Antikrist og den nye verdensorden

_______________________________________________________________

Er Antikrist en antikristen person eller princip?

Antikrist beskriver Satans indsats mod Kristus, hans lære og kristne siden Kristi død. Den beskriver også en endetidshersker, som er besat af Satan, der handler i fuldstændig overensstemmelse med hans vilje og udøver sin magt for at fremme Satans formål. Alle individer, der følger Satan og handler efter hans vilje, er antikrister.

Hvornår vil Antikrist vise sig personligt?

Endetidens Antikrist vil dukke op umiddelbart efter kosmos katastrofen. Han vil få global indflydelse og magt gennem sit løfte om at yde hjælp, frelse og orden i denne tid med største nød og kaos. Dette svarer til målsætningen for strateger i Den Nye Verdensorden. . . fra kaos til orden.

Selv før endetidens katastrofe viser islam sig at være en manifestation af Satan gennem hans amokløb mod Gud, Jesus, Jehova og alle kristne. Satans forfølgelse gennem islam vil blive fortsat værre af Antikrist efter katastrofen og vil ramme alle troende.

Hvilke egenskaber og adfærd vil Antikrist udvise?

Han vil udvise attraktivt udseende, pomp, stærk vilje, veltalenhed og sofistikeret fortielse. Okkulte gaver og løfter om materielt velvære modsiger Antikrists sande hensynsløse, ubarmhjertige og hensynsløse natur, hvilket tillader ham at vinde verdensmagt.

Hvordan vil Antikrist skjule sin sande natur?

Antikrist vil være en mester i fortielse, løgne, vildledning, bedrag og profitmageri. De okkulte gaver vil støtte ham. Han vil fremstå som en, der kan genoprette orden, en from, empatisk, en sand bærer af frelse, en hjælper og en frelser. Men takket være hans skønhed, hans arrogance, hans magtbegær, hans løgne, hans grådighed efter profit og hans okkulte evner, vil det være let at gennemskue.

Med hvilke midler vil Antikrist samle sine tilhængere?

Kaos og nød på grund af katastrofe, løfter fra Antikrist om genoprettelse af orden og en hurtig genopretning af jordiske goder og velstand; alle disse forhold er ideelle for Antikrist at vinde tilhængere over hele verden og dermed etablere sin Nye Verdensorden efter naturkatastrofen. Folkets åndelige blindhed og deres okkulte evner vil hjælpe dem i denne virksomhed.

Hvordan kan Satans handlinger inden for Antikrist genkendes?

Satan vil besidde Antikrist og indtager en position som modstander mod Kristus. Satan vil være i stand til at arbejde grundigt mod Kristus, hans lære, kristne og al tro og retfærdighed. Åndeligt blinde tilhængere af Antikrist vil ikke gennemskue Satans handlinger i Antikrist. Tilhængere vil støtte Satan og blive besat af ham og hans dæmoner. Troende kristne vil anerkende Satans besiddelse af Antikrist.

Hvordan vil folk betragte og dømme Antikrist?

Antikrists tilhængere vil adlyde ham blindt. De vil endda se Messias i ham, som vil bringe hjælp og frelse. De vil juble, tilbede og forgude ham, umiskendeligt praktisere afgudsdyrkelse.

Hvilken strategi vil han bruge mod de troende?

Under dække af den fromme frelsesbringer vil Antikrist udvide sit verdensherredømme i omkring 3 år med megen list og vold. Godtroende og naive kristne vil støtte ham. Så vil han gennemføre sine egentlige planer.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Dansk and tagged . Bookmark the permalink.