Luz de Maria, 2 Aprilie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
DUMINICA FLORIILOR 2 APRILIE 2023

Copii iubiți ai Inimii Mele Neprihănită, începând Săptămâna Mare, vă invit,


SĂ VĂ MENȚINEȚI UNIȚI FIULUI MEU DIVIN, PAS CU PAS, FIIND DISCIPOLII LUI FIDELI, TRĂIND ÎN SPIRIT CEA MAI MARE FUZIUNE CU FIUL MEU DIVIN, CA ȘI CUM ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ MARE AR FI ULTIMA ÎN PACE.


Fiți una cu Fiul Meu Divin, umpleți inima de iubire și fiți lumină pentru frații voștri în toată lumea. Această Săptămână Mare este de mare profit spiritual.


Trăiți momente de Har…
Trăiți momente de plinătate spirituală, dacă o doriți…
CĂIȚI-VĂ! Acesta este momentul drept, nu după, nu așteptați…


Înăuntrul a ceea ce trăiți vă bucurați de mare binecuvântare a infinitei compasiuni a Milostivirii Divine, hrăniți-vă din ea, fiți reflexii vii a acestei Milostiviri Divine infinite umplută de bine față de toată omenirea.


ÎN FORMĂ INDIVIDUALĂ PĂTRUNDEȚI ÎN INTERIORUL FIECĂRUIA ȘI TREBUIE SĂ CEREȚI SĂ FIȚI PECETLUIȚI DE MILOSTIVIREA DIVINĂ (In 6, 27; ef 1, 13-14; I Cor 1, 21-22) PENTRU CA ÎN VÂRFUL EVENIMENTELOR SĂ VĂ MENȚINEȚI FIDELI PREASFINTEI TREIMI ȘI SĂ PERMITEȚI CA ACEASTĂ MAMĂ SĂ VĂ CĂLĂUZEASCĂ.


Acum este momentul precis pentru ca să vă opriți în calea de păcat continu, de indiferență față de Fiul Meu Divin și de răzvrătire față de tot ce vă amintește că Dumnezeu există.


Spiritualitatea copiilor Mei este atât de săracă încât pe durata zilei trăiți într-un materialism constant care vă satisface și nu mai aveți nevoie de nimic, îndepărtându-vă continuu de sursa Milostivirii Divine a Fiului Meu. Când sursa se revarsă, cei însetați profită și beau din acea sursă și miracolele încep:


Cel neascultător este mai ascultător…
Cel nesăbuit este mai calculat…
Cel orgolios este mai umil…
Cel arogant devine mai modest…
Cel care nu crede se transformă și crede…


ACESTEA SUNT STRATEGIILE, CELE PE CARE LE CUNOSC CEI CARE TRĂIESC ÎN CÂMPUL PRACTICII ASUPRA PROPRIULUI LOR EGO UMAN.


Copii iubiți, Fiul Meu Divin pătrunde în clipa durerii; adevărata durere a celui care se donează fiind nevinovat pentru păcatele omenirii.


Copii iubiți, dați atenție:


Nu trebuie să vă neglijați, vă găsiți în pericolul celor care caută și apucă căi greșite. (Prov 4, 20-27)


Vă găsiți în pericol de a fi captivați de propriile voastre greșeli. Copiii Fiului Meu Divin pătrund în încercarea (Iac 1, 12-15) care va demonstra Credința personală înaintea neglijențelor de sine însuși și aderarea la fiul minciunii.


Natura continuă biciuind popoarele cu forța ei și ducând popoarele să sufere. Pământul tremură cu putere și apele mării se cutremură, fiind grav pentru țările de coastă. În această purificare, omenirea primește produsul actelor ei.


NU VĂ TEMEȚI, CASA PATERNĂ VĂ PROTEJEAZĂ. Vă mențin în Inima Mea Maternă.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Preasfânta noastră Mamă mi-a cerut să ne amintim următoarele mesaje date de Cer cu ani în urmă.


„Uniți-vă într-o inimă de rugăciune pe durata Săptămânii Mari.


Reparați pentru cei care nu voiesc să se apropie de Mine, Mă ofensează.


Reparați pentru cei care nu voiesc să se apropie de Mine, Mă disprețuiesc.


Reparați uitarea unora dintre frații voștri în această Săptămână Grozavă și nu uitați că dacă Cerul există, de asemenea există suferința pe care omul și-o făurește. Și a o nega ar fi un libertinaj complet al omului, pentru că mulți spun: „toți suntem salvați”, și da, sunteți salvați, Eu v-am salvat pe Crucea Mea, Eu am suferit pentru păcatele tuturora, dar cine nu se căiește, cine nu recunoaște păcatul lui, nu se bucură de Casa Mea și nu din cauza Mea, dar pentru că omul se pedepsește pe sine însuși cu liberul său arbitru.” Domnul nostru, Isus Cristos, aprilie 2009


„Săptămâna Mare nu are vreo semnificație anume pentru o mare parte din copiii Lui Dumnezeu. Este ceva uitat, o ocazie de a merge în vacanță și a intra în contact direct cu păcatul, este ocazia pentru distracție.


DACĂ AR MENȚINE CREATURA UMANĂ SĂNĂTATEA MENTALĂ, AR GĂSI ÎN ACEASTĂ COMEMORARE OCAZIA DE A PĂTRUNDE ÎN FIECARE MOMENT ÎN CARE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, A DEZVĂLUIT IUBIREA DUMNEZEIASCĂ PENTRU COPIII LUI. Această Iubire pe care omul o va plânge, că a uitat-o în momentul în care va intra în comuniune cu a lui conștiință și va avea în fața lui realitatea păcatelor sale.


SUBESTIMAREA VALORII PĂTIMIRII, A MORȚII ȘI A ÎNVIERII DOMNULUI ȘI REGELUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, CONTINUĂ SĂ TÂRASCĂ OMUL CĂTRE HECATOMBELE SPIRITUALE, OBIECTIVUL DIAVOLULUI.” Sfântul Arhanghel Mihail, 14 aprilie 2019


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.