Petrus Romanus, 23. Huhtikuuta 2023

_______________________________________________________________

Tervehdin sinua. Tänään tulen esittelemään sinulle ja Pyhälle Äitikirkolle uuteen juhlapäivään, jota kutsutaan:

JEESUS MESSIAS, KUNINGAIDEN KUNINGAS, POLKU KOHTI UUTTA PYHÄÄ AIKAA.

Ja siunaan sitä. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +.

Minä annan jokaiselle sielulle, joka kuolee 48 tunnin sisällä, Pelastuksen. Ja niille, jotka menevät Kiirastuliin, lupaan nopean vapautuksen niille, joiden on puhdistettava sielunsa – ja kaikille sikiöityneille vauvoille, pääsy taivaaseen ollakseen Enkelikuorossa. Ja he auttavat niitä äitejä, jotka hylkäävät heidät. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen +

Tiedän, että se on ollut vaikeaa sinulle ja monille lapsillemme, koska te kannatte maailman rasitusta, koska te olette sieluja, jotka hyvittävät sieluja, jotka ovat lähteneet Jumalan puolelta, ja niille sieluille, jotka ovat seuranneet maallista tietä, mutta unohtamatta pyhän tahtoni, joka on pelastaa koko ihmiskunta.

Tänään tulen kaikkien lasteni paavina Pyhän Äitikirkon viimeisen paavin valossa. Lapseni kun katselen ympäri maailmaa, näen ihmiskunnan suuressa pimeydessä, joka johtaa heidät kuiluun, joka on auki. Puhun tällä hetkellä muille etuoikeutetuille sieluille. Useimmat ovat lakanneet antamasta julkisia viestejä muutamaa lukuun ottamatta, mutta olen avannut heidän äänensä jälleen kerran toistaakseni Rukoukseni ihmiskunnalle ennen kuin suljen oven ja Oikeudenmukainen Käteni tulee ihmiskunnan päälle.

Osa My Justicesta on jo pudonnut, kuten näette, useiden Yhdysvaltoihin osuneiden tornadojen kautta. Mutta monet maat saavat suuren osan tulevista rangaistuksista alkaen Lähi-idän maistaSudan on alkanut, mutta naapurimaat Algeria, Egypti, Libanon, Israel ja Palestiina, Iran ja Siperia, Arabia ja Jordania, Marokko ja monet muut saavat suuren rangaistuksen – monet Lähi-idän maat suunnittelevat hyökkäävänsä Espanjaan ja Ranska.

Pyydän Euroopan kansakuntia olemaan valmistautuneita, koska Venäjä suunnittelee hyökkäävänsä Vapaaseen Eurooppaan monien johtajien yllätykseksi.

Englanti, joka valmistelee kuningas Kaarlen kruunajaisia; olkaa valmiit, lapseni, se on suurten koettelemusten alku tälle kansakunnalle. Kaikkien maailman kuninkaallisten talojen on valmistauduttava, sillä heidän maansa kohtaavat suuret rangaistukset.

Venäjän rajan lähellä olevien maiden on valmistauduttava, ja presidentti Putinin tulee lopettaa hyökkäys Ukrainan maata kohtaan ja peruuttaa päätöksensä hyökätä Eurooppaan, sillä Venäjää kohtaa suuri rangaistus, sillä heidän liittolaisensa Kiina vain auttaa aluksi – mutta hyökkää Venäjää vastaan.

Rukoilkaa rakkaat lapset, sillä komeetan kautta tulee maailmaan suuri rangaistus – vaikka Venäjä ja Kiina haluavatkin tuhota osan Eurooppaa ja Intiaa, mikä aiheuttaa suuria kärsimyksiä Aasian maille.

Australia, Kiina hyökkää kimppuun, ja sinun on nyt nostettava katseesi rakentaaksesi laivastosi ja armeijaasi. Uskot, että USA tulee avuksesi – mutta uskot myytiin, että – se on mahdollista, mutta itse asiassa se on, että Yhdysvaltoihin hyökätään Kalifornian ja Havaijin kautta – ja se on hyvin pian, koska Italia valtaa hyvin pian.

Lapseni, lapseni, pyydän teitä kuuntelemaan erittäin tarkkaan, koska Lohikäärmeellä ja Karhulla on suunnitelmia vallata koko maailma ja lyhyeksi ajaksi se antaa pahan dominoida, mutta se on voimakkaiden toimesta. Viimeisen kirkkoherrani ja kärsivän seurakunnan käsi ja rukoukset, että voittoni olisi nopea ja tuhoisa.

Kommunismin paha lippu poltetaan rapeaksi hyvin pian ja Pyhän kirkkoherrani ja kirkon lippu tulee hallitsemaan.

Pyydän kaikkia maailman lapsia, jotka kuulevat Ääneni, rukoilemaan 3 tervehdys Mariaa joka päivä Pyhän Äitini voitosta demoneista ja heidän heikkouksistaan ​​nyt.

Rukoilkaa Japanin lapseni, koska suuri tuho on tulossa maaanne. Kääntykää Minun puoleeni, jotta Minun Armoni nielaisee kaikki ihmiset. Syynä tähän on se, että ihmiset ovat jättäneet minut ja pyhän äitini Marian sivuun. Käänny puoleemme nyt, kun sinulla on vielä aikaa. Rakastan sinua erittäin paljon.

Rakkaat Amerikan lapset, pyydän jokaista teistä rukoilemaan, koska olen lähettänyt yli 100 näkijää maahanne. Ole hyvä ja kuuntele niitä nyt. Siunaan sinua.

Etelä-Amerikan lapsille teidän maittenne kärsivät nyt, koska monet ovat eksyneet ja unohtaneet uskonsa. Käänny polkusi Valoon, kun sinulla on vielä aikaa.

Brasilia ja Argentiina, älä luovuta uskoasi, vaan usko Jumalan hyvyyteen. Rukoilkaa, rakkaat lapseni, koska suuret aallot tulevat rannoillenne hyvin pian, kun asteroidi osuu valtamereen ja aiheuttaa suurta tuhoa.

Australian lapseni, olette edelleen sulkeneet sydämenne, mutta pian tämä muuttuu, kun teitä kohtaa useita rangaistuksia.

Saint Andronicus on piispojen pyhä

Pyhä äitisi lähettää erityisen siunauksen. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä. Aamen.+

_______________________________________________________________

This entry was posted in Suomalainen and tagged . Bookmark the permalink.