Boodschap van Aswoensdag 2023

_______________________________________________________________

BERICHT ONTVANGEN AS WOENSDAG

22 februari 2023

Het kruis is verschenen. St Peter en St Paul staan ​​aan weerszijden van het kruis en de zeven aartsengelen zijn boven het kruis. Het Kruis gaat open en een prachtig helder licht komt uit het Kruis en vormt een straat.

De Aartsengelen komen eraan en Sint-Michiel staat in het midden. De aartsengelen zijn drie aan elke kant. St. Peter en St. Paul komen naar voren en het kruis gaat open. Jezus en Maria komen door het kruis.

De Heilige Drie-eenheid – Vader en Heilige Geest zweven boven Jezus en Maria. Sint-Jozef is ook bij Onze-Lieve-Vrouw. Ze lijken gekleed te zijn in Hebreeuwse kleding. Ze komen naar voren. Jezus komt naar voren. In de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest +.

Jezus: “Ik groet al Mijn kinderen over de hele wereld.”

“Vandaag is een grote feestdag van twee van de grote apostelen van de heilige moederkerk – St. Peter en St. Paul.”

“Zoals je weet, zoals je voelt en zoals je ziet, gaat de mensheid steeds verder de duisternis in, vergetend wat de mensheid is, vergetend Mij, hun Schepper en Verlosser. Wat is het droevig om te zien dat veel kinderen die mij zijn vergeten en aan de kant hebben gezet, de wereld en haar verleidingen zoeken in plaats van mij en verlossing te zoeken.”

“De leiders van de wereld zijn onwetend over de echte waarheid, want wat de mensheid op televisie ziet, is slechts een deel van de waarheid, omdat het meeste ervan voor de mens verborgen is – en daarom gaat de mensheid verder op weg naar de afgrond.”

“Mijn kinderen, Mijn kinderen, wat moet ik de mensheid aandoen om hem uit zijn slaap te wekken? Ik en Mijn Allerheiligste Moeder en de engelen en heiligen hebben de wereld de afgelopen honderd jaar duizenden en duizenden boodschappen bezorgd – maar de mensheid is dwaas – hij zet de gaven van de hemel opzij en kiest die dingen die ze wegnemen van Ik – van de waarheid.

“Mijn kinderen, aangezien jullie niet naar Onze Stemmen willen luisteren, laten jullie Mij geen andere keuze dan de mensheid een verschrikkelijke Waarschuwing te sturen – een Waarschuwing die uit de Hemel zal komen – de Vuren uit de Hemel. En dit vuur zal de mensheid zuiveren en hopelijk de harten openen die zich hebben afgesloten voor Mijn Roeping.”

“Deze Waarschuwing zal door alle kinderen worden gezien. Het zal niet slechts in één land zijn, maar elke natie zal onder dit juk komen en door iedereen gezien worden. Dit komt dit jaar. Dit is slechts een van de kastijdingen voor de wereld, maar er zullen er nog veel meer zijn die vele naties van de aarde zullen bereiken. Er zullen vulkaanuitbarstingen en grote verstoringen zijn. Naties zullen geschokt zijn door de extremen van de kastijdingen die zullen komen.”

Europa zal in een oorlog worden meegesleurd en Azië ook. Ook Canada en ook Australië zullen onverwacht in oorlogsvoering worden getrokken omdat China vele naties zal binnenvallen vanwege hun grote leger van 200 miljoen mannen en vrouwen.”

“ Rusland zal ook de oorzaak zijn van de vernietiging van de mens, maar Rusland zal verrast zijn te horen dat China het zal aanvallen. De Europese naties moeten zich daarom langs de grenzen van de Russische natie voorbereiden. De landen die zullen worden aangevallen, zijn de landen die dichtbij zijn. Frankrijk zal geïmmobiliseerd worden, meer door zichzelf dan door landen die het aanvallen.”

“Revolutie zal Frankrijk treffen, en Mijn grote soldaat en Monarch zullen komen om de waarheid van de natie te verdedigen.”

“Bid, lieve kinderen, want het Midden-Oosten is klaar om op te laaien en het atoomwapen zal worden gebruikt. De mensheid gelooft dat deze wapens niet zullen worden gebruikt, maar Rusland en China hebben andere ontwerpen en Amerika zal worden binnengevallen door China en Rusland .

Californië zal zeer binnenkort in zee zinken en in korte tijd zullen veel mensen overlijden en tot hun oordeel komen omdat de mensheid is vergeten waarom ze zijn gemaakt. Het is zo triest Mijn lieve kinderen.”

Libanon zal opnieuw een land van conflict zijn, maar later zal St. Charbel die natie redden.”

“Bid, lieve kinderen, voor de Afrikaanse naties. Ook al zijn ze arm – maar ze zullen hun armen gebruiken om met elkaar te vechten.”

“Bid lieve kinderen voor Zuid-Amerika, want veel naties zijn Mij vergeten en zij zullen de prijs betalen.”

“Wat kan ik tegen onze kinderen zeggen? Mijn Vader in de Hemel en Onze Geest staan ​​te popelen om Onze kinderen te redden, en Mijn Allerheiligste Moeder die de Missie heeft en de wereld rondgaat, zal naar vele landen blijven gaan om onze kinderen te redden, maar Onze kinderen zijn Ons vergeten. Daarom smeek ik jullie, oh kinderen, neem de kralen van liefde van Mijn Allerheiligste Moeder op en bid ze vurig zodat er Barmhartigheid aan de mensheid zal worden geschonken.”

“Dit jaar is het jaar van de grote kastijding . Dit zal spoedig gebeuren, en hierna, als de mensheid in slaap blijft, zal de Grote Waarschuwing en tuchtiging naar de wereld komen.”

“Bid voor Franciscus, want hij wil naar Rusland gaan, maar er zijn valse bedoelingen. Hij heeft jullie gebeden nodig, lieve kinderen.”

“Ik hou van jullie Mijn lieve kinderen, en ik zegen jullie op deze feestdag. Vandaag is een heel belangrijke feestdag.”

“Ik hou van jullie, lieve kinderen, en ik zegen jullie en geef jullie kracht. Denk eraan om tijdens de vasten te bidden en Mijn Vader in de hemel om genade te vragen, zodat de Heilige Geest op de mensheid zal neerdalen en hen zal versterken.”

“Ik zegen jullie Mijn kinderen. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +.”

“Ik zegen jou. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +.”

Onze Heilige Moeder stapt naar voren. Ze ziet er mooi uit met een droevige glimlach.

Moeder van God: “Ik groet u. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +.”

“Zoals je weet, Mijn Goddelijke Heer, heeft Jezus Christus de mensheid de aanwijzingen gegeven die ze nodig hebben omdat de wereld verder de duisternis ingaat. De mensheid is hun God vergeten. Het is tijd dat de mensheid wakker wordt, want de Eeuwige Vader zal de mensheid met een schok wakker maken, zodat ze beseffen dat God God is.”

“Ik zal vandaag niet veel spreken omdat Mijn Zoon de mensheid heeft verteld wat nodig is. Dingen gaan heel drastisch veranderen.”

Zowel Jezus als Maria kijken om zich heen. Sint-Jozef is daar met de engelen en de aartsengelen.

“De tijd is erg kort voor de mensheid, daarom, Mijn kinderen, jullie moeten serieus nadenken over alles wat jullie doen en Wij houden heel veel van jullie. In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +.”

“Ga in Mijn Vrede.”

Zowel Jezus als Maria glijden terug naar het Heilig Kruis.

De engelen zongen terwijl Jezus en Maria en de Heilige Drie-eenheid terugkeren naar het Witte Kruis.

In de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest. Amen +.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Nederlands and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.