Luz de Maria, 24 Aprilie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
DAT LUZ DE MARIEI
24 APRILIE 2023

Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, din Voință Divină mă adresez vouă.


Iubiți ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos,


BINECUVÂNTĂRILE MÂINII DIVINE SE REVARSĂ ASUPRA FIECĂRUIA.


CREATURA UMANĂ MENȚINE UN FLUX DE BUNURI PROVENIENTE DIN CASA PATERNĂ. Toate acestea pentru ca traversarea prin viață să vă fie mai ușor de suportat când calea este grea.


Această generație se va transforma spiritual după ce comite erori grave asupra ei înșiși, după ce neagă Preasfânta Treime și pe Regina și Mama Noastră.


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, întâmpinați modernisme care Îl ofensează grav, înfăptuiți și acționați împotriva Voinței Lui Dumnezeu și sub această formă, închinați cult satanei, ducând să ne amintim marea confuzie în Turnul Babel (Gen 11, 1-9).


REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, A PERMIS CREAȚIEI SĂ SE MANIFESTE PENTRU A SPĂLA ATÂTA PĂCAT CARE EXISTĂ PE PĂMÂNT.


Creaturile umane neagă să recunoască cât se petrece într-un loc sau în altul, bătându-și joc de Milostivirea Divină față de copiii ei. Veți vedea fenomene ale naturii pe care nu le-ați trăit înainte; în mijlocul unei mari suferințe, natura însăși încearcă ca umana creatură să se convertească și să renunțe la diavol.


Am apărat Tronul Patern de vicleniile diavolului (Apoc 12, 7-10) îl voi apăra din nou cu Legiunile Mele Cerești și fiecare creatură umană va vedea triumful Inimii Neprihănite a Reginei și Mamei Noastre, „care va zdrobi capul șarpelui infernal” (Gen 3, 15).


Copii ai Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, începeți mari și grave evenimente de tot felul în omenire, ducându-vă să recunoașteți că tot cât se petrece nu este normal, dar sunt semne și semnale ale acestor momente în care trăiți. Nu vă vorbesc despre sfârșitul lumii, încă mai este până la el.


PROTEJAȚI FAMILIILE VOASTRE.
Diavolul lovește în special împotriva instituției familiei. Nu îi dați ocazie de a acționa diavolului din imprudență și fiți precauți.


Există atâția servitori ai răului care duc creaturile umane să intre în confuzie, prin cât dau frâu liber limbii lor și creaturile umane, fără a discerne, se îndepărtează de Voința Divină. La fel ca un plânset care acoperă Pământul, așa avansează durerile pe Pământ.


Vă chem să vă rugați pentru ca umanele creaturi să discearnă și să continue unite Voinței Tatălui.


Vă chem să vă rugați pentru următorul mare cutremur care va scutura Inelul de Foc, lovind spre America.


Vă chem să vă rugați și să reparați pentru tineret.


Vă chem să vă rugați pentru următoarea lună roșie, semnal de război, de durere între popoare, de instabilitate între creaturi și de cădere economică.


Continuați uniți în fraternitate, în iubire de Regina și Mama Noastră. Mergeți siguri de faptul că cel rău niciodată nu va triumfa peste Biserica (Mt 16, 18-19) Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos.


Continuați siguri de faptul că Regele și Domnul Nostru, Isus Cristos, vă iubește și vă protejează. Mergeți fără a vă opri, fără nesiguranțe, „nu dați mărgăritarele la porci” (Mt 7,6).


Vă binecuvântez.


Sfântul Arhanghel Mihail


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Sfântul Arhanghel Mihail ne alertează pentru ca să ne grăbim la o schimbare de viață și pentru ca să luptăm pentru a fi mai mult ai Lui Cristos.


Scopul este să salvăm sufletul și să atingem Viața Veșnică, pentru aceea Îl avem pe Cristos, Preotul cel mai mare și veșnic care ne-a instituit preoția și a rămas cu noi în Sfânta Euharistie.


Să îndeplinim Legea Lui Dumnezeu cum El ne-o poruncește și să îndeplinim ca adevărați catolici, fiind martori ai înfăptuirii și acțiunii Lui Cristos.


Cine este ca Dumnezeu?
Nimeni ca Dumnezeu!


Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.