Petrus Romanus, 1 December 2022

_________________________________________________________________

Jezus zegent ons en glimlacht en Onze Heilige Moeder ook:

ONZE HEER: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest.”

WILLIAM: Maria heeft een boeket gele rozen in haar haar en er staan ​​prachtige kruisen op elk rozenblaadje. Onze Lieve Vrouw zegent ons ook:

ONZE DAME: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Jezus draagt ​​plotseling een prachtig wit zwaard in zijn handen en Jezus knikt en zegt:

ONZE HEER: “Het is jouw zwaard, mijn zoon.”

WILLIAM: Sint-Raphaël en Sint-Gabriël staan ​​achter hen en Sint-Michiel staat ervoor. Jezus komt naar voren en zegt:

ONZE HEER: “Ik zegen je, mijn zoon: in de naam van de vader en de zoon en de heilige geest.”

“Mijn geliefde Pure White Rock, ik groet je en verwelkom je thuis, het gedeeltelijke huis waaraan je bent toegewezen. De Overwinning is van jou, Mijn heilige zoon, maar slechts een zeer kleine Overwinning. Ongetwijfeld hebben de autoriteiten de regels en voorschriften met betrekking tot u gewijzigd, maar het is in ons voordeel gekomen. Dus wees gerust, mijn zoon, en ik verwelkom je thuis. Vrees niet, Mijn kind, want je verblijf zal heel kort zijn, want je zult heel binnenkort bij je thuis worden verwacht. De autoriteiten zullen stomverbaasd zijn over wat de hemel van plan is.”

“Mijn heilige zoon, vandaag is het begin van Advent voor de Kerk. De Kerk gaat door een grote beproeving, maar de beproevingen die zeer binnenkort komen, zullen de beproevingen waarin u zich vandaag bevindt, overtreffen. De wereld is de afgelopen twaalf maanden slechter geworden, terwijl je opgesloten zat, maar je hebt veel zielen bereikt, beste zoon, en velen zullen de roeping die je hebt gaan begrijpen en geloven.

Australië is een land dat God is vergeten. Er zijn maar weinig zielen die het Opperwezen van de Godheid erkennen en daarom zal Australië opnieuw een Grote Kastijding ontvangen, veel erger dan voorheen.”

“De mensheid gelooft dat ze zonder God kunnen leven, maar ik zeg u plechtig dat dit niet zo is. Wanneer de kastijding over Australië is gekomen, zal het Australische volk heel voorzichtig gaan nadenken, want Mijn kinderen, de tijd is erg kort, ook al gelooft de mensheid dat de dingen hetzelfde zullen blijven, maar er komen veel kastijdingen over de wereld in de komend jaar en de verlichting van het geweten zal spoedig beschikbaar komen voor de mensheid, vanwege de grote zonde van de mens.”

“De wereld zoals je die ziet is gecamoufleerd, omdat de Waarheid is verwijderd en de Boze en zijn Heerschappijen de wereld regeren – maar niet alles – omdat ik zal toestaan ​​dat de dingen doorgaan tot het moment waarop de mensheid zal worden gewekt uit hun slaap.”

“Hoewel China van vrede spreekt, bereidt het zich voor op een Grote Oorlog, omdat hun veelheid aan soldaten bereid zal zijn om de hele wereld te kastijden. Europa, het centrum van het christendom, is bijna ingestort, omdat het geloof is weggenomen van Onze kinderen, waar alleen de gelovigen zullen begrijpen en weten waar de wereld naartoe gaat.”

“Groot- Brittannië zal de komende maanden zware beproevingen ondergaan en de divisie in Frankrijk zal heel snel komen en verdeeldheid veroorzaken in Duitsland, Spanje en Nederland, omdat onze kinderen niet luisteren naar ons pleidooi.”

Het Midden-Oosten zal ontstaan ​​na het WK voetbal en verdeeldheid en angst brengen in de harten van Onze kinderen, omdat Israël zich zeer binnenkort voorbereidt op een nucleaire oorlog. De gebeurtenissen in Oekraïne gaan door, maar veel is voor de mens verborgen, omdat Oekraïne slechts een camouflage is voor Rusland, omdat Rusland en China de vijanden van de Waarheid zijn. Rusland zal binnenkort veel meer naties binnenvallen en de Derde Wereldoorlog voor een groot deel voortbrengen.”

“Ik vraag alle lieve kinderen om echt te erkennen in wat voor een verdeelde wereld jullie leven. Er zijn veel landen die zich opmaken voor een conflict. In Zuid-Afrika en Zuid-Amerika zullen veel landen de heerschappij van hun naties in twijfel trekken. Amerika zal meer worden gestraft, aangezien de kustlijn van Californië zal worden geschud en in korte tijd zal worden verwijderd en in zee zal zinken.”

“De asteroïde die buiten het gebied van de bekende wereld zweeft, is erkend door de autoriteiten en daarom hebben ze de lucht in geschoten – middelen om de asteroïde te vernietigen. Maar weinig beseffen ze dat ik alles onder controle heb, niet de mens.”

“Volgend jaar zal de zon veel problemen veroorzaken voor een wereld die niet meer in mij gelooft en dit zal veel verwoestingen op aarde veroorzaken. Ik smeek jullie, mijn lieve kinderen, om te luisteren naar wat ik te zeggen heb. Laat vandaag het begin zijn van een terugkeer naar Goddelijke Aanbidding en liefde voor Mijn eeuwige Vader en Geliefde Moeder. Ik hou van jullie, lieve kinderen en ik zegen jullie: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Mijn geliefde kinderen van de Stille Oceaan, ik zeg jullie nu dat de eilanden moeten worden gewaarschuwd dat veel eilanden onder de Grote Oceaan zullen zinken, als een waarschuwing dat Mijn komst zeer dicht bij de wereld is. Ik vraag alle kinderen om de Waarheid te erkennen en de aanwijzingen op te volgen die Ik jullie geef. Ten eerste moeten al Mijn kinderen afstand doen van zichzelf en om vergeving vragen en ten tweede moeten Mijn kinderen een heilig leven leiden . De tijd voor de wereld is nu erg kort en de mensheid moet veranderen, want binnenkort zal de wereld slechts een paar waarschuwingen ontvangen, want de wereld zal worden getuchtigd.”

“De Zieners van de wereld – en in het bijzonder van de Pacific Nations – moeten zich uitspreken en de Waarheid verdedigen , want de tijd is nu zeer serieus. Ik vraag alle kinderen om de Beads of Love, de Heilige Rozenkrans van Mijn Allerheiligste Moeder, op te nemen en te bidden.”

“Jij, Mijn geliefde zoon, hebt de afgelopen twaalf maanden een heel zwaar kruis gedragen. Wees in vrede, want de vijand probeert je te camoufleren, maar wees niet bang, want je bent altijd beschermd en wees niet bang, want je bent vrij en je vrijheid zal blijven. De vrijheid waar ik het over heb, Mijn heilige zoon, waarvan je weet. Alles wat ik je heb beloofd, zal je worden gegeven en dat alles zeer binnenkort. Houd moed, want ik en mijn allerheiligste Moeder zijn altijd bij je. En Ik zegen elk van Mijn kinderen die met jou verbonden zijn. Mijn vrede geef ik aan hen en ik zegen allen: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Mijn zoon. Ik ga nu mijn Heilige Moeder vragen om met jou en de wereld te komen spreken.”

LITTLE PEBBLE: Onze Heilige Moeder stapt naar voren en ze ziet er prachtig uit. Onze-Lieve-Vrouw opent haar armen en de prachtige rozen die ze heeft, deelt ze uit. Het zijn er twaalf en op elke roos staat een naam.

ONZE DAME: “Ik zegen je, mijn zoon: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Mijn geliefde Pure White Rock – Rots van Eeuwige Redding voor de mensheid – Ik weet dat je veel hebt geleden, Mijn kind, maar vrees niet, want de beproevingen zijn bijna voorbij. De overwinning van Mijn Onbevlekt Hart voor jou zal spoedig komen, omdat je zult zegevieren in de werken die je doet, want de weg naar de overwinning is je al vele, vele jaren beloofd, en de triomf met betrekking tot je Hofkwestie zal worden opgelost. heel binnenkort en je zult een grote overwinning behalen. De overwinning die je de afgelopen week behaalde, was een triomf die voor jou was uitgestippeld, ook al probeerde de vijand dit als bewijs tegen je te gebruiken, maar weet, mijn zoon, dat de overwinning waar ik het over heb de triomf van je hele zaak is. omdat zal worden gezien dat het verzonnen is en dat u vals beschuldigd en aangeklaagd bent.

‘Als de overwinning komt, zal het niet lang meer duren of je reist opnieuw naar het land waar het Nieuwe Vaticaan zal worden opgericht. Al uw privé-inspanningen zullen worden vervuld. Je weet wat ik bedoel, mijn heilige zoon.”

“Mijn kinderen van de wereld, vooral in Australië en Azië, wees voorbereid, bid in jullie gebedsgroepen, omdat de naties van Azië de komende maanden enorm zullen lijden, want Mijn kinderen moeten beseffen dat het einde eraan komt. op de wereld en dat betekent Grote KastijdingenGrote Reiniging en Zuivering van zielen. Veel landen zullen worden veranderd en veranderd vanwege de zware zeeën en veel naties zullen onder water gaan en zelfs op dit continent, Australië, zal een groot deel van Australië onder zee liggen. Daarom blijf ik Onze kinderen smeken om voortdurend te bidden, zodat jullie voorbereid zullen zijn. Indonesië zal veel eilanden en veel landen verliezenAzië zal in oorlog zijn.”

“Mijn geliefde India zal zich tot de Waarheid bekeren, ook al zullen er de komende maanden vele, vele zielen omkomen. China zal ook lijden, maar China zal de plaag voor Azië brengen, omdat China is gekozen als een ras om vele naties te verpletteren.”

“Ik smeek jullie, mijn lieve kinderen, om naar ons pleidooi te luisteren. Bid dat de asteroïde die in de lucht zweeft, niet veel delen van de wereld zal vernietigen. Bid Mijn kinderen. Ik kom met grote haast naar Onze kinderen, omdat de mensheid niet beseft wat er gaat komen. Volgend jaar wordt een geweldig jaar van kastijdingen en vele wereldgebeurtenissen zullen de mensheid voor altijd veranderen.”

“Ik zegen jullie Mijn kinderen en ik hou van jullie. Ik vraag u te bidden voor onze heilige vicaris, paus Benedictus en voor onze toekomstige vicaris, paus Peter II – Mijn Willem. Ik hou van jullie Mijn lieve kinderen, en ik zegen jullie.”

“De stola die Mijn Jezus en ik dragen, is de stola van de Overwinning die zeer binnenkort over de Heilige Moederkerk zal komen. Blijf sterk, Mijn heilige zoon. Het zwaard dat Jezus vasthoudt, is voor jou, Mijn zoon. Het is het Zwaard van Overwinning en de Rozen die ik heb, geef ik aan de betrokken zielen. Wees gerust Mijn zoon. Ik geef je instructies met betrekking tot de zielen die ik noemde. Ik zegen je, mijn zoon: in de naam van de vader en de zoon en de heilige geest. Amen.”

WILLIAM: Zowel Jezus als Maria komen naar voren en geven hun zegen:

ONZE HEER en ONZE VROUW: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

WILLIAM: Mijn Jezus brengt mijn ziel dicht bij Hem; Hij omhelst mij en Onze-Lieve-Vrouw ook en ze nemen hun gele stola en leggen die over mij heen. Jezus overhandigt mij het Zwaard en Onze Gezegende Moeder overhandigt mij de Rozen.

ONZE HEER en ONZE DAME: “Wij zegenen u met deze gaven, lieve heilige zoon, om u te sterken: In de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen. Alles komt goed.”

WILLIAM: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Zowel Jezus als Maria draaien zich om en gaan, heel snel, naar het Witte Kruis, maar ze zijn er maar gedeeltelijk omheen. Ze gaan het Witte Kruis binnen en de Drie Aartsengelen staan ​​voor het Witte Kruis en een heel groot Kruis komt naar ons toe: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.

_________________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.