Luz de Maria, 18 Noiembrie 2022

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
DAT LUZ DE MARIEI
18 NOIEMBRIE 2022

Popor iubit al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


SUNT TRIMIS DE PREASFÂNTA TREIME ÎN ACEST MOMENT DE CONFUZIE.


Popor peregrin, Iubirea Divină cu care Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos și Regina și Mama Noastră s-au îndreptat spre fiecare dintre voi, vă încurajează pentru ca să nu cădeți în confuzie; în acea ispită în care găsiți frați de-ai voștri, fără simțul de a privi tot ce se petrece pe Pământ, neagă tot cu mare ignoranță.


CREATURA UMANĂ TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ CU NEVOIA CONSTANTĂ DE A ASPIRA SĂ SE MENȚINĂ LÂNGĂ REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, ȘI LÂNGĂ REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ.


Creatura va trăi în pace numai dacă în viața ei simte nevoie de Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, și de Regina și Mama Noastră. Atunci va fi când gândul se va menține la Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, și la Regina și Mama Noastră. Astfel creatura umană va ști că merge pe calea bună, dimpotrivă, va trăi numai din aspirații pasagere și din iluzii false, cele pe care opresorul cel rău al sufletelor le poate face să se scufunde într-o clipită.


Iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, fără a reuși să iubiți viața, continuați disprețuind-o și continuați fără a o valora.


Este necesar ca fiecare să aibă certitudinea faptului că posedă atribute cu care Dumnezeu Tatăl l-a înzestrat pentru a iubi pe Dumnezeu și a iubi pe aproapele și pentru a fi iubire sfântă și pură, care primește pe aproapele recunoscând că Dumnezeu este tot în viața lui.


A crede că Dumnezeu există, a-L „iubi pe Dumnezeu mai presus de toate lucrurile” (Mt 22, 37-40), nu vă duce să fiți mai puțin oameni, dar mai liberi. Într-un final, cine iubește pe fratele lui este cu adevărat o creatură umană, un martor al Iubirii Trinitare.


Omenirea va avea certitudinea faptului că fără Dumnezeu nu este nimic. Va trăi cu un gol interior disprețuind pe cel pe care trebuie să-l iubească: pe Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, care a murit pe Cruce și a înviat pentru a dărui rasei umane Răscumpărarea.


Prin urmare, fără a uita că Cerul vă alertează din iubire, voi trăiți cu o obligație:


SĂ ADORAȚI PREASFÂNTA TREIME FIIND CONȘTIENȚI DE MĂREȚIA PE CARE IUBIREA TRINITARĂ O IMPRIMĂ ÎN VOI.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


ACEST POPOR ESTE PRECUM VALURILE MĂRII, SE DUC ȘI VIN FĂRĂ A REUȘI STABILITATEA SPIRITUALĂ, CAUTĂ SENZAȚIONALUL ȘI NU ADEVĂRUL.


Războiul continuă într-un loc și-n altul, iarna vine cu focul arzător al armelor.


Nonconformismul popoarelor le duce la răscoală.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, pământul în interiorul lui să găsește deschizându-se, se intensifică seismele și forța lor este mai mare.


Rugați-vă, Popor al Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru America Centrală, pentru Mexic și pentru Statele Unite, pământul se cutremură.


Rugați-vă, Popor al Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru Panama, Chile, Ecuador, Columbia și Brazilia, sunt cutremurate în pământul lor.


Rugați-vă, Popor al Preasfintei Treimi, rugați-vă, incertitudinea vine unde ochii creaturilor umane se întorc în acest moment.


Rugați-vă, Popor al Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru Franța, Rusia, Germania, Irak, Ucraina și Libia, spectrul războiului este văzut mai mult.


Rugați-vă, Popor al Preasfintei Treimi, rugați-vă pentru Japonia, se cutremură și este persecutată.


Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, mențineți pacea interioară pentru ca să nu ardă focul răului în voi.


Rugați-vă, puneți în practică rugăciunea, fiți perseverenți, mărturisiți păcatele voastre și primiți Trupul și Sângele Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


VĂ APĂR, CHEMAȚI-MĂ.


În unitatea Poporului fidel, vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail, în Iubirea Lui față de Poporul Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, ne alertează despre o serie de încercări pe care le va suferi Poporul iubitului Său Rege. Dar creatura umană a uitat să se roage și să se căiască pentru că în acest moment totul este bun, chiar și păcatul.


Mergem înainte cu Credință, constanță, fără a uita de Protecția Divină.


Continuăm calea purificării, calea creșterii interioare, de a fi mai mult ai Lui Cristos și ai Preasfintei noastre Mame și mai fraterni pentru a înfrunta ce va veni pentru generația noastră.

Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.