Luz de Maria, 25 Februarie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
DAT LUZ DE MARIEI
25 FEBRUARIE 2023

Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


VIN LA VOI DIN VOINȚĂ DIVINĂ, VIN CU LEGIUNILE MELE ÎNGEREȘTI.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, sunteți iubiți de Regele vostru, sunteți iubiți de Regina și Mama Noastră.


Vă chem să reflectați asupra faptelor și actelor voastre. A trăi în formă conștientă postul Paștelui este binecuvântare pentru sufletul creaturii.
Luptele interne continue persistă fiind declanșatorul între națiunile care posedă arme de distrugere masivă. Națiunile care posedă armament nuclear, posedă deplină cunoștință de răul pe care vor ajunge să-l cauzeze.


Mențineți pacea, fraternitatea cu aproapele vostru și fiți creaturi de rugăciune care caută să se mențină fuzionate cu Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, și cu Regina și Mama Noastră Preasfântă (Mt 6, 3-4; Lc 3, 11)


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Franța, suferă într-un mare fel din cauza focului deșeurilor.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, mențineți pacea în inimă în momentele puternice pentru omenire; momente unde pământul continuă să se miște puternic într-un loc sau în altul. Apa se târăște unde soarele arzător sufocă creaturile umane, cu toate acestea, soarele face ca să se producă mari incendii.


ALIMENTAȚI-VĂ SPIRITUAL, CREȘTEȚI ÎN CREDINȚĂ, RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Ecuador.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Argentina, capitala ei va fi cutremurată cu putere.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Peru și America Centrală, sunt cutremurate.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Mexic, este puternic cutremurat.


Rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, rugați-vă pentru Asia, suferă, este cutremurată și apa pătrunde.


Nu doriți să credeți, omiteți să cunoașteți apelurile Voinței Lui Dumnezeu și doriți numai ca să vi se spună despre Milostivirea Divină infinită!


Milostivirea Divină este infinită și numai Preasfânta Treime știe până unde o împlinește într-o creatură umană, fără a uita pe Regina și Mama Noastră, a Milostivirii Divine, mijlocitoare a întregii omeniri.


CEREȚI MILOSTIVIRE, dar schimbați-vă, copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, schimbați-vă în înfăptuire și acțiune, fiți creaturi de bine și de rugăciune pentru ca să nu decadă credința!


STRIGAȚI, pentru ca să vă uniți în rugăciune și în rugăciune veți avea încredere că nu sunteți neajutorați, dar sunteți păziți de Legiunile Mele Cerești. Regina și Mama Noastră, a Ultimelor Timpuri, vă menține în poala Ei maternă. Sunteți lumina Ochilor Lui Dumnezeu (Deut 32, 10)


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, nu vă temeți, mențineți-vă uniți Preasfintei Treimi și Reginei și Mamei Noastre, nu vă temeți…


În mijlocul pestei care se apropie de Pământ, rugați-vă cu inima și folosiți medicamentele pe care le-ați primit din Cer. După ce pesta pleacă și voi veți fi sănătoși.


În mijlocul foametei, Legiunile Mele vor aduce creaturii umane alimentul care potolește foamea. Nu vă temeți, Dumnezeu nu vă abandonează (Mt 14, 13-21)


Legiunile Mele se găsesc pregătite pentru a vă ajuta.


Casa Paternă se dă copiilor Ei, să aveți în vedere că binele este mai mare, cu toate că trăiți în mijlocul războiului. Binele este mai mare și veți trăi adevărate miracole.


Vă las în Pacea Divină. Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail și Legiunile Mele Îngerești


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Trăind aceste clipe, cu aer de război și evenimente ale naturii, să citim.


Priviţi păsările cerului: nu seamănă, nu seceră, nici nu adună în hambar, iar Tatăl vostru ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi mult mai [de preţ] decât ele? Cine dintre voi, oricât s-ar strădui, poate să adauge câtuşi de puţin la durata vieţii sale? Iar pentru îmbrăcăminte de ce vă străduiţi? Observaţi cum cresc crinii câmpului: nu trudesc şi nu ţes.”

(Matei 6, 26-28)


„VĂ CHEM SĂ FIȚI ADEVĂRAȚI, SĂ VĂ DĂRUIȚI DIN IUBIRE, DIN IUBIREA MEA, PENTRU ACEA IUBIRE CARE VĂ DISTINGE CA FII AI MEI.„ Domnul nostru, Isus Cristos, 20 martie 2020


„M-am găsit disprețuit și ascultând că Mă numiți Dumnezeul istoriei, al trecutului.
ÎNAINTEA ÎNDEPĂRTĂRII ATÂT DE PROFUNDE ÎN CARE TRĂIEȘTE OMUL, DE TOT CE MĂ REPREZINTĂ, AȚI LUAT ÎN MÂINILE VOASTRE INDIFERENȚA PENTRU A VĂ ÎNDEPĂRTA MAI MULT DE ÎNVĂȚĂTURILE MELE.” Domnul nostru, Isus Cristos, 21 martie 2016


„Copii, pregătiți-vă, convertiți-vă. Tot ce Fiul Meu și Această Mamă V-am anunțat, va avea loc într-o clipită. POSTUL PAȘTELUI ESTE TIMP DE ISPĂȘIRE, NU O UITAȚI. Nu vă terorizez, vă avertizez pentru ca să rămâneți treji, pentru ca să învingeți ispita.” Preasfânta Fecioară Maria, 3 martie 2010


„IUBITUL MEU POPOR, ȘIRETENIA RĂULUI VĂ DUCE SĂ DECĂDEȚI DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, ACEASTA ESTE LIPSĂ DE CREDINȚĂ ȘI ÎNCREDERE ÎN MINE. Nu uitați că în voi trebuie să predomine Credința, Speranța și Caritatea, binele și răul nu se pot amesteca.” Domnul nostru, Isus Cristos, 6 iunie 2018


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.