Luz de Maria, 27 Ianuarie 2023

________________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
27 IANUARIE 2023

Iubiți copii ai Inimii Mele,


SUNTEȚI BINECUVÂNTAȚI DE MINE!


Ca Mamă, nu doresc să se piardă nici unul, doresc să vă conduc înaintea Fiului Meu Divin.


Vin să vă chem pentru ca să vă mențineți atenți înaintea schimbărilor plănuite de cei puternici, pentru ca toată omenirea să meargă la unison, repezindu-se în abis.


SCHIMBĂRILE DEFINITIVE VIN PENTRU TOATĂ OMENIREA, ACEASTA ESTE PERIOADA ÎN CARE COPIII MEI TREBUIE SĂ SE PREGĂTEASCĂ.


Sunteți din nou trimiși să lucrați din cămine; și cad activitățile necesare pentru supraviețuirea popoarelor…


Forțele răului izbucnesc împotriva voastră, drept pentru care v-am chemat să vă întăriți spiritual înaintea evenimentelor atât de puternice ca cele pe care le veți înfrunta. Unii dintre copiii Mei se vor întoarce la Fiul Meu.


Copii iubiți, asuprirea pe care o veți înfrunta, veți reuși să o învingeți prin credința fermă. Este datoria fiecăruia să sporească credința, deși așteptarea a fost lungă, prin Milostivire Divină (I Cor 16, 13).


Copii, consecințele luptelor actuale se extind, unindu-se mai multe țări; și luptele ajung ca umana creatură să ia decizia funestă a folosirii energiei nucleare. DEVASTAREA NU V-O IMAGINAȚI! NEVINOVAȚII VOR SUFERI ȘI SFÂNTUL MIHAIL ȘI LEGIUNILE LUI ÎI VOR DUCE CU EI.


Toată omenirea va încerca amărăciunea progreselor tehnologiei rău angajate. Momentul este de suferință, atâtea almanahuri au trecut pentru creatura umană la așteptarea îndeplinirii revelațiilor Mele. A VENIT TIMPUL!


Apelurile vor ajunge să se oprească, nu pentru că Voința Divină o decretă, dar pentru că nu vor avea mijloacele pentru a le face să ajungă la omenire. Vă invit să le aveți pe hârtie.


Soarele continuă afectând pământul și omul nu observă alterațiile din nucleul pământului.


NU VĂ TEMEȚI, COPII, ACEASTĂ REGINĂ ȘI MAMĂ A ULTIMELOR TIMPURI VĂ VEGHEAZĂ CONSTANT.


Iubiți ai Fiului Meu,


Păstrați un crucifix.
Păstrați o imagine a Mea în ipostaza pe care fiecare o dorește.
Păstrați cărți de rugăciune.


Cine nu are lumânări care au fost binecuvântate în ziua prezentării Fiului Meu la templu, în care în același timp se sărbătorește ipostaza Mea „Doamna noastră de la Candelaria”, duceți-le să le binecuvântați. Nu pentru că deja sunt cele trei zile de întuneric, dar pentru că primiți o binecuvântare specială pentru clipele necesare.


COPIII MEI, ÎNMAGAZINAȚI MIERE ȘI SEMINȚE, PRECUM MIGDALE, NUCI, ALUNE DE PĂDURE SAU ARAHIDE ȘI ALIMENTE.


Copii, natura se face prezentă cu mai mare forță; creatura umană nu se va simți sigură în nici o parte.


Biserica Fiului Meu se găsește bolnavă din lipsă de iubire față de Fiul Meu. Voința Divină se va îndeplini în Biserică, nu fără ca înainte să o purifice, după mari încercări.


Voi, copii fideli, mențineți-vă în credință, nu veți fi abandonați. Fiul Meu Divin va predomina, Sfânta Euharistie va rămâne mereu.


Preaiubiți copii, se apropie de Pământ un corp ceresc; se face simțit pe Pământ alterându-l. Nu vă temeți, Mă mențin vigilentă înaintea lui, fiți prevăzători. Sfântul Arhanghel Mihail și Legiunile Lui sunt cei care vă apără în acest moment.


Iubiți copii ai Fiului Meu Divin, diavolul menține în vizorul lui distrugerea familiilor.


Rugați-vă Sfântul Rozariu în cămine, dacă trebuie să vă rugați singuri, rugați-vă singuri în cămin. Esențialul este să vă rugați cu inima.


Fiți creaturi de bine, fiți copii iubitori ai Fiului Meu Divin și reparați pentru cei care vă ofensează.


Rugați-vă pentru cei care nu se roagă și lovesc împotriva Bisericii Fiului Meu.


Continuați în cale, nu vă opriți în acest moment și fiți fideli Fiului Meu Divin.


Primiți binecuvântarea Mea, în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


TRĂIȚI PURIFICAREA ȘI NATURA SE GĂSEȘTE CONVULSĂ. Elementele se agită primind unele erupții solare ce alterează magnetismul Pământului, favorizând ca să se vadă vătămate comunicațiile și faliile tectonice se activează. Corpul uman se alterează primind ceea ce nu este normal pentru ca organismul vostru să asimileze.” Domnul nostru, Isus Cristos, 18 ianuarie 2022


„Nucleul Pământului este afectat înaintea magnetismului unui corp ceresc care se apropie de Pământ. Europa va trece acest moment cu ninsori extreme și friguri nesimțite cu anterioritate. America va trăi o schimbare în clima ei, temperaturile vor coborî și vor simți frig, dar nu extrem.” Sfântul Arhanghel Mihail, 16 decembrie 2022


„Animalele care locuiesc Pământul pierd simțul orientării, se năpustesc spre suprafață înaintea cutremuratului Pământului în măruntaiele sale, și omul lasă să treacă totul fără nici o clipă de reflexie.” Sfânta Fecioară Maria, 29 martie 2022

________________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.