Luz de Maria, 4 Ianuarie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
DAT LUZ DE MARIEI
4 IANUARIE 2023

Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


Vin la voi trimis de Preasfânta Treime.


VĂ CHEM SĂ CONTINUAȚI ÎN MUNCA GREA A SCHIMBĂRII ÎNFĂPTUIRII ȘI ACȚIUNII PERSONALE.


Vine momentul în care pe măsură ce avansează îndeplinirea evenimentelor, se va divide de la sine grâul de neghină. (Mt 13, 24-26)


Răul ispitește continuu creaturile umane, pe toate: unele cad și altele perseverează rezistând cu o Credință fermă, matură și conștientă, fără a pierde speranța în convertirea celor care se găsesc în stare de păcat. Legiunile Mele Cerești mențin o supraveghere constantă în apărare a sufletelor.


Se găsesc înaintea răului, care prin medii tehnologice rău angajate, va uimi creatura umană, creând imagini în cer pentru a vă confuza și așa să vă ducă pe calea contrară celei care este Voința Divină.


VĂ CONVOC SĂ CONTINUAȚI „FERMI ÎN CREDINȚĂ”, FĂRĂ A PERMITE CA SĂ PĂLEASCĂ CREDINȚA.


Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, Mânia Divină se revarsă asupra Pământului înainte la atâta păcat, perversiune și concupiscență.


Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, seismele vor continua biciuind puternic pământul, rugați-vă pentru Japonia.


Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, modernismele infiltrate înăuntrul Bisericii doresc să scoată pe Stăpânul Turmei din propria Lui Biserică.


Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, diavolul atacă Biserica dinăuntrul Ei, provocând confuzie.


Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă fără încetare, apărați Credința de Mâna Reginei și Mamei Noastre, înaintea confuziei care crește în Biserică.


COPII AI LUI DUMNEZEU, FĂRĂ A VĂ DEZBINA, TRĂIȚI CREDINȚA CU FERMITATE, NU FIȚI PERSECUTORI AI FRAȚILOR VOȘTRI. (Gal 5, 15)


Omenirea va uita de cei care suferă din cauza războiului și războiul se va extinde pe Pământ lăsând în trecerea lui distrugere, suferință și durere.


Să aveți în vedere că diavolul dirijează pe cei care controlează omul. Din nou veți trăi în căminele voastre, mențineți pacea.


INTRAȚI ÎN MOMENTUL HAOTIC PENTRU TOATĂ OMENIREA. Foametea se apropie și împreună cu ea, plăgile de rozătoare ajung la orașe. Fără a intra în panică, mențineți-vă siguri de faptul că nu sunteți singuri.


FIȚI CREATURI DE CREDINȚĂ, SPERANȚĂ ȘI CARITATE.


Continuați atenți la avansarea războiului între națiuni și înaintea războiului spiritual.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, mențineți-vă în creștere spirituală, dați-I mâna Reginei și Mamei Noastre.


MENȚINEȚI-VĂ ÎN ALTERTĂ SPIRITUALĂ.


Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail ne dă o viziune foarte amplă despre panorama pe care omenirea se vede înfruntând-o cu întoarcerea la Casa Paternă a celui care menținea Biserica cu rugăciunea lui și cu liniștea lui: preaiubitul nostru, Benedict XVI și rugăm Voința Divină ca el să continue mijlocind pentru noi.


Înaintea acestei plecări, se deschide panorama revelațiilor Preasfintei noastre Mamă, care trebuie să se îndeplinească în Voința Divină. Aceasta ne duce, fraților, să dublăm rugăciunea, să fim mai mult ai Lui Dumnezeu, să ne menținem atenți, întrucât cel care oprea apariția anticristului, s-a întors la Casa Tatălui.


Sunt momente puternice cele pe care le înfruntăm și numai cu Iubirea Lui Cristos și a Preasfintei noastre Mamă în inima noastră, reușim să ne menținem în fraternitate înăuntrul Bisericii.


Să ne rugăm fără a uita că rugăciunea nu este o rutină, nici ceva memorat, dar să ne rugăm cu inima.


Amin.

_______________________________________________________________


This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.