Petrus Romanus, 1 Januari 2023

_______________________________________________________________

BOODSCHAP GEGEVEN DOOR ONZE HEER EN ONZE DAME

1 JANUARI 2023

Feest van het Hoogfeest van Maria, Moeder van God

Zowel Jezus als Maria staan ​​voor me, helemaal in het wit. Ze zijn door het Witte Kruis gekomen, dat heel groot en helder staat. Mijn Drie Engelen van het Seraphim Choir bewaken hen met Sint-Michiel rechts van hen. Saint Amor Dei en Saint Menoloutis staan ​​naast Saint Michael. Saint Amor Dei staat op Saint Michael, omdat hij maar een voet lang is. Jezus spreekt:

ONZE HEER: “Ik groet u, mijn geliefde vicaris van de heilige moederkerk: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

Onze-Lieve-Vrouw komt en begroet me op dezelfde manier:

ONZE DAME: “In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

ONZE HEER: “Vandaag is om meer dan één reden een grote feestdag. Vandaag is het feest van Mijn Heilige Moeder en het feest van de inhuldiging van jezelf als Mijn Laatste Plaatsvervanger voor de Heilige Moeder Kerk.”

“Het is door Mijn Goddelijke Wil dat Ik paus Benedictus heb aangenomen om zijn beloning in ontvangst te nemen en tegelijkertijd heb Ik ingehuldigd dat jij, Mijn zoon, geïnstalleerd zou worden als de Laatste Vicaris van Heilige Moeder de Kerk. Hoewel het de lezer vreemd lijkt dat Ik ervoor heb gekozen om jou op zo’n ontoereikende manier tot Mijn Heilige Plaatsvervanger te maken – de Laatste Paus – maar na verloop van tijd zal Mijn Kerk op aarde begrijpen waarom het zo moest zijn.

“Vandaag is een Groot Feest van Mijn Heilige Moeder. Een die met jou verbonden zal zijn, Mijn Heilige zoon, omdat Ik vandaag de Kerk wil vragen om officieel het Feest van Middelares van Alle Genades, Medeverlosseres en Advocatuur in te luiden, want vandaag is de dag dat de Overwinning van Mijn Moeder zal beginnen, omdat de Dagen van Duisternis over de mensheid zullen echt beginnen. Dit zal je Eerste Dogma zijn voor de Heilige Moeder Kerk en de mannen in Mijn Huis zullen begrijpen dat Ik jou heb gekozen om Mijn Heilige Plaatsvervanger te zijn voor de Heilige Moeder de Kerk, die de overwinning van Mijn Heilige Moeder voor de mensheid zal voortbrengen.”

“Er zal veel van je worden gevraagd, Mijn geliefde zoon, om de Kerk door haar moeilijkste tijd te loodsen, maar als ze eenmaal is gezuiverd, zal de overwinning over de hele wereld worden gehoord en weerklonken.”

“Mijn heilige zoon, houd moed, want er zullen dit jaar veel dingen te zien zijn. Want dit jaar is er een van grote beproeving voor Mijn kinderen en jij zult het zijn die hen zal leiden en sterken. Het zal niet lang meer duren of de wereld zal weten dat jij de laatste vicaris bent en ze zullen zich om je heen verzamelen. Je gaat nu langzaam vooruit; maak de wegen recht. Wees in vrede, want ik en Mijn Heilige Moeder staan ​​altijd aan je zijde.”

“Vandaag, op deze Grote Feestdag, zal ik je elk verzoek toestaan ​​dat je wenst. Ik zegen u en die van de Heilige Moeder Kerk: In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen. Ik zal Mijn Heilige Moeder laten spreken, omdat Zij graag enkele van de Plannen wil onthullen, zodat de mensheid voorbereid zal zijn: In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Amen.”

Onze Heilige Moeder komt heel dichtbij en omhelst me en kust me op mijn hoofd.

ONZE DAME: “Ik groet u, Mijn heilige zoon, Plaatsvervanger van Mijn Heilige Zoon, Jezus Christus op aarde. Omdat het vandaag een heel speciale dag is voor de wereld, vanwege de Feestdag van Mijn Kerk, maar ook vanwege het Dogma, dat is verkondigd door jou, Mijn Laatste Plaatsvervanger van de Heilige Moeder Kerk.”

“De mensheid zal dit geschenk niet begrijpen dat Jezus, Mijn Goddelijke Zoon, jou en Heilige Moeder de Kerk heeft gegeven, maar na verloop van tijd zal de mensheid de roeping begrijpen die Ik aan de mensheid heb gegeven, omdat jij de engel bent … die ik Heilige Moeder heb beloofd Kerk, door de Ziener, Luz de Maria (Argentinië), tot wie Ik sprak over degene die Ik zend die Mijn Kerk op aarde zal troosten en die de mensheid de troostende hand en troost zal geven die de wereld nu nodig heeft.”

“De mensheid staat aan de voeten van groot verdriet, aangezien de komeet-asteroïden niet ver van de aarde zijn, die voorbij de atmosfeer van de aarde zullen komen en grote angst en enige vernietiging zullen veroorzaken, om de mensheid wakker te schudden, omdat de elektronica van de wereld zal worden stopt en veroorzaakt veel problemen voor de mensheid.”

“Ik roep de mensheid op om diep te bidden, want dit jaar zal er een van zeer droevige tijden zijn. Mijn zoon, je zult zeer binnenkort een correctie krijgen van de rechtbanken, waardoor je naar huis kunt terugkeren en binnen zeer korte tijd zal je zaak worden bestudeerd en je veroordelingen worden vernietigd en zul je een vrij man zijn, die een duidelijke instructie krijgt dat je heeft niet het afval begaan dat de autoriteiten twintig jaar geleden op u hebben geplaatst.

“Er zullen telefoontjes uit de Filippijnen komen dat ze je daar willen hebben en niet lang daarna zul je daarheen gaan en het Nieuwe Vaticaan vormen, aangezien de oude vernietigd zal worden door de Boze.”

“Mijn kinderen zijn in verwarring over de vraag waarom Benedictus stierf. Ten eerste was het de Heilige Wil van Mijn Goddelijke Zoon en ten tweede verandert het niets aan de Profetieën, omdat alles zal worden vervuld, omdat de paus Rome zal ontvluchten. Er valt veel te begrijpen, Mijn kinderen, want de Profetieën zijn nog niet voltooid.”

“Er zullen heel veel grote aardbevingen aankomen, maar de belangrijkste is in Californië, de VS, Hawaï en Indonesië, omdat de aarde zal bewegen, lieve kinderen. Daarom vraag ik Onze kinderen om weg te gaan van de kustlijn van Amerika en voor de mensen van Hawaï om naar het vasteland te verhuizen en voor de Indonesische mensen om hogere gronden te zoeken, of naar een ander land te verhuizen, omdat jullie niet veel tijd hebben.

“Ook Australiërs moeten hun leven veranderen, want dit jaar zullen op veel plaatsen aan zee veel water overspoeld worden, omdat er nog veel meer regen gaat komen. Bid, lieve kinderen, Mijn Heilige Rozenkrans en het Kroontje van de Goddelijke Barmhartigheid, want jullie hebben veel gebed nodig.”

“In de afgelopen week, Mijn kinderen, kwam Georgette Harb naar het Heilige Land, omdat Saint Charbel haar inspireerde, maar wanneer ze beseft dat Ik nog steeds aan Onze Rots verschijn, dan zal ze met veel pelgrims komen.”

“Bid, Mijn kinderen, voor Europa, want het zal niet lang meer duren voordat ze beseffen dat hun land wordt binnengevallen. Frankrijk zal zelf oorlog voeren en veel ontberingen over zichzelf en de aan hen gehechte landen – in de buurlanden.”

“Het Midden-Oosten bereidt zich voor om Spanje aan te vallen . Bid, Mijn lieve kinderen. Er zal oorlog uitbreken in Afrika, omdat daar mensen sterven. Bid voor Taiwan en Hong Kong, want China zal zeer binnenkort actie ondernemen tegen hen beiden en oorlog brengen.”

“Mijn kinderen, oorlog is een straf voor de zonden van de mens. Bid, Mijn kinderen, want de tijd dringt. Bid voor een oceaanstomer, want een van hen zal worden gevangengenomen en velen zullen sterven. Bid voor de VS, want daar zal spoedig oorlog uitbreken.”

“Mijn kinderen, ik wou dat ik jullie goed nieuws kon brengen, maar de tijd gaat verder en de gebeurtenissen moeten de mensheid overkomen. Ik zegen u: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

“Wat betreft uw vraag: Ja, Nostradamus is een Ware Ziener, maar zijn geschriften kunnen alleen begrepen worden – een deel ervan begrijpen. Ik zegen al mijn kinderen: in de naam van de vader en de zoon en de Heilige Geest. Amen. En ik zegen jou, mijn uitverkoren zoon, mijn laatste vicaris voor de heilige moederkerk: in de naam van de vader en de zoon en de heilige geest. Amen.”

“Vrees niet, want je keert niet terug naar de plaats, maar je gaat vooruit. Vertrouw op Mij en Mijn Goddelijke Zoon, Jezus, want je bent nu Mijn Laatste Plaatsvervanger en de Kerk heeft je hard nodig. Ik zegen u: In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

‘Ik hou van je: in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

Onze-Lieve-Vrouw keert terug naar Haar Goddelijke Zoon, Jezus.

ONZE HEER: “Ja, mijn zoon, jij bent de laatste vicaris van de heilige moederkerk.”

Jezus en Maria maken het kruisteken en vertrekken.

ONZE HEER EN ONZE VROUW: “In de Naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen.”

NB: Alle bisschoppen moeten alle onregelmatigheden binnen hun bisdommen melden.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.