Boodschap van Onze Heer, Jezus Christus

_______________________________________________________________

Door de Profeet John Leary

Dinsdag 22 November 2022: (St. Cecelia)

Jezus zei: “Mijn volk, jullie lezen in het boek Openbaring over alle gebeurtenissen die vlak voor jullie beginnen. De Bijbel spreekt over hongersnood, aardbevingen en pestilentie zoals de Covid-ziektes. Ik heb je gezegd geen covid- of griepprikken te nemen waarvoor de media de mensen hersenspoelen. Deze schoten verpesten je immuunsysteem bij elke booster. U werd onlangs gewaarschuwd dat de Antichrist werd gekroond in een geheime ceremonie door Luciferianen tijdens de laatste bijeenkomst over klimaatverandering in Egypte. De Antichrist wacht tot het Westen ten onder gaat en na de Derde Wereldoorlog voordat hij zichzelf zal verklaren om over de aarde te heersen. Wees niet bang, want Ik zal Mijn Waarschuwings- en Bekeringstijd van zes weken brengen om alle zondaars te helpen bekeren die zich van hun zonden willen bekeren en in Mij willen geloven. Dit zal de tijd zijn om gelovigen in je familie te maken tijdens de Bekeringstijd zonder kwade invloed. Dit zal een keuze zijn om naar Mij in de hemel te komen of met de duivel de eeuwige vlammen van de hel in te gaan. Alleen degenen die in Mij geloven zullen in de veiligheid van Mijn toevluchtsoorden worden toegelaten. Zodra Ik je na de Waarschuwing naar Mijn toevluchtsoorden roep, zullen Mijn engelen een onzichtbaar schild over je plaatsen op weg naar Mijn toevluchtsoorden. Mijn engelen zullen je beschermen tegen de bozen in Mijn toevluchtsoorden waar je voedsel, water en brandstof zult hebben om te overleven. U ziet ook dat uw banken zich voorbereiden om de ‘digitale dollar’ uit te geven die uw huidige dollars zal vervangen die waardeloos zullen worden. Dit kwam uit Biden’s Executive Order 14067 om uw huidige dollar te veranderen. Dit zal ook leiden tot het merkteken van het beest of een computerchip in het lichaam die Mijn gelovigen zouden moeten weigeren te nemen. Je zult voor je behoeften naar Mijn toevluchtsoorden moeten komen, want zonder het merkteken kun je niets kopen of verkopen. Ik waarschuw Mijn gelovigen al vele jaren voor de komende verdrukking van de Antichrist. Jullie zullen naar Mijn toevluchtsoorden moeten komen voor de bescherming van Mijn engelen tegen de bozen. Verheug je, want Ik zal spoedig Mijn overwinning over de bozen brengen, en Ik zal Mijn gelovigen in hun beloning van Mijn Tijdperk van Vrede brengen, en later in de hemel.”

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.