Luz de Maria, 14 November 2022

_______________________________________________________________

BOODSCHAP VAN ONZE HEER JEZUS CHRISTUS AAN ZIJN GELIEFDE DOCHTER LUZ DE MARIA

14 NOVEMBER 2022

[Zie website: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Mijn geliefde mensen, Ik zegen jullie met Mijn Liefde.

Mijn geliefde kinderen:

MIJN LIEFDE OMVAT DE HELE MENSHEID…

Al Mijn kinderen zijn bedekt door Mijn Liefde, en uit liefde sta Ik ieder van jullie toe om toegang te hebben tot Mijn Liefde of om het te verwerpen volgens je vrije wil. Dat is de reden waarom sommige mensen Mijn Liefde aanvaarden en anderen Mijn Liefde niet; niettemin zoek ik ze overal zodat ze zich tot mij zouden bekeren.

De mensheid zal zo ver van mij verwijderd zijn dat het lijkt alsof mijn Kerk mij niet erkent en daden en werken accepteert die niet voortkomen uit mijn wil.

De mensheid wil een god die haar laat werken en handelen zoals zij wil, EN DAT BEN IK NIET . Jullie moeten in Mijn Wil leven en soldaten zijn van Mijn Goddelijke Liefde.

Mijn Volk, leef in Mijn oneindige Barmhartigheid door wezens te zijn die Mijn Wil vervullen en die Mijn Allerheiligste Moeder liefhebben.

DE SCHALEN VAN MIJN RECHTVAARDIGHEID STAAN VOOR ELK INDIVIDU: IK BEN EEN RECHTVAARDIGE RECHTER . (Jes. 11:3-4; 1 Kor. 4:5)

Mijn geliefde mensen, deze generatie zal getuige zijn van een grote verwoesting zoals jullie nog niet eerder hebben meegemaakt; Ik roep u daarom keer op keer op tot bekering.

Mijn kinderen kunnen niet dezelfden blijven die hun broeders en zusters veroordelen (Jakobus 5:9) , dezelfde dwaze mensen, dezelfden die opzettelijk doof, blind en stom blijven, werkend en handelend als de Farizeeën.

Bid, Mijn volk, bid: gemeenschappelijk gebed is noodzakelijk. Leef in innerlijk gebed volgens Mijn manier van werken en handelen, en houd je geest op Mij en je relatie met Mij gericht.

Bid Mijn volk, bid, bid: de grote duisternis zal komen, oorlog zal van het ene op het andere moment komen zonder dat je het verwacht, als een bliksemflits, en er zal grote duisternis zijn.

Bid Mijn Volk, bid: er wordt grote verwarring (1) uitgestort over Mijn Mystieke Lichaam; ga door met je zoektocht naar een heilig leven.

Bid, Mijn Volk, bid voor Chili, Midden-Amerika en Mexico: ze zullen geschokt zijn.

Bid, Mijn Volk, bid voor Japan, China en het Midden-Oosten, bid voor Engeland en de Verenigde Staten: er dreigt oorlog en er zullen weer ziekten komen.

Mijn geliefde mensen:

DEGENEN DIE STREVEN NAAR VERANDERING EN OM BETERE KINDEREN VAN MIJ TE ZIJN, ZULLEN NIET TELEURGESTELD WORDEN: ZE ZULLEN HUN BELONING ONTVANGEN. BESTE KINDEREN, IK ZAL U NIET MISLEPEN: “IK BEN UW GOD” (Joh. 8:58) EN IK BLIJF BIJ U.

Het is tijd om te zwijgen en je te wijden aan het leven volgens Mijn Wil.

Ik zegen je met Mijn Liefde, Ik zegen je met Mijn Wil.

Jouw Jezus

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

HAGEL MARIA ALLERZUIVER, ONTVANGEN ZONDER ZONDE

(1) Over de grote verwarring van de mens:

Zie link: https://www.revelacionesmarianas.com/en/CONFUSION.html

COMMENTAAR VAN LUZ DE MARIA

Broeders en zusters:

Onze Heer Jezus Christus dringt aan op onze geestelijke voorbereiding en bekering in het licht van dit moment waarop wij als mensheid in gevaar zijn – in gevaar, zoals Onze Heer ons zegt, niet alleen vanwege oorlog, maar ook vanwege de natuurlijke gebeurtenissen die vinden voortdurend plaats in het ene of het andere land.

We zijn geroepen om ons bewust te worden van waar we staan, niet alleen als mensheid, maar ook als Gods kinderen die op een bepaald moment zullen moeten worden geoordeeld voor de Trinitarische Troon.

We moeten deze bekering hier en nu in gang zetten, want alleen God weet de dag en het uur waarop we geroepen zullen worden.

Onze Heer herinnert ons aan de grote verwoesting die er op aarde zal zijn; het is echter niet alleen fysiek, maar betreft ook de verwoesting waarin de mensheid op dit moment leeft. Hij vertelt ons dan dat de grote duisternis zal komen, wanneer angst de mensen in zijn greep zal krijgen, en ze zullen de duisternis ingaan als ze niet het licht van de Heilige Geest hebben om hun vertrouwen in Christus te behouden. Daarom, broeders en zusters, laten we vredesboodschappers zijn.

Amen.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.