geklee in rooi(1) die kleur van bloed, wat jy as die bevermaan ken. Die bever maak voorsiening vir die winter, maar word bedreig deur diegene wat dit agtervolg om dit te jag.

Die maan voorspel die mensdom se vordering na sy suiwering:

Dit is ‘n voorbode van die dreigende groot aardbewings en vulkaniese uitbarstings … Dit is ‘n voorbode van hartseer in samelewings wat in die meeste lande protesteer … Dit is ‘n voorbode van ernstige gewapende opstande wat bedoel is om regerings omver te werp … Dit is ‘n voorbode van die vervolging van jou broers en susters deur ‘n goddelose mensdom.

Mense van Ons Koning en Here Jesus Christus – ‘n volk gevul met deugde wat deur die mens sonder God verag word.

Dit is ‘n tyd van hartseer wat veroorsaak word deur die intelligensie van die mens, wat die Heilige Drie-eenheid en Ons Koningin en Moeder verwerp het. Sy geestelike vermoëns is besig om agteruit te gaan, wat die mensdom verhoed om geloof en edele sentimente vol liefde te koester, soos beveel deur Ons Koning en Here Jesus Christus.

DIT IS DIE ERA VAN DIE HEILIGE GEES VIR DIE WAT VASTSTAAN IN GELOOF… (Joël 2,28-29)

DIT SAL ‘N TYD VAN WONDERS WEES VIR DIE WAT WIL BEKEER: DIT IS DIE OOMBLIK OM DIT TE DOEN.

MAAK DIE TYE HOE INTENS OM TE WEES, HULLE IS OPTIMAAL VIR PERSOONLIKE BEKERING.

Die handleiding vir die pad is Liefde. Die wegwyser wat so gemerk is dat jy nie sou verdwaal nie, is gehoorsaamheid. Die ontmoetingspunt is broederliefde.

Jy het ‘n Moeder wat jou liefhet, en Sy skuil al Haar kinders in Haar Onbevlekte Hart, sodat hulle nie deur die bose mislei word nie.

AANDAG, GEHOORSAAM, BROEDERLIK EN GENADELIK: so is die mense van Ons Koning en Here Jesus Christus – ‘n volk van liefde, van naasteliefde en van vaste en sterk geloof, so sterk dat die winde hulle nie kan buig nie. (1 Kor 13:1-13)

Wag op die Engel van Vrede: (2) jy sal hom ontvang deur middel van die vaste geloof waarmee jy hom wag .

Bid “in seisoen en buite seisoen”. (Ef. 6:18)

Bid met jou werke en dade, en wees lief vir jou medemens al is jou medemens jou eie folteraar.

Bid vir diegene wat jou nie liefhet nie.

Bid met jou hart.

St Michael die Aartsengel

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

HAIL MARIA DIE MEES REINSTE, ONTVANGS SONDER SONDE

(1) Oor die “bloed” mane…

(2) Openbarings oor die “Engel van Vrede”…

KOMMENTAAR DEUR LUZ DE MARIA

Broers en sisters:

Dit is ‘n baie sterk oproep van St. Michael die Aartsengel wat ons voor ‘n spieël plaas en vir ons ‘n deel van wat ons gaan ervaar, uiteensit. Ons word uitgenooi na Bekering, dit wil sê om die menslike ego te transendeer sodat dit minder swaar sal wees.

Deur menslike ellende daarmee saam te dra, bly die mensdom se doelwitte op homself gefokus, want die menslike ego lei ‘n mens om dit wat eindig is, eerste te stel, na die liggaam, na wat lei tot groter erkenning. Dit is die kultuur van ‘n groot deel van die samelewing: die kultuur van die liggaam, nie die vervulling van ‘n kind van God nie.

St. Michael die Aartsengel dissekteer komende gebeure om ons tot onmiddellike bekering te beweeg: hierdie onmiddellikheid is ‘n Orde wat aandui dat die oomblik dringend is.

Die rooi maan antisipeer wat gaan kom: die verandering van die aarde en van die mensdom se versteurde werk en optrede – ‘n oomblik van groot beproewing en van groot geleenthede sodat, met die hulp van die Heilige Gees, diegene wat tot bekering kom, daarin sal slaag om te bekeer. Hierdie naderende maan moet nie as ‘n skouspel gesien word nie, maar moet oor gemediteer word vir wat dit verteenwoordig.

Broers en susters, dit is ‘n tyd, gekonfronteer met die gevreesde oorlog, om na te dink oor die innerlike lewe om die siel te red. God is liefde, Liefde is God. Ons moet broederlik wees en getuies wees van Liefde vir Christus te midde van die onrus van die oomblik.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Afrikaans and tagged . Bookmark the permalink.