Petrus Romanus, 22 Februari 2021

________________________________________________________________

WILLIAM: Jag ser korset – det är väldigt vitt och de tre stora änglarna står ovanför korset och en vit siden “gata” bildas från korset till min plats. Ovanför Vita korset finns sju stjärnor som glöder ner.

Vita korset öppnar sig och jag ser Jesus och vår dam glida ner. Bredvid Our Lord är Sankt Peter och bredvid Our Lady är Sankt Paulus. Bakom dem finns många, många änglar. Framför Jesus och Maria och de heliga framför dem släpper de ut sina armar och placerar dem i ett band. De rör varandra. Jesus riktar mig till att titta på, som om de håller händer – men framför dem och mer, Jesus, bildas ett svärd mellan händerna och fäst vid detta svärd är Petrusnycklarna. Jesus talar:

VÅR HERR: ”Min son, detta är ett tecken på vad som kommer att komma under din regeringstid som påve Peter II. Nycklarna är de som redan har givits dig och svärdet är vad Sankt Peter och Sankt Paulus ger dig nu.

WILLIAM: Svärdet är ett gyllene svärd och Jesus lyfter upp det och kommer över. Jesus ger mig svärdet och säger:

VÅR HERR: “Här är det gudomliga sanningens svärd, som du nu kommer att använda som Peter II.”

WILLIAM: Jesus ger mig svärdet – Nycklarna till Sankt Peter finns på svärdhandtaget.

VÅR HERR: “Du, min son, är ‘ängeln med det gudomliga ljuset och kärleken’ och med detta svärd kommer du att besegra den onde personligen och alla demoner på jorden när jag ger dig instruktionerna. Jag välsignar dig, min “ängel av gudomlig kärlek och sanning”: i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Jesus kyssade mig och återvände med vår dam.

Jesus kommer fram och gör korsets tecken: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

VÅR HERR: Jag välsignar dig, min son och alla mina barn av gudomligt ljus. + Idag firar vi de två profeterna från Holy Mother Church, Sankt Peter och Sankt Paulus. Idag har jag utsett dem till dina speciella änglar av gudomlig sanning. De kommer att vara dina följeslagare tills du äntligen får din belöning. De kommer att hjälpa dig att ta ditt kors och bygga upp min kyrka på jorden och förbereda den för min andra ankomst, när jag kommer i stor ära och kraft.”

”Kyrkan för närvarande genomgår många prövningar där mina barn dras från ena änden av jorden till den andra. De lider väldigt mycket, för det är dags för mig att skicka sin ledare och kyrkoherde för att övervinna det onda och återställa barnen innan det är för sent.”

Restkyrkan måste resa sig för att kontrollera den onda och hans planer. Jag skickar nu min “ängel av gudomlig kärlek och ljus” för att återställa mitt kungarike på jorden, för att förbereda mina barn för min återkomst till jorden med all sin härlighet.”

”Förbli i fred, min heliga son, när jag förbereder mig för din frigivning, så att du kan vägleda och mata mina får som inte har någon ledare, för tiden för påven Benedictus avlägsnande är mycket nära och förstörelsen av många av mina heliga Platser på jorden. Jag uppmanar mänskligheten att vara beredd, för dagarna räknas som få. Den tid av straffet är nära, för stora händelser är på väg att hända.”

“Jag uppmanar min heliga franska monark att vara beredd, för det är dags att förbereda sig för den stora omvälvningen att börja. Be, mitt folk, för nästa påve, påve Peter II och be för Frankrikes monark, för de kommer snart att gå med, för att besegra den onda och hans onda krafter, eftersom revolutionens tid är nära.”

”Min heliga son, William, din tid är nära, när jag skickar dig till många länder för att ge Mina ord av hopp och uppmuntran. Var inte rädd eller oroad av fienderna, för de ska skaka för att vara i din närvaro. Son, de som du ska möta dig med många förändringar kommer inom ditt liv, som kommer att förvåna dina fiender. Ta mod och ta med dig svärdet, för du kommer att besegra fienden.”

Searna är ännu inte enade, även om du har försökt mycket, men var säker på att de kommer att få veta när tiden är rätt.”

“Mina barn i Japan: Jag är väldigt tacksam mot er nationens barn på grund av de få som tror – men vet detta: många, många tusentals kommer att konvertera mycket snart, eftersom många tuktar kommer.”

Mina barn i Taiwan, ber och litar på mig, även om ditt land kommer att prövas hårt. Var säker på att jag kommer att rädda många. Lita på mig, för jag kommer och jag kommer att sända mitt lojala ämne, som kommer att bli den sista prästen i Heliga Moders Kyrka. Frukta inte, söta barn, för jag älskar dig väldigt mycket.”

Till folket i Hongkong: be till mig, den gudomliga kungen, som många av er älskar. Jag har hört dina böner, men kom ihåg att Kina vill ta över ditt land, men vet att det inte kommer att dröja länge, för jag har mina planer för detta stora land, eftersom det kommer att konvertera, när det väl har använts för att tukta mänskligheten, för många av dina barn kommer att tro på mig. Be, kära barn och vet att min heliga mor och jag har speciella planer för er.”

Många människor i världen har gett efter den ondes planer och ett sätt som den onda har kunnat kontrollera mänskligheten är genom vaccinet, som placeras i mina söta barns armar. Lita på mig, mina söta barn, eftersom vaccinationen är en misstag, även om många människor har dött, men faktiskt vilseleder myndigheterna allmänheten. Mina barn, ta inte vaccinet, för det är för att kontrollera er. Du behöver inte separera för att skydda dig själv, för den enda anledningen till att de vill att du ska göra detta är så att de kan räkna dig och spela in dig, för när du är nära varandra kan de inte.

Mina barn, tro inte att jag skulle låta er luras så här. Nej, mina söta barn, om du litar på och tror på mig, skulle inget av dessa saker stör dig igen – men mänskligheten har tagit bort sig från sin Guds kärlek och deras heliga moder.”

”Världen går längre och längre in i mörkret, för mänskligheten har blivit blind och det kommer att bli fler sjukdomar och plågor som slår världen. Du har fått alla läkemedel naturligt för att övervinna allt, eftersom det var att förbereda er alla för den kommande tiden.”

”Världen fortsätter att gå framåt i den ondes armar eftersom han har fascinerat mänskligheten att göra som han vill. Men vet detta, Mina söta barn, hans tid är nästan ute, för de sista tuktorna kommer snart. Så jag ber er alla be – be särskilt det gudomliga barmhärtighetskaplet och radbandet som ges av min allra heligaste mor.

Australien, Australien! Du tror verkligen att du har lyckats ta bort viruset, men lite förstår du att det bara är början, eftersom tuktorna kommer att falla på din nation, med stora jordbävningar som inte ses i ditt land, vilket kommer att förstöra dina städer och många, många plågor, tills du når ut till Mig och min mor. Innan jag kommer andra gången kommer ditt land att reduceras till 2000 kvadratkilometer, allt för att du har avvisat min heliga mors utseende i ditt vackra land. Be, kära barn, för ni är tillägna den Helige Ande, som bor över er.”

Chastisementen kommer att fortsätta över hela världen och mer i USA, eftersom de har vilselett folket och valt falskt presidenten, som inte borde vara på den plats där han är nu. Be, kära människor, så att Guds nåd kommer att bli överflödig.”

“Idag har jag tagit med mig Sankt Peter och Sankt Paulus, för idag är en speciell dag, där både profeter och heliga från början av Nya testamentet har kommit speciellt för att inviga den slutliga påven för Holy Mother Church.”

WILLIAM: Både Sankt Petrus och Sankt Paulus med vår Herre, kom mot mig och med Jesus lägg sina händer på mitt huvud och säg: ”Vi av den Högsta gudomliga viljan och välsign dig.” Flera änglar har kommit med Holy Oil och lagt den på mitt huvud. De säger och lägger händerna på mitt huvud: ”Det är på dig, Peter den andra, vi smörjer dig till den sista högsta påven i Holy Mother Church, som kommer att vara mycket snart.”

Påve Benedictus har kommit och gått med: ”Vi välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

De återvänder och påven Benedict står bredvid Our Lord.

VÅR HERR: “Jag ska låta min allra heligaste mor tala till dig nu.”

WILLIAM: Vår dam kommer närmare.

VÅR DAMA: ”Jag välsignar dig, min dyrbara son: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen, och jag välsignar hela världen: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

Min älskade son, som ni vet tar tiden väldigt snabbt nu, för tiden går mot min gudomliga son, Jesus, snart , under hans andra ankomst , mycket snart. Det är därför det är dags för våra barn att notera. Mycket snart kommer världshändelserna att vara centrerade om Mellanöstern , då den onda flyttar länderna, som han kontrollerar, mot de händelser som kommer att utlösa tredje världskriget . Be och se, för den onda manövrerar ledarna för att framkalla tredje världskriget, för att problemen kommer att börja i Mellanöstern och i Europa, för att få invasionen i Spanien och Frankrike. Därför ber jag mina barn att be, för det kommer att likna tiden för morernas invasion för många århundraden sedan. Världen kommer att dras in i kriget, för att mina barn har glömt att be.”

Be, kära barn, för händelserna i världen är inriktade på denna sorgliga tid. Snart kommer uppenbaringsplatserna i världen att ha mirakel så att människor får hopp. Därför ber jag dig be.”

Och du, min älskade son, var inte orolig eller rädd, eftersom tiden går mycket långsamt för dig, för det är nu dags för allt att uppfylla sig själv och du kommer att kunna fortsätta att göra Guds heliga vilja. Jag älskar dig, min ‘ängel av gudomlig kärlek’ och jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen. Var hjärtlig, för det jag har lovat er kommer nu att ske.”

WILLIAM: Vår Fru talade till mig privat och välsignade mig:

VÅR DAMA: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

”Fortsätt att gå framåt i Our Light. Dina meddelanden kommer att fortsätta tills du går till himlen, min son, så var inte orolig. Du kommer snart att träffas med några av dem som du känner, för himlen har mönster på dig och dig. Jag älskar dig, min älskade son och jag välsignar dig: i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Vår Fru går tillbaka till den plats där Jesus och de andra är. Påven Benedikt kommer mot mig och kysser mig och välsignar mig och påven Benedikt säger att han måste återvända hem för att fira mässan:

PÅPMEDICIN: ”I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

WILLIAM: Både Saint Paul och Saint Peter kommer mot mig och ger mig en helig stav och återvänder till Holy Holy Ground där Jesus och Maria är, och alla fyra välsignar mig: +

De välsignar mig alla och tar sig upp till himlen.

JESUS, MARY, STS PETER & PAUL: I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn. Amen.”

________________________________________________________________

This entry was posted in Svenska and tagged . Bookmark the permalink.