Luz de Maria, 3 November 2022

_______________________________________________________________

BERICHT VAN ST. MICHAEL DE AARTSENGEL NAAR LUZ DE MARIA

3 NOVEMBER 2022

[Zie website: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Kinderen van Onze Koning en Heer Jezus Christus:

Als de Gezant van de Allerheiligste Drie-eenheid zeg ik u dat de mensheid, ondergedompeld in materiële dingen, dieper onderdompelt in dat wat onmiddellijk en eindig is.

MENSEN HEBBEN VAN ZICHZELF EEN GOD GEMAAKT, VAN HUN STERFLICHT, VAN HUN EGO, VAN HUN POSITIE IN DE SAMENLEVING, DAT ZIJ HUN ZIEL KUNNEN VERLIEZEN ALS ZE NIET ONMIDDELLIJK DE BESLISSING NEMEN OM HUN LEVEN GOED GEDEELTELIJK TE VERANDEREN.

Je houdt je ogen gericht op de twee landen die in oorlog zijn, omdat dit het middel is waardoor je wordt afgeleid en het belang van andere landen in conflict bagatelliseert. Houd in gedachten dat er de dood van een leider in de Balkan zal zijn, wat onmiddellijk zal leiden tot oorlog tussen naties.

De kinderen van Onze Koningin en Moeder analyseren niet wat er op dit moment schuilgaat achter wat er gebeurt: het toneel is klaar voor de Derde Wereldoorlog.

Arme mensheid! De herhaalde geseling van de aarde door toedoen van de natuur wordt verborgen onder wetenschappelijke concepten, en waarvoor door de hemel is gewaarschuwd, wordt “klimaatverandering” genoemd.

WAT ER GEBEURT LEIDT DE MENSHEID NAAR DE VERVULLING VAN WAT IS VOORZELFD.

Grote veranderingen zullen het verschijnen van gebeurtenissen voor de zuivering van deze generatie versnellen.

Een ander teken verschijnt voor je: de maan gekleed in rood(1) de kleur van bloed, die je kent als de bevermaan. De bever maakt voorzieningen voor de winter, maar wordt bedreigd door degenen die hem achtervolgen om erop te jagen.

De maan is een voorbode van de vooruitgang van de mensheid in de richting van haar zuivering:

Het is een voorbode van de op handen zijnde grote aardbevingen en vulkaanuitbarstingen … Het is een voorbode van verdriet in samenlevingen die in de meeste landen protesteren … Het is een voorbode van ernstige gewapende opstanden die bedoeld zijn om regeringen omver te werpen … Het is een voorbode van de vervolging van uw broeders en zusters door een goddeloze mensheid.

Volk van Onze Koning en Heer Jezus Christus – een volk vol deugden dat door mensen zonder God wordt geminacht.

Dit is een tijd van verdriet veroorzaakt door de intelligentie van de mens, die de Heilige Drie-eenheid en Onze Koningin en Moeder heeft verworpen. Zijn geestelijke vermogens zijn in verval, waardoor de mensheid geen geloof en nobele gevoelens vol liefde kan koesteren, zoals bevolen door Onze Koning en Heer Jezus Christus.

DIT IS HET TIJDPERK VAN DE HEILIGE GEEST VOOR DEGENEN DIE STEVIG IN GELOOF STAAN… (Joël 2,28-29)

HET ZAL EEN TIJD VAN WONDEREN ZIJN VOOR WIE WILT CONVERTEREN: DIT IS HET MOMENT OM DIT TE DOEN.

HOE INTENS DE TIJDEN ZIJN, ZIJN OPTIMAAL VOOR PERSOONLIJKE CONVERSIE.

De handleiding voor de weg is Liefde. De wegwijzer die is gemarkeerd zodat je niet zou afdwalen, is gehoorzaamheid. Het ontmoetingspunt is broederliefde.

Je hebt een Moeder die van je houdt, en Zij beschermt al Haar kinderen in Haar Onbevlekt Hart, zodat ze niet door het kwaad op een dwaalspoor worden gebracht.

AANDACHTIG, GEHOORZAAM, FRATERNAAL EN BARMHARTIG: dat is het volk van Onze Koning en Heer Jezus Christus – een volk van liefde, van naastenliefde en van vast en sterk geloof, zo sterk dat de wind hen niet kan buigen. (1 Kor 13:1-13)

Wacht op de Engel des Vredes: (2) je zult hem ontvangen door middel van het vaste geloof waarmee je op hem wacht.

Bid “in het seizoen en buiten het seizoen”. (Efeziërs 6:18)

Bid met je werken en daden, en heb je medemens lief, zelfs als je medemens je eigen folteraar is.

Bid voor degenen die niet van je houden.

Bid met je hart.

St. Michaël de Aartsengel

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

HEIL MARY MEEST PUUR, ONTWORPEN ZONDER ZONDE

(1) Over de “bloed” manen…

(2) Openbaringen over de “Engel van de Vrede”…

COMMENTAAR DOOR LUZ DE MARIA

Broeders en zusters:

Dit is een zeer krachtige oproep van St. Michael de Aartsengel die ons voor een spiegel plaatst en voor ons een deel schetst van wat we gaan ervaren. We worden uitgenodigd tot Bekering, dat wil zeggen om het menselijke ego te transcenderen zodat het minder zwaar wordt.

De menselijke ellende met zich meedragend, blijven de doelen van de mensheid op zichzelf gericht, omdat het menselijke ego iemand ertoe brengt op de eerste plaats te stellen wat eindig is, het lichaam, wat leidt tot grotere erkenning. Dit is de cultuur van een groot deel van de samenleving: de cultuur van het lichaam, niet de vervulling van het kind van God zijn.

St. Michael de Aartsengel ontleedt komende gebeurtenissen om ons tot onmiddellijke bekering te brengen: deze onmiddellijkheid is een bevel dat aangeeft dat het moment dringend is.

De rode maan anticipeert op wat komen gaat: de verandering van de aarde en van het gestoorde werk en gedrag van de mensheid – een moment van grote beproeving en van grote kansen zodat, met de hulp van de Heilige Geest, degenen die zich bekeren, erin zouden slagen zich te bekeren. Deze naderende maan moet niet worden gezien als een spektakel, maar moet worden gemediteerd voor wat het vertegenwoordigt.

Broeders en zusters, dit is een tijd, geconfronteerd met de gevreesde oorlog, om na te denken over het innerlijke leven om de ziel te redden. God is liefde, liefde is God. We moeten broederlijk zijn en getuigen zijn van Liefde voor Christus te midden van de onrust van het moment.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.