Luz de Maria, 14 Noiembrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA 14 NOIEMBRIE 2022

Popor iubit al Meu, vă binecuvântez cu Iubirea Mea.


Iubiți copii ai Mei,


IUBIREA MEA ACOPERĂ TOATĂ OMENIREA…


Toți copiii Mei sunt acoperiți de Iubirea Mea și din iubire față de fiecare dintre voi vă permit să accesați Iubirea Mea sau să o respingeți, după liberul arbitru. De aceea unele creaturi umane acceptă Iubirea Mea și altele nu acceptă Iubirea Mea, cu toate acestea, îi caut pretutindeni pentru ca să se convertească la Mine.


Omenirea va ajunge să se îndepărteze atât de Mine că Biserica Mea va părea că nu Mă recunoaște, întâmpinând acte și fapte care nu provin din Voința Mea. Omenirea dorește un dumnezeu care să-i permită să înfăptuiască și să acționeze după placul ei ȘI ACELA NU SUNT EU. Trebuie să trăiți în Voința Mea și să fiți soldați ai Iubirii Mele Dumnezeiești.


Poporul Meu, trăiți în Milostivirea Mea infinită fiind creaturi îndeplinitoare ale Voinței Mele și iubitoare față de Preasfânta Mea Mamă.


BALANȚA DREPTĂȚII MELE SE GĂSEȘTE ÎNAINTEA FIECĂRUIA ÎN PARTICULAR, SUNT DREPT JUDECĂTOR. (Is 11, 3-4; I Cor 4,5)


Popor iubit al Meu, această generație va fi martoră a unei mari devastări cum înainte nu s-a trăit; de aceea încă o dată și încă o dată vă chem la convertire.


Copiii Mei nu pot continua fiind aceiași care judecă pe frații lor (Iac 5,9), aceiași nesăbuiți, aceiași care continuă fiind intenționat surzi, orbi și muți, înfăptuind și acționând precum fariseii.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, rugăciunea în comunitate este necesară. Trăiți în rugăciune interioară după Înfăptuirea și Acțiunea Mea, menținând mintea la Mine și în relația voastră cu Mine.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, marele întuneric vine, războiul vine dintr-un moment în altul fără ca să-l așteptați, ca un fulger, și apoi va fi marele întuneric.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă, mare confuzie se varsă asupra Trupului Meu Mistic, mențineți-vă în căutarea vieții sfinte.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă pentru Chile, America Centrală și Mexic, sunt cutremurate.


Rugați-vă, Poporul Meu, rugați-vă Japonia, China și Orientul Mijlociu, rugați-vă pentru Anglia și pentru Statele Unite, războiul dă târcoale și boala vine din nou.


Iubit Popor al Meu,


NU VOR FI DEFRAUDAȚI CEI CARE SE ÎNCĂPĂȚÂNEAZĂ ÎN A SE SCHIMBA ȘI A FI COPII MAI BUNI AI MEI, VOR AVEA RĂSPLATA LOR.

IUBIȚI COPII, NU VĂ VOI DEFRAUDA „EU SUNT DUMNEZEUL VOSTRU” (In 8, 58) ȘI MĂ VOI MENȚINE CU VOI.


Este moment de a păstra liniște și a vă dedica să fiți după Voința Mea.


Vă binecuvântez cu Iubirea Mea, vă binecuvântez cu Voința Mea.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Domnul nostru, Isus Cristos, ne insistă în pregătirea spirituală și în convertire înaintea acestui moment în care, ca omenirea, ne găsim în pericol.


Pericol, cum ne spune Domnul nostru, nu numai din cauza războiului, dar de asemenea din cauza evenimentelor naturii care se trăiesc constant dintr-o țară în alta.


Am fost chemați să luăm conștiință de unde ne găsim, nu numai ca omenire, dar ca fii ai Lui Dumnezeu, care la un moment dat va trebui să fim judecați înaintea Tronului Trinitar.


Trebuie să începem acea convertire aici și acum, pentru că ziua și ceasul în care vom fi chemați, îl știe numai Dumnezeu.


Domnul nostru ne amintește marea devastare care va fi pe Pământ, dar nu numai fizică, ci devastarea în care trăiește omenirea în acest moment. Apoi ne spune că vine marele întuneric, unde frica face pradă din creatură și intră într-un întuneric dacă nu are Lumina Duhului Sfânt pentru ca să o mențină cu încrede în Cristos. De aceea, fraților, să fim mesageri de pace.


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.