Luz de Maria, 6. November 2022

_______________________________________________________________

BUDSKAB FRA DEN HELLIGSTE JOMFRU MARIA TIL LUZ DE MARIA

6. NOVEMBER 2022

[Se hjemmeside: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Elskede børn af Mit Ulastelige Hjerte, Jeg velsigner jer med Min Kærlighed.

Min søns folk:

JEG OPFORDRER DIG TIL AT VÆRE BRODERLIG, TIL AT BEHOLDE TROEN (Mt. 17:20-24) , AT GIVE SÅ AT MOTTAGE, AT SE OMHYGGELIGT PÅ TEGNENE OG SIGNALERNE (Luk. 12:54-56) , FOR AT I VILLE VÆRE MENNESKER, DER MEDITERER OVER ALT, DER SKAL FOREKOMME.

Min søn lider på grund af enhver handling og arbejde i modstrid med hans vilje.

Tiden er kommet, hvor Mine børn ikke ser, ikke lytter og ikke prædiker: de forbliver blinde, døvstumme for at behage dem, der ikke er i fællesskab med den guddommelige vilje.

Menneskeheden bliver drevet gal af støjen fra det, der er verdsligt og skadeligt for krop og ånd; du beder ikke og har vendt dig bort fra Min Søn. Du er en menneskehed uden Gud.

MENNESKET ER I GRÆNSTE FARE, OG DU SER DET IKKE; tværtimod underholder I jer hele tiden uden at tænke på de krænkelser, som I sårer Min Søn med.

Denne generation lever i så meget synd, større end Sodomas og Gomorras (1 Mos. 19:1-30). I dette øjeblik er koppen næsten tom.

JEG ER MOR OG LÆRER: JEG ER IKKE BÆREN AF FRYGT – Tværtimod VIL JEG HA, AT DU SKAL FORBEREDE DU OG konvertere.

Menneskeheden lever i total vold: du er tom indeni, behager dine dårligste instinkter, og du er let bytte for ondskaben.

Min søn elsker jer, og denne mor og lærer elsker jer, derfor kommer jeg for at kalde jer til åndelig forandring og forberede jer til at dæmpe sult og kulde. Opbevar bønnebøger i dit hjem, åndelige bøger, som du skal have på tryk.

Du vandrer i mørket, det samme mørke som vil nå Jorden og dække den fuldstændigt; bagefter vil det guddommelige lys komme og vil oplyse alt, hvad der eksisterer.

KÆRLIGHED VIL VÆRE I DE BØRN, SOM VIL ANGRE, OG DE VIL VÆRE MIN SØNS, SOM HAR ET NYT LIV.

Min søns folk:

KRIG FORTSÆTTER MED AT BREDE! Menneskeslægten fortsætter formålsløst uden at se, hvordan især én nations interesser puster ild, så konflikterne ikke stopper.

Lidelse forværres for menneskeheden: hungersnød vil vise mennesket sit ansigt, og der vil være klage. Lande vil have brug for mørkets dækning for ikke at blive set om natten og for at beskytte deres folk.

UDEN AT VÆRE BRYGTE, FORTSÆT BØRN AF MIT UPPLEVDELIGE HJERTE MED AT ØGGE DIN TRO UTIDENSIGT, ​​TÆTTER MIN GUDDOMMEDE SØN, BED TIL ERKEENGLEN DEN HELIGE MICHAEL OG HANS LEGIONER.

Vær skabninger af indre fred, uden argumenter eller misundelse og uden arrogance, og husk at intelligens uden Gud ikke vinder Himlen, men visdom, ydmyghed, sagtmodighed, lydighed, næstekærlighed og udholdenhed.

Min Søns folk, bed, bed, bed; jorden er vågnet i sine indvolde, og inde fra den vil alt, hvad den indeholder, stige til ydersiden gennem vulkaner.

Min søns folk, bed, bed: Frankrig vil græde, England vil gå ind i kaos. Bed, børn.

Min søns folk, bed, bed – menneskets tid er ikke Guds tid; skynd dig med din omvendelse. I et øjeblik vil I befinde jer i kaos.

Du er elsket af den allerhelligste treenighed. Vær mennesker, der praktiserer bøn, barmhjertighed, næstekærlighed, broderskab, ydmyghed og tro uden at glemme Guds lov, barmhjertighedsgerninger, sakramenterne og den hellige skrifts ord.

SOM DIN MOR BESKYTTER OG VELSINER JEG DIG. JEG PRÆSENTERER KÆRLIGT DINE BØNNER OG BEHOV TIL DEN HELLIGSTE TREENIGHED. FORTSÆT PÅ DIN VEJ UDEN FRYGT

Børn af mit ubesmittede hjerte:

HUSK, AT MIT UPPLEVLIGE HJERTE TIL SIDEN VIL SEJRE.

Jeg elsker jer, Min søns folk, jeg elsker jer. Jeg bærer dig i Mit Liv og beskytter dig. Frygt ikke, jeg er med dig.

Moder Mary

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND.

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND.

HIL MARY MEST REN, UNDTAGET UDEN SYND.

KOMMENTAR AF LUZ DE MARIA

Brødre og søstre:

Vores velsignede Moder, Moder og Lærer for Guds Folk, kalder os på det kraftigste til omvendelse, fordi dette er det øjeblik, der blev forudsagt.

Hun understreger vores behov for at være broderlige og ydmyge, vores behov for ikke at tro, vi er så intelligente, at vi glemmer Gud. Det betyder ikke, at Vor Moder foragter intelligens, men at det er anderledes end at være klog, eftersom den kloge person leder deres intelligens til at reflektere uden at skynde sig, fordi de altid søger guddommelig hjælp.

Vores mor giver os nøgler til at genkende det øjeblik, hvor vi befinder os: “bægeret er næsten tomt, vold bor i menneskeheden”…

Mellem linjerne gentager Vor velsignede mor, at teknologien stopper, og derfor anbefaler hun, at vi har bønnebøger, den hellige skrift og tekster, som hver enkelt ønsker at have på tryk.

Hun annoncerer de tre dages mørke og menneskelig dårskab for os. Hun påpeger for os begivenheder, der er meget nære, så vi ville være opmærksomme, med Kristus som vores livs Mester og indviet til vor velsignede moder.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.