Luz de Maria, 5. Joulukuuta 2022

_______________________________________________________________

VIESTI ST. ARKKENKELI MIKAEL LUZ DE MARIAALLE

5. JOULUKUUTA 2022

[Katso verkkosivusto: https://www.revelacionesmarianas.com/english.htm]

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

KRISTUKSEN MYSTISEN RUUMIIN JÄSENTENÄ TEIDÄT ON KUTSUTU SÄILYTTÄMÄN USKON JA OLEMAAN RUKOUKSEN LUOMUKSIA, EI VAIN SANOJEN, VAI TODISTUKSEN KANSSA.

Olkaa uskon ja rakkauden olentoja ja samalla tietoisia siitä, että ylimielinen, ylimielinen, ylpeä, henkilö, joka ei tiedä, mitä tarkoittaa olla Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapsi, on helppo saalis. Paholainen; Paha johdattaa häntä jatkuvasti olemaan “kompastuskivi veljilleen” (1. Kor. 8:9).

Kuninkaamme ja Herramme Jeesus Kristus suree suuresti näitä typeriä lapsia, jotka elävät puolisydämisessä ja tuovat pahaa itselleen. Ihmisten typeryys, vapaan tahdon väärinkäytön hedelmä, saa ihmiset syöksymään kärsimykseen, jonka he ovat aiheuttaneet itselleen ja joista heidän on vaikea päästä eroon ennen kuin he tunnustavat, että “Jumala on Herra” (Psalmi 100):3; ​​Ilm. 17:14).

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

Kun ihmiset antautuvat inhimillisille nautinnoille, he rappeutuvat hengellisesti ja rankaisevat itseään astuen pimeyteen, jonka maailmallisuus saa heidät näkemään valona pitääkseen heidät synnissä.

KUNINGASME JA HERRAMME JEESUS KRISTUKSEN IHMISET, TÄMÄ EI OLE PUOLIKÄSIMMÄISEN HENGEN ELÄMÄN AIKA.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

Soitan sinulle varmistaaksesi toimenpiteitä. Tämä ei ole aika viettää elämääsi järjettömästi; päinvastoin, sinun on ehdottomasti oltava aito sisäisessä elämässäsi. Siunaukset seisovat edessänne, Jumalan kansa, mutta samalla vedät pahuutta puoleensa hillittömällä teollasi ja käytökselläsi.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset, tulette ihmisinä kärsimään tulivuorten jatkuvasta reaktiosta, joka aiheuttaa suuria purkauksia ja estää teitä jatkamasta normaalisti tällä hetkellä. Kokonaisia ​​yhteisöjä siirretään turvallisempiin paikkoihin, jotta tulivuorenpurkausten kaasut eivät aiheuta korjaamattomia vahinkoja.

Maa jatkaa tärisemistä kaikkialla, pysähtymättä.

Rukoilkaa, kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset, rukoilkaa Meksikon puolesta: se tulee kärsimään luonnon ja petoksen vuoksi.

Rukoile Brasilian puolesta: ihmiset suuttuutuvat aiheuttaen mellakoita ja viattomien kärsimystä. Vesi puhdistaa tämän kansan.

Rukoile Japanin puolesta: se kärsii suuresti luonnon ja ihmiskäden vuoksi.

Rukoile Indonesian puolesta: se kärsii suuresti luonnon vuoksi.

Rukoilkaa Argentiinan puolesta, tämä kansakunta koetellaan. Tunkeilijat levittävät erimielisyyttä ja luovat kaaosta asettaen ihmiset toisiaan vastaan. Rukoile tämän kansan puolesta.

Rukoile Keski-Amerikan puolesta: se kärsii luonnon vuoksi. Sinun täytyy rukoilla sydämelläsi.

Rukoilkaa Yhdysvaltojen puolesta, rukoilkaa, että sen johtajat olisivat varovaisia ​​teoissaan ja toimissaan. Rukoile, koska luonto jatkaa voimakasta toimintaa tuossa kansakunnassa.

Rukoile luottamuksella ja totuudella; rukoilkaa veljienne ja sisartenne puolesta, jotka ovat haaleita uskossa eivätkä todista rakkaudesta, rakkaudesta ja veljeydestä.

Ota vastaan ​​Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis ja veri.

Rukoile Pyhää Rukousta merkiksi rakkaudesta Kuningattaramme ja Äitiämme kohtaan.

Ole uskollinen Jumalalle ja rakasta ykseyttä.

Olkaa uskollisia, kukin omassa tilassanne, sillä siunaus ja lujuus uskossa syntyvät uskollisuudesta.

ODOTA PYHÄLLÄ KÄRSIVILLÄ RAUHAN ENKELIÄ, JOKA ELÄVÄÄ TOIVON, JOTKA JOTKUT TEISTÄ EI OLE MENETETTY, MUTTA JOKA ON HEIKENTÄNYT NIIN MALISTA ASIOSTA, JOITA OLET KOHTAANUT.

Kuninkaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen lapset:

Ole armollinen lähimmäisiäsi kohtaan (1. Piet. 4,8; Ef. 4,32). Hyväntekeväisyys on side, joka yhdistää teidät. Ihmisolennot, joilla on paatunut sydän, toimivat rakkautta vastaan ​​aiheuttaakseen jakautumista, jota Paholainen tällä hetkellä lietsoi Kristuksen mystistä ruumista vastaan.

Teidän tulee rukoilla, teidän on täytettävä rukous, teidän tulee toteuttaa Kuninkaamme ja Herramme lapsia toimimalla Kristuksen tavalla.

Niin jumalallisen Lunastajan lapsina jatkakaa ilman pelkoa, luottavaisin mielin ja uskoen, että kun olette jumalallisen tahdon tekijöitä, saatte palkkionne.

Suojelen sinua jumalallisella käskyllä, siunaan sinua miekallani.

USKO, USKO, USKO.

Pyhä arkkienkeli Mikael

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

TERVE MARIA PUHTAIN, SYNTITÖN SIIN

LUZ DE MARIAN KOMMENTIT

Veljet ja sisaret:

Ykseydessä, johon usko kaikkein pyhimpään kolminaisuuteen ja siunattuun äitiimme johdattaa meidät, arvostamme edelleen jokaista kutsua, joka tasoittaa meille tietä, jotta kulkiessamme sitä pitkin se ei olisi enää raskas. , mutta jotta voisimme tuntea olevansa mukana Pyhä arkkienkeli Mikael ja hänen legioonansa sekä rakas suojelusenkelimme, matkakumppanimme.

Muistakaamme suurella varmuudella hyvin selvästi, että jumalallinen valo pysyy jokaisen edessämme, jotta meidät siunattaisiin Kristuksen ja siunatun äitimme kautta.

Pyhä arkkienkeli Mikael, uskon ja rakkauden voimalla Isän taloa kohtaan, ilmoittaa meille, että jokaisen meistä hengellinen valmistautuminen alkaa katsomalla itseämme sisäänpäin. Tätä varten pyytäkäämme Pyhältä Hengeltä nöyryyttä nähdäksemme itsemme sellaisina kuin olemme. Silloin meillä on enemmän selvyyttä siitä polusta, jota on seurattava etsiessämme Kristusta ja Siunattua äitiämme.

Ihmisluomus ei kohtaa Kristusta korkeuksissa, vaan murtuneen ja nöyrtyneen sydämen nöyryydessä. Ylpeys ei ole paras neuvonantaja, vaan nöyryys, joka saa ihmisen kumartamaan Jumalan edessä ja julistamaan, että Jumala on Kaikkivaltias ja että ilman Jumalaa emme ole mitään.

Aamen

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.