Luz de Maria, 2 Februarie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
2 FEBRUARIE 2023

Iubiți copii,


Binecuvântarea Mea rămâne în fiecare dintre voi, înflorește în cei care se dispun să trăiască în Voința Mea. (Dt 28, 1-2)


În cei care permit ca eul lor uman să predomine cu toate mizeriile lui și adoptând noutăți care nu-Mi aparțin, nici nu sunt Voința Mea, binecuvântarea Mea nu dă roade, până când nu se convertesc. (Dt 27)


CÂT MĂ DOARE CÂND MĂ ARUNCAȚI DEPARTE DIN VIAȚA VOASTRĂ PENTRU A VĂ ALĂTURA RÂNDURILOR RĂULUI!


Confuzia este promovată de anticristul care se mișcă în Europa, sprijinit de cei puternici, conducându-i spre masonerie.


Mergeți în mijlocul a mari capcane pe care le-au pus emisarii anticristului și voi nu le vedeți. Continuați viața fără a gândi la ceea ce se menține asupra omenirii, și veți fi surprinși, veți fi surprinși…


Vă găsiți într-un moment crucial ca parte a istoriei creștinătății, din care veți ieși șlefuiți precum pietrele prețioase.


Copii, priviți cu atenție semnele timpului și găsiți Iubirea Mea, înăuntrul fiecărui Cuvânt ieșit din Gura Mea.


VĂ IUBESC, COPII. FIȚI SUPUȘI CHEMĂRILOR MELE.


Medicamentele pe care le-ați primit din Casa Mea pentru bolile pe care le veți înfrunta, folosiți-le numai cum v-am indicat.


Omenirea este condusă să se schimbe total. CURSUL DE URMAT ESTE MARCAT DE PUTEREA PĂMÂNTEASCĂ, DIN ACEST MOMENT…


Trăiți războiul și cu pași mari, se generalizează.


Vă invit să meditați în cum ați înfăptuit și acționat pe durata vieții.


Doresc ca să vă pregătiți în prealabil, înainte de a începe postul Paștelui, deoarece trebuie ca acesta să fie diferit, special, precum propunerea unei convertiri adevărate și începeți-l cu onestitate, privind opreliștile pe care le posedați, atitudinile care vă duc să fiți piatră de poticnire pentru frații voștri și pentru voi înșivă, priviți moliciunea cu care cădeți în păcat, priviți ușurința cu care spuneți „nu” celor care au nevoie de voi, priviți-vă pe dinăuntru în atitudinile voastre, preponderența pe care o mențineți înaintea fraților voștri (I Cor 10, 32-33). COPII, NU AM NEVOIE DE MARI INTELECTUALI, DAR DE CREATURI UMILE, CARE ÎMI PERMIT SĂ LE MODELEZ.


TRĂIȚI MOMENTE APĂSĂTOARE! În înalt veți privi fenomene pe care nu le-ați privit, provenite din spațiu; acestea apar de la un meteorit care se apropie de Pământ, forța lui provoacă mișcarea elementelor în spațiu, provocând fenomene noi pentru omenire.


Copii iubiți, VĂ PRIVESC PREGĂTINDU-VĂ PENTRU A MERGE LA LUPTĂ, CUM VĂ PREGĂTIȚI PENTRU O PETRECERE, în mijlocul unei nesăbuințe nemăsurate, dați scuze care provoacă rușine pentru a duce la capăt planul pe care vi l-ați propus…


Nu vă vorbesc numai de țările cele mai menționate în ultima vreme, dar de țările care au rămas într-un război constant încă din timpuri străvechi.


A VENIT MOMENTUL ÎN CARE MÂNIA VA LUA PE COPIII MEI ȘI ÎI VA DUCE LA O ÎNFRUNTARE SÂNGEROASĂ. DIVERSE ȚĂRI VOR ÎNFRUNTA RĂZBOIUL. DUREREA MEA ESTE PROFUNDĂ!


Rugați-vă, copii, rugați-vă, din Biserica Mea iese vestea care va cutremura omenirea!


Rugați-vă, copii, rugați-vă, războiul ia forță, răul vă aprovizionează cu necesarul.


Rugați-vă, copii, rugați-vă, Pământul se cutremură cu forță, nucleul rămânând aproape fără mișcare.


Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Statele Unite, mai multe state se cutremură.


Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Mexic, se cutremură cu putere.


Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Finlanda, solul ei se cutremură.


ESTE NECESAR PENTRU VOI SĂ PĂSTRAȚI CU GRIJĂ LUMÂNĂRILE BINECUVÂNTATE DIN 2 FEBRUARIE, NU VĂ VOR SERVI NUMAI PENTRU ZILELE DE ÎNTUNERIC, DAR PENTRU ÎNTUNERICUL CARE VA FI ÎNAINTE.


Rugați-vă Sfântul Rozariu, rugați-vă cu inima.


Luați cunoștință despre ceea ce vă vorbesc, nu pentru a vă speria, dar pentru ca să schimbați în înfăptuirea și acțiunea voastră, pentru ca ipocrizia să nu fie o completare în voi. Lucrați pentru Împărăția Mea și în Împărăția Mea, Voința Mea este actorul și spectatorul.


Dorința Mea este ca să iubiți precum Eu vă iubesc (In 13, 34-35), să vă respectați unii pe alții; respectați instrumentele Mele, discernând, rămâneți cu binele.


Este urgent ca să vă înțelegeți și să trăiți în pace, înaintea venirii a atâtor schimbări care să găsesc la uși, provenite de la cei care dau ordine copiilor Mei.


Fiți umili, toți veți avea nevoie de toți, viața nu este un concurs.


IUBIȚII MEI, PRIMIȚI AJUTORUL MEU, NICIODATĂ NU VĂ ABANDONEZ, NICIODATĂ! VOI TRIMIT PE ÎNGERUL MEU DE PACE SĂ VĂ AJUTE, ÎN LOCURILE UNDE COPIII MEI SE REFUGIAZĂ.


Mama Mea care este Mama Iubirii, vă protejează.
Arhanghelii Mei vă protejează.
Îngerii Mei Păzitori vă însoțesc.


Vă iubesc, copii, vă binecuvântez.


DOMNUL VOSTRU ȘI DUMNEZEUL VOSTRU


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților, să ne amintim mereu:


„CEL CARE OPREȘTE „MISTERIUL NELEGIURII” VA ÎNCETA DE A FI UN IMPEDIMENT. Biserica Lui Cristos rămâne pustiită și omenirea suferă nedescrisul.
Puterea bestiei va locui în unele sanctuare actuale, profanarea va fi totală, copiii Lui Dumnezeu se vor întoarce la catacombe, ajunge pustiirea în centrul creștinătății, imaginile sunt schimbate cu idoli și Trupul și Sângele Domnului Nostru, Isus Cristos, ascuns.” Sfântul Arhanghel Mihail, 27 mai 2021


„Voi, fiind copiii Mei, nu sunteți creaturi limitate; ceea ce vă limitează este păcatul care vă înlănțuie dezordinilor și cauze ale păcatului. DE ACEEA DORESC SĂ VĂ ELIBERAȚI DE LANȚURILE ACELUI EGOISM UMAN ȘI SĂ PREDAȚI SIMȚURILE IUBIRII MELE ȘI CUSTODIEI MAMEI MELE, PENTRU CA ACEST ACT SĂ VĂ AJUTE SĂ TRĂIȚI CUM EU DORESC.” Domnul nostru, Isus Cristos, 29 septembrie 2016


„Mama Mea va lupta împotriva asupritorului rău al Poporului Meu și voi vă veți ruga, fiind continuu conștienți de faptul că trebuie să mergeți de Mâna Mea unde mergeți, pentru că fără Mine veți fi pradă a răului.” Domnul nostru, Isus Cristos, 2 martie 2013


„POPORUL MEU TREBUIE SĂ FIE PUTERNIC, SĂ REZISTE ȘI SĂ NU PIARDĂ CREDINȚA! Se vor arunca împotriva alor Mei și precum lupii îi vor urmări. Poporul Meu, fiți perseverenți și nu uitați că „EU SUNT CU VOI” (vezi Mt 28, 20). POPORUL MEU, ÎN CALAMITĂȚI, ÎN ATACURILE NATURII, ÎN PERSECUȚII, ÎN CALOMNII, ÎN INJURII ȘI CÂND VĂ ÎNDEPĂRTEAZĂ DE ANUMITE LOCURI, NU UITAȚI CĂ ”PREASFÂNTA NOASTRĂ TREIME ESTE CU VOI ȘI POPORUL MEU NU VA SUFERI PENTRU TOTDEAUNA.” Domnul nostru, Isus Cristos, 12 ianuarie 2020

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.