Luz de Maria, 29 Aprilie 2023

_______________________________________________________________

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA

29 APRILIE 2023

Iubiți copii ai Mei, vă mențin în Inima Mea.


CUVÂNTUL MEU ESTE URGENT!…


Alimentați Credința și iubirea față de Fiul Meu Divin…
Alimentați dorința de a vă menține în stare de har și de a primi pe Fiul Meu Divin în Sacramentul Euharistiei, în prealabil pregătiți.


Fiți mai mult ai Fiului Meu Divin decât ai lumii. Știți că păcatul abundă în această generație care aruncă tot ce nu este pe placul ei și tot ce îi limitează libertinajul ei nemăsurat: fără Dumnezeu, fără valori și fără morală.


Valoarea Darului Vieții este urâtă de diavol, de aceea vă cer ca să vă mențineți în alertă. Diavolul urăște instituția familiei (Gen 1, 26-28), urăște inocența și urăște creatura umană. Diavolul nu renunță la planurile lui, mereu continuă spre înainte pentru a zdrobi copiii Lui Dumnezeu.


Copii iubiți,


TOT CÂT SE PETRECE ÎN ACEST MOMENT ESTE PLĂNUIT DE DIAVOL PENTRU A ZDROBI OMENIREA, PENTRU A FURA SUFLETELE ȘI AȘA SĂ SE PIARDĂ.


Diavolul lovește cu putere împotriva creaturii umane, prezentând o scenă frapantă, deși de după cortină adevărata scenă este alta total diferită:


DUPĂ SCENA PE CARE V-O PREZINTĂ SE GĂSEȘTE CAPTIVITATEA, DUREREA, OMORUL, CONTROLUL TOTAL, RENUNȚAREA LA FIUL MEU DIVIN, PERSECUȚIA ȘI CÂT VĂ PUTEȚI IMAGINA DIN RĂUTATE. DIAVOLUL POSEDĂ LEGIUNILE LUI CU CARE URMĂREȘTE CREATURA UMANĂ.


Copii, nu vă temeți:


Cine este ca Dumnezeu? Nimeni ca Dumnezeu!


DIAVOLUL CU TOT CÂT VĂ DOREȘTE SĂ VĂ FACĂ SĂ VĂ TEMEȚI, NU ARE MAI MULTĂ PUTERE DECÂT ÎI PERMITE DUMNEZEU și libertatea pe care fiecare i-o permite pentru ca să vă ia și să vă ducă să înfăptuiți și să acționați împotriva Fiului Meu Divin.


Nu vă temeți, în loc întăriți Credința, convingeți-vă că Dumnezeu este Cel Atotputernic, Cel Omnipotent. Trebuie să o credeți fără a șovăi, trebuie să mențineți acea Credință a faptului că diavolul nu poate dacă voi nu doriți. Diavolul fuge de unde se roagă Sfântul Rozariu și fuge de creaturile care-L adoră pe Fiul Meu Divin.


CREDEȚI ÎN PUTEREA FIULUI MEU DIVIN (Evr 1,3; I Pet 2,6)
CREDEȚI, CREDEȚI, CREDEȚI!


Copii ai Fiului Meu Divin, posedați o credință pe jumătate. Dacă Credința este adevărată, puternică, convinsă și creatura este convertită, poate fi ispitită, dar nu învinsă. Acea Credință întărită și inalterabilă face miracolele posibile; câștigă cele mai mari bătălii oricât de puternice ar fi acestea (Iac 1, 6; In 11, 40).


VOI ZBROBI CAPUL SATANEI (Gen 3, 15) ÎMPREUNĂ CU IUBITUL MEU SFÂNT ARHANGHEL MIHAIL ȘI LEGIUNILE CEREȘTI ȘI CU VOI, COPII.


BISERICA FIULUI MEU DIVIN NU VA FI NICIODATĂ ÎNVINSĂ DE FORȚELE RĂULUI, DEȘI VA FI ISPITITĂ.


Preaiubiți copii, forțele naturii acționează și vor acționa mai intens împotriva creaturii umane. Cutremurele vor fi devastatoare în unele țări în jurul Pământului. Ca Mamă vă protejez, să o aveți în vedere.


Soarele a variat temperatura lui, astfel Pământul va primi mai mare căldură și mai mari furtuni care vor ajunge la Pământ și vor afecta totodată pe copiii Mei.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca să crească Credința în fiecare dintre voi.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca să fie puternică Credința în voi.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca să nu vă temeți, dar să vă întăriți în Iubirea Divină.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă și fiți fraterni cu aproapele.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca să nu vă învingă cu minciuni.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Mexic.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Chile și Ecuador.


Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Asia.


Rugați-vă, copiii Mei, mențineți-vă în alertă, războiul nu se găsește în uitare.


Rugați-vă, copiii Mei, boala despre care v-am avertizat se va mișca cu repeziciune.


Iubiți copii ai Fiului Meu Divin, Această Mamă vă iubește.


PE MĂSURĂ CE SE APROPIE MOMENTUL ÎNDEPLINIRII REVELAȚIILOR MELE, RĂUL LOVEȘTE ÎMPOTRIVA BISERICII FIULUI MEU DIVIN, DAR INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ VA TRIUMFA.


Vă găsiți însoțiți, ca Mamă vă alertez și vă port în Inima Mea.


Mama Maria


BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI


Fraților,


Cuvintele Preasfintei noastre Mame sunt puternice, puternice pentru a ne da Speranță și pentru ca să fim cunoscători de Cristos, pentru că nu putem iubi pe cine este necunoscut.


Preasfânta noastră Mamă ne dă Cuvântul de întărire pentru ca să avem încredere în Domnul nostru, Isus Cristos, în faptul că El este Atotputernic, Omniscient, Omniprezent și tot Îl ascultă pe El.


Fraților, să ne rugăm, să plecăm genunchii, să ne prosternăm, să-L adorăm pe Dumnezeu și să fim puternici.


Ca ale Lui Dumnezeu creaturi suntem ispitiți, dar Mama noastră ne asigură că nu vom cădea pentru că Dumnezeu este cu noi.


Cine este ca Dumnezeu? Nimeni ca Dumnezeu!

Amin.

_______________________________________________________________

This entry was posted in Română and tagged . Bookmark the permalink.