Luz de Maria, 22 Martie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
22 MARTIE 2023

Iubiți copii,


BINECUVÂNTAREA MEA ȘI MILOSTIVIREA MEA INFINITĂ RĂMÂN CU FIECARE DINTRE COPIII MEI.


Ca Tată iubitor, continui alertându-vă pentru ca să vă pregătiți înaintea de a fi prea târziu.


Copii iubiți,


În mijlocul lipsei de Credință a mare parte dintre copiii Mei, mulți se îndepărtează înaintea înclinațiilor rele, în special cele ale cărnii, cu care diavolul zădărnicește mintea copiilor Mei.


ÎN ACEST MOMENT ÎN CARE DUHUL MEU SFÂNT SE FACE PREZENT ÎN FORMĂ SPECIALĂ ÎN VOI PENTRU CA SĂ SALVAȚI SUFLETUL, VĂ CHEM SĂ VĂ PRIVIȚI PE DINĂUNTRU ȘI SĂ APUCAȚI CALEA SPRE MINE.


Sunt atâția cei care, confuzi, nu doresc să fie parte din Trupul Meu Mistic. Să aveți clar că „Eu sunt Păstorul vostru” (In 10, 11-16) de suflete și am chemat pe copiii Mei predilecți, pe preoții Mei, să fie păstori de suflete asemenea Mie, cu iubire, dar totodată cu corectitudine, fără a consimți păcatul.


Omenirea se găsește fracturată în toate aspectele. Deviza actuală a omului este: „să fiu mai popular și nu îndeplinitor al Poruncilor Lui Dumnezeu.”


Omenirea pierdută în avansările ei tehnologice, folosind știința pentru bine și totodată pentru a provoca răul unii altora, a pierdut calmul și a ajuns să cadă în delirul total, predând satanei înfăptuirea și acțiunea ei.


Anticristul merge pe Pământ și se mișcă dintr-o țară în alta, în acele țări care și-au propus aceleași idealuri, proiecte, ambiții, directive și norme, cele care vor duce să se îndeplinească din obligație.


COPIII MEI MERG ÎN MOD ACCELERAT SPRE SUFERINȚA DIN MÂINILE ANTICRISTULUI, CARE DOMINĂ ȘI DEJA DIRIJEAZĂ MARILE CORPORAȚII DIN LUME.


Anticristul merge prin Europa pregătind căderea Europei însăși în război. Ursul posedă mare putere pentru a duce omenirea la o stare de alarmă totală, începând chiar cu Europa.


Copiii Mei se mișcă cu baza în presupusa siguranță pe care o posedă în cele materiale. Acea mare siguranță care este economia, se îndreaptă fără ocoliri spre marea cădere. Economia mondială cade, copii, nu permiteți să fiți înșelați dacă vi se asigură avânt economic, nu o credeți!


Copii, pregătiți-vă cu ce poate fiecare. Aveți nevoie să posedați resurse pentru a achiziționa necesarul. CELOR CARE NU POT SĂ ACHIZIȚIONEZE NECESARUL, EU ÎNSUMI VOI TRIMITE MANA DIN CASA MEA, DAR COPIII MEI NU VOR PIERI. (In 6, 30-35)


Copii, puterea pe Pământ impune monede de metal și înlătură hârtia cu care în acest moment achiziționați necesarul pentru a supraviețui. Aceasta nu va fi adoptat în toate țările, dar da, în mare parte din ele.


CHEM OMENIREA SĂ SE MENȚINĂ RUGĂTOARE (Mt 26, 41) ÎN ACEASTĂ STARE DE UNIUNE FRATERNĂ ȘI ÎNFĂTUIREA ȘI ACȚIUNEA, AȘA ÎN ACEST MOMENT, ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU COPIII MEI.


Lupta pentru suflete se menține constant; bătălia spirituală este foarte puternică, de aceea înfăptuiți și acționați în bine. Creaturile egoiste, mândre, impunătoare și orgolioase vor suferi dându-și seama de faptul că sunt mai ignorante decât cei umili și simpli.


Războiul de mari proporții se dă influențat de puterea diavolului. Ursul acționează brusc provocând groază. Acvila zboară înalt cu arma ei secretă în gheare; nu e nevoie de mare desfășurare de avioane, ajunge unul și groaza face să fugă pe frații voștri, considerați de Acvilă potrivnicii voștri.


COPIII MEI, INIMA MEA SUFERĂ PENTRU ATÂTA SUFERINȚĂ SPRE CARE AVANSAȚI. ATÂȚIA CARE SE ALĂTURĂ ACESTUI RĂZBOI SĂLBATIC ȘI VOR PLÂNGE CĂ AU PERMIS-O!


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca puterea pământească să nu tragă pe frații voștri.


Rugați-vă, copiii Mei, vine marea zguduire din cauza seismelor puternice de mare intensitate.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca omul să nu dispere când vine foamea, dar rugați-vă pentru ca îngerii Mei să vă aprovizioneze de hrana care vă va sătura.


Copiii Mei, Mama Mea v-a chemat să aveți struguri binecuvântați, sunt necesari pentru ca să potoliți foamea.


Casa Mea a revelat plante cu care vă veți elibera de boli, luați-o cu seriozitate și mulțumire. Preveniți-vă înainte ca boala care deja se prezintă și în dezvoltarea ei va ataca pielea.


COPIII MEI, CREATURI DE BINE, RUGAȚI-VĂ ȘI MENȚINEȚI-VĂ ÎN LINIȘTE PENTRU CA SĂ ÎMPĂCIUIȚI MINTEA ȘI ASTFEL SĂ FIȚI BINECUVÂNTARE PENTRU FRAȚII VOȘTRI, PUNÂND ÎN PRACTICĂ CEEA CE PREDICAȚI.


În mijlocul răului care avansează în atâtea inimi, binele este lumină și lumina niciodată nu va fi umbrită de întuneric, niciodată.


În mijlocul deșertului care arde, Eu, Domnul vostru și Dumnezeul vostru, voi aduce apă cristalină care nu numai potolește setea, dar care vindecă inimi împietrite. (In 4, 13-14)


În mijlocul persecutorilor voștri, Eu, Domnul vostru și Dumnezeul vostru, vă voi elibera de ei.


ARMELE NU POT ÎMPOTRIVA LEGIUNILOR MELE CEREȘTI, CĂRORA LE-AM ÎNCREDINȚAT PROTECȚIA COPIILOR MEI.


De tot ce aveți nevoie este posibil dacă sunteți creaturi de bună mărturie și îndeplinitori ai Învățăturilor Mele, unind totul Credinței. „Căci după cum trupul fără duh este mort, la fel şi credinţa fără fapte este moartă.” (Iac 2, 26)


Vă binecuvântez, copiii Mei, vă iubesc cu Iubire Veșnică.


Al vostru, Isus


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Domnul nostru, Isus Cristos, ne protejează ca un Tată adevărat și ne iubește atât încât are grijă de noi în toate detaliile pentru ca să nu pierim.


Suntem privilegiați continuând fiind alertați de tot ce este și se va petrece. Liberul arbitru al omului aici va juca un mare protagonism, spunând: da, da, cred! Sau spunând: nu cred! Și așteaptă ca totul să se petreacă și poate va fi prea târziu.


Alertă, fraților! Alertă spirituală pentru a nu cădea și alerți în mijlocul de cât putem să ne aprovizionăm cu credință. Hrana nu se va termina dacă suntem pregătiți cu conștiință și dacă credem în ceea ce Cuvântul Divin ne-a promis:


„Eu, ca Tată a întregii omeniri, vă binecuvântez și așa cum astăzi v-am întrebat, unde este Poporul Meu?, așa astăzi de asemenea vă spun că vă binecuvântez pentru că ascultați chemările Mele. Dar, copii, sunt momente care pun presiune și am nevoie de o donare totală și necondiționată, o obediență totală și necondiționată.” Dumnezeul Tatăl, 2 februarie 2009


„Nu doresc să vă îngrozesc, dar să vă alertez. Pregătirea spirituală este prima dată și apoi pregătiți-vă cu alimente, după cum fiecare posedă înăuntrul posibilităților lui. Voi înmulți ceea ce posedă copiii Mei, mereu și când ceea ce achiziționează este în mod real ceea ce posibilitățile lor le-o permite.” Domnul nostru, Isus Cristos, 24 octombrie 2021


„Această bătălie este spirituală dar pe aceasta o va secunda războiul. Al treilea război mondial va fi cel mai mare flagel văzut vreodată. Și dacă Eu nu aș interveni în acest război care se apropie, omenirea ar fi dispărută, dar Eu voi salva Poporul Meu Sfânt și îl voi refugia în Inima Mea împreună cu Mama Mea pentru a înlătura dușmanul, care deja se manifestă în mijlocul omenirii fără ca omenirea să o fi detectat.”  Domnul nostru, Isus Cristos, 18 februarie 2015


„Acei copii ai Mei care rămân protejați sub protecția Mea și menținând credința în promisiunea Mântuirii dată de Mine celor care trăiesc în fidelitate, vor fi cei care în mijlocul puterii coborâtă din înalt, vor însoți pe Fiul Meu în a doua Lui venire, vor fi ei, rămășița sfântă, care reunită sub marele Păstor, vor privi cu jubileu între urale, triumful final al Bisericii adevărate.” Preasfânta Fecioară Maria, 13 mai 2013


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.