Tuhkakeskiviikon Viesti 2023

_______________________________________________________________

VIESTI SAADUT Tuhkakeskiviikon

22 helmikuuta 2023

Risti on ilmestynyt. Pyhä Pietari ja Paavali seisovat ristin kummallakin puolella ja seitsemän arkkienkeliä ovat ristin yläpuolella. Risti avautuu ja kaunis kirkas valo tulee ristiltä ja muodostaa kadun.

Arkkienkelit tulevat ja Pyhä Mikael on keskellä. Arkkienkeleitä on kolme kummallakin puolella. Pietari ja pyhä Paavali tulevat esiin ja risti avautuu. Jeesus ja Maria tulevat ristin kautta.

Siunattu kolminaisuus – Isä ja Pyhä Henki leijuvat Jeesuksen ja Marian yläpuolella. Pyhä Joosef on myös siunatun äitimme luona. He näyttävät olevan pukeutuneet heprealaisiin vaatteisiin. He tulevat eteen. Jeesus tulee eteen. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä +.

Jeesus: “Tervehdin kaikkia lapsiani kaikkialla maailmassa.”

“Tänään on Pyhän Äitikirkon kahden suuren apostolin – Pyhän Pietarin ja Paavalin – suuri juhlapäivä.

“Kuten tiedätte, kun tunnette ja kuten näette, ihmiskunta menee yhä syvemmälle pimeyteen unohtaen, mikä ihmiskunta on, unohtaen Minut, Luojansa ja Pelastajansa. Kuinka surullista onkaan nähdä monia lapsia, jotka ovat unohtaneet Minut ja laittaneet Minut syrjään, etsivät maailmaa ja sen kiusauksia sen sijaan, että etsivät Minua ja Pelastusta.”

“Maailman johtajat ovat tietämättömiä todellisesta totuudesta, koska se, mitä ihmiskunta näkee televisiossa, on vain osa totuutta, koska suurin osa siitä on piilossa ihmiseltä – ja siksi ihmiskunta jatkaa matkaansa kohti kuilua.”

“Lapseni, lapseni, mitä minun pitää tehdä ihmiskunnalle herättääkseni hänet unestaan? Minä ja Minun Pyhinä Äitini ja enkelit ja pyhät olemme toimittaneet maailmalle tuhansia ja tuhansia viestejä viimeisen sadan vuoden aikana – mutta ihmiskunta on tyhmä – hän jättää taivaan lahjat sivuun ja valitsee ne asiat, jotka vievät ne pois Minä – totuudesta.”

“Lapseni, koska ette kuuntele Ääniämme, ette jätä Minulle muuta vaihtoehtoa kuin lähettää ihmiskunnalle kauhea varoitus – varoitus, joka tulee taivaasta – tulet taivaasta. Ja tämä tuli puhdistaa ihmiskunnan ja toivottavasti avaa sydämet, jotka ovat sulkeneet kutsumukseni.”

“Kaikki lapset näkevät tämän varoituksen. Se ei tapahdu vain yhdessä maassa, vaan jokainen kansakunta joutuu tämän ikeen alle ja kaikki näkevät sen. Tämä tulee tänä vuonna. Tämä on vain yksi maailman rangaistuksia, mutta niitä tulee olemaan monia muita, jotka saavuttavat monet maan kansat. Tulee tulivuorenpurkauksia ja suuria häiriöitä. Kansakunnat järkytyvät tulevien rangaistusten äärimmäisyyksiin.”

Eurooppa vedetään sotaan ja niin myös Aasia. Myös Kanada ja Australia joutuvat yllättäen sodankäyntiin, koska Kiina hyökkää moniin kansakuntiin niiden suuren 200 miljoonan miehen ja naisen armeijan vuoksi.”

Venäjä tulee olemaan myös ihmisen tuhon syy, mutta Venäjä yllättyy kuullessaan Kiinan hyökkäävän sitä vastaan. Euroopan kansojen on siksi valmistauduttava Venäjän kansakunnan rajoilla. Maat, joihin hyökätään, ovat maat, jotka ovat lähellä. Ranska jää liikkumattomaksi, enemmän omasta itsestään kuin valtioista, jotka hyökkäävät sitä vastaan.

“Vallankumous iskee Ranskaan, ja minun suuri sotilaani ja hallitsijani tulevat puolustamaan kansakunnan totuutta.”

”Rukoilkaa rakkaat lapset, koska Lähi-itä on valmis syttymään ja atomiase tullaan käyttämään. Ihmiskunta uskoo, että näitä aseita ei käytetä, mutta Venäjällä ja Kiinalla on toinen malli, ja Kiina ja Venäjä hyökkäävät Amerikkaan.

Kalifornia uppoaa mereen hyvin pian ja pian monet ihmiset kuolevat ja tulevat tuomiolleen, koska ihmiskunta on unohtanut miksi heidät luotiin. Se on niin surullista, rakkaat lapseni.”

Libanon tulee olemaan kerran konfliktien maa, mutta myöhemmin St Charbel pelastaa sen kansan.”

“Rukoilkaa rakkaat lapset Afrikan kansojen puolesta. Vaikka he ovat köyhiä – mutta he käyttävät käsivarsiaan taistellakseen toisiaan vastaan.”

“Rukoilkaa rakkaat lapset Etelä-Amerikan puolesta, koska monet kansat ovat unohtaneet Minut ja he maksavat hinnan.”

“Mitä voin sanoa lapsillemme? Taivaallinen Isäni ja Henkemme on innokas pelastamaan lapsemme, ja kaikkein pyhin äitini, jolla on lähetystyö ja joka kulkee kaikkialla maailmassa, jatkaa matkaa moniin maihin pelastaakseen lapsiamme, mutta lapsemme ovat unohtaneet meidät. Sen vuoksi pyydän teitä, oi lapset, ottakaa pyhimmän äitini rakkauden helmet ja rukoilkaa niitä hartaasti, jotta ihmiskunnalle annettaisiin Armo.”

“Tämä vuosi on suuren kurituksen vuosi . Tämä tapahtuu pian, ja tämän jälkeen, jos ihmiskunta pysyy unessa, suuri varoitus ja rangaistus tulee maailmaan.”

“Rukoilkaa Franciscuksen puolesta, koska hän pyrkii menemään Venäjälle, mutta siellä on vääriä aikeita. Hän tarvitsee rukouksianne, rakkaat lapset.”

“Rakastan teitä, rakkaat lapseni, ja siunaan teitä tänä juhlapäivänä. Tänään on erittäin tärkeä juhlapäivä.”

“Rakastan teitä rakkaat lapset, ja siunaan teitä ja annan teille voimaa. Muista rukoilla paaston aikana ja pyytää taivaalliselta Isältäni armoa, jotta Pyhä Henki laskeutuisi ihmiskunnan päälle ja vahvistaisi heitä.”

“Siunaan teitä, lapseni. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.”

“Siunaan sinua. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.”

Pyhä äitimme astuu eteenpäin. Hän näyttää kauniilta surullisen hymyn kanssa.

Jumalanäiti: “Tervehdin sinua. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.”

”Kuten tiedät, jumalallinen Herrani, Jeesus Kristus on antanut ihmiskunnalle ohjeet, joita he tarvitsevat, koska maailma menee syvemmälle pimeyteen. Ihmiskunta on unohtanut jumalansa. Ihmiskunnan on aika herätä, koska Iankaikkinen Isä tulee herättämään ihmiskunnan shokissa, jotta he ymmärtäisivät, että Jumala on Jumala.”

”En puhu tänään paljoakaan, koska Poikani on kertonut ihmiskunnalle, mitä vaaditaan. Asiat tulevat muuttumaan hyvin radikaalisti.”

Sekä Jeesus että Maria katselevat ympärilleen. Pyhä Joosef on siellä enkelien ja arkkienkelien kanssa.

“Aika on ihmiskunnalle hyvin lyhyt, joten lapseni, teidän täytyy ajatella vakavasti kaikkea, mitä teette, ja Me rakastamme teitä kovasti. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.”

“Mene Minun Rauhassani.”

Sekä Jeesus että Maria liukuvat takaisin kohti Pyhää Ristiä.

Enkelit lauloivat, kun Jeesus ja Maria ja Pyhä kolminaisuus palasivat takaisin kohti Valkoista ristiä.

Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.