Petrus Romanus, 22. februar 2021

_________________________________________________________________

WILLIAM: Jeg ser korset – det er veldig hvitt og de tre store englene står over korset og en hvit “silke” gate dannes fra korset til mitt sted. Over det hvite korset er det syv stjerner som gløder ned.

Det hvite kors åpner seg, og jeg ser Jesus og Vår Frue gli nedover. Ved siden av Our Lord er Saint Peter og ved siden av Our Lady er Saint Paul . Bak dem er mange, mange engler. Foran Jesus og Maria og de hellige foran dem, rakte de ut armene og plasserte dem i et bånd. De berører hverandre. Jesus motiverer meg til å se på, som om de holder i hender – men før dem og mer, Jesus, dannes et sverd mellom hendene og festet til dette sverdet er nøklene til St. Peter . Jesus snakker:

VÅR HERRE: “Min sønn, dette er et tegn på hva som vil komme i din regjeringstid som pave Peter II. Nøklene er de som allerede er gitt til deg, og sverdet gir den hellige Peter og den hellige Paulus deg nå. 

WILLIAM: Sverdet er et gyldent sverd, og Jesus løfter det opp og kommer bort. Jesus gir meg sverdet og sier:

VÅR HERRE: “Her er sverdet med guddommelig sannhet , som du nå vil bruke som Peter II.”

WILLIAM: Jesus gir meg sverdet – Nøklene til Peter er på sverdhåndtaket.

VÅR HERRE: “Du, sønnen min, er ‘guddommelig lys og kjærlighetens engel’ og med dette sverdet vil du overvinne den onde personlig og alle demonene på jorden når jeg gir deg instruksjonene. Jeg velsigner deg, min ‘engel med guddommelig kjærlighet og sannhet’ : i Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Jesus kysset meg og kom tilbake med Vår Frue.

Jesus kommer frem og lager korsets tegn: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

VÅR HERRE: “Jeg velsigner deg, min sønn og alle mine barn av guddommelig lys. + I dag feirer vi de to profetene til den hellige moderkirken, St. Peter og Saint Paul . I dag har jeg utnevnt dem til dine spesielle engler av guddommelig sannhet. De vil være dine følgesvenner til du endelig får belønningen din. De vil hjelpe deg med å ta opp korset ditt og gjenoppbygge min kirke på jorden og forberede det til mitt annet komme , når jeg kommer i stor herlighet og kraft. ”

“Kirken for tiden gjennomgår mange prøvelser og trengsler, der barna mine blir dratt fra den ene enden av jorden til den andre. De lider veldig, for tiden er kommet for meg å sende lederen og vikar for å overvinne det som er ondt og gjenopprette barna før det er for sent. ”

“ Restkirken må reise seg for å kontrollere den onde og hans planer. Jeg sender deg nå Min ‘engel av guddommelig kjærlighet og lys’ for å gjenopprette mitt rike på jorden, for å forberede mine barn for min tilbakevending til jorden med all sin herlighet. ”

“Forbli i fred, min hellige sønn, mens jeg forbereder deg på løslatelse, slik at du kan veilede og mate mine sauer som ikke har noen leder, for tiden for fjerning av pave Benedikt er veldig nær og ødeleggelsen av mange av mine hellige Steder på jorden. Jeg ber menneskeheten om å være forberedt, for dagene er få. Den tiden av straffen er nær, for store begivenheter er i ferd med å skje.”

“Jeg oppfordrer Min hellige franske monark til å være forberedt, fordi tiden er inne for å forberede den store omveltningen. Be, mitt folk, for neste pave, pave Peter II, og be for Frankrikes monark , fordi de snart vil bli med, for å overvinne den onde og hans onde krefter, ettersom revolusjonstiden er nær. ”

“Min hellige sønn, William, din tid er nær, når jeg vil sende deg til mange land for å bringe mine ord med håp og oppmuntring. Frykt ikke eller bli bekymret av fiendene, for de skal skjelve for å være i ditt nærvær. Sønn, de som du skal møte deg med mange forandringer, kommer inn i livet ditt, som vil forbløffe dine fiender. Ta mot og ta sverdet med deg, for du vil overvinne fienden. ”

” Seerne er ennå ikke forent, selv om du har prøvd veldig hardt, men vær trygg på at de vet når tiden er inne.”

“Mine barn i Japan : Jeg er veldig takknemlig overfor nasjonenes barn på grunn av de få som tror – men vet dette: mange, mange tusen vil konvertere veldig snart, så mange straffer kommer.”

Mine barn i Taiwan , ber og stoler på meg, selv om landet ditt vil bli utsatt for tung prøvelse. Vær trygg på at jeg vil redde mange. Stol på meg, for jeg vil komme og jeg vil sende mitt lojale emne, som vil bli den siste vikar for Holy Mother Church . Frykt ikke, søte barn, for jeg elsker deg veldig. ”

“Til folket i Hong Kong : be til meg, den guddommelige konge, som mange av dere elsker. Jeg har hørt bønnene dine, men husk at Kina vil ønske å overta landet ditt, men vet at det ikke vil vare lenge, fordi jeg har planene mine for dette store landet, da det vil konvertere, når det har blitt brukt til å tukte menneskeheten, fordi mange av barna dine vil tro på meg. Be, kjære barn, og vet at min hellige mor og jeg har spesielle planer for dere. ”

“Mange mennesker i verden har gitt etter for den ondes planer, og en måte den onde har vært i stand til å kontrollere menneskeheten, er gjennom vaksinen , som er plassert i armene på mine søte barn. Stol på meg, mine søte barn, fordi vaksinasjonen er en feilslutning, selv om mange mennesker har dødd, men faktisk misviser myndighetene offentligheten. Mine barn, ikke ta vaksinen, for det er for å kontrollere deg. Du trenger ikke å skille deg for å beskytte deg selv, fordi den eneste grunnen til at de vil at du skal gjøre dette, er at de kan telle deg og registrere deg, for når du er tett sammen, er de ikke i stand til det.

“Mine barn, ikke tro at jeg vil la deg lure slik. Nei, mine søte barn, hvis du har tillit og tro på meg, ville ingen av disse tingene plage deg igjen – men menneskeheten har fjernet seg fra kjærligheten til deres Gud og deres hellige mor. ”

“Verden går lenger og lenger inn i mørket, fordi menneskeheten har blitt blind og det vil være flere sykdommer og plager som rammer verden. Du har fått alle medisinene naturlig for å overvinne alt, som det var å forberede dere alle på den kommende tiden. ”

“Verden fortsetter å gå frem i armene til den onde fordi han har trollbundet menneskeheten til å gjøre som han vil. Men vet dette, Mine søte barn, tiden hans er nesten ute, for de siste straffene kommer snart. Så jeg ber dere alle be – be spesielt den guddommelige barmhjertighetskapelen og rosenkransen gitt av min aller hellige mor. 

“ Australia, Australia! Du tror virkelig at du har lykkes med å fjerne viruset , men lite forstår du at det bare er begynnelsen, siden tuktene vil falle over din nasjon, med store jordskjelv som ikke blir sett i ditt land, som vil ødelegge byene dine og mange, mange plager, til du når ut til meg og min mor. Før jeg kommer andre gang vil landet ditt bli redusert til 2000 kvadratkilometer , alt fordi du har avvist Min hellige mors utseende i det vakre landet ditt. Be, kjære barn, for dere er viet til Den Hellige Ånd, som bor over dere. ”

” Tuktene vil fortsette over hele verden og mer i USA , fordi de har villedet folket og feilaktig valgt presidenten, som ikke burde være der han er nå. Be, kjære mennesker, så Guds nåde vil bli overflod. ”

“I dag har jeg tatt med meg den hellige Peter og den hellige Paulus , for i dag er en spesiell dag, der både profeter og hellige fra begynnelsen av Det nye testamente, har kommet spesielt for å innvie den endelige paven i Holy Mother Church.”

WILLIAM: Både den hellige Peter og den hellige Paulus med vår Herre, kom mot meg og legg hendene på hodet mitt med Jesus og si: “Vi av den høyeste guddommelige vilje velsigner og salv deg.” Flere engler har kommet med Holy Oil og lagt den på hodet mitt. De sier og legger hendene på hodet mitt: “Det er over deg, Peter den andre, vi salver deg som den siste øverste paven i Holy Mother Church, som vil være veldig snart.”

Pave Benedict har kommet og sluttet seg til: “Vi velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

De kommer tilbake, og pave Benedikt står ved siden av Vår Herre.

VÅR HERRE: “Jeg vil la min aller hellige mor snakke til deg nå.”

WILLIAM: Vår Frue kommer nærmere.

VÅRE DAME: “Jeg velsigner deg, min dyrebare sønn: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen, og jeg velsigner hele verden: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Min elskede sønn, som du vet, tiden beveger seg veldig raskt nå, fordi tiden beveger seg mot min guddommelige sønn, Jesus, i hans andre komme , veldig snart. Det er derfor det er på tide at barna våre legger merke til det. Svært snart vil verdens begivenheter være sentrert i Midtøsten , mens den onde flytter landene, som han kontrollerer, mot hendelsene som vil utløse den tredje verdenskrig . Be og se på, fordi den onde manøvrerer lederne for å frembringe den tredje verdenskrig , fordi trøbbelene vil starte i Midtøsten og i Europa , for å bringe invasjonen i Spania og Frankrike. Derfor ber jeg barna mine om å be, for det vil være lik tiden for maurens invasjon , for mange århundrer siden. Verden vil bli trukket inn i krigen, fordi barna mine har glemt å be. ”

«Be, kjære barn, fordi begivenhetene i verden er innrettet mot denne sørgelige tiden. Snart vil Apparition Places i verden ha Miraklene, slik at folk får håp. Derfor ber jeg deg be. ”

“Og du, min elskede sønn, ikke vær bekymret eller redd, ettersom tiden går veldig sakte for deg, for det er nå på tide at alt skal oppfylle seg selv, og du vil kunne fortsette å gjøre Guds hellige vilje. Jeg elsker deg, min ‘engel av guddommelig kjærlighet’ og jeg velsigner deg: i Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. Ta hjertet, for det jeg har lovet deg, skal nå skje. ”

WILLIAM: Vår Frue snakket til meg privat og velsignet meg:

VÅRE DAME: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

“Fortsett å gå fremover i Vårt lys. Meldingene dine vil fortsette til du går til himmelen, min sønn, så vær ikke bekymret. Du vil møte snart, med noen av dem du kjenner, fordi himmelen har design på dem og deg. Jeg elsker deg, min kjære sønn og jeg velsigner deg: I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Vår Frue går tilbake til stedet der Jesus og de andre er. Pave Benedikt kommer mot meg og kysser meg og velsigner meg og pave Benedikt sier at han må komme hjem for å feire messe:

PÅFEDER: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

WILLIAM: Både den hellige Paulus og den hellige Peter kommer mot meg og gir meg en hellig stang og vender tilbake til den hellige bakken hvor Jesus og Maria er, og alle fire velsigner meg: +

De velsigner meg alle og tar seg opp til himmelen.

JESUS, MARY, STS PETER & PAUL: “I Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Amen. ”

_________________________________________________________________

This entry was posted in Norsk and tagged . Bookmark the permalink.